Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Új hozzászólás Aktív témák
-
cozmo
őstag
Kedves szervizfutár igénybe vevők!
Mikor kijött a szervizes, a hibás készülékedhez amin pl. nem ment az ujjlenyomat scanner.
Próbálkoztak a készülék gyári alaphelyzetbe állításával, hátha megjavul?
Vagy cserélték a készüléket alaphelyzetbe állítás nélkül?Még mindig csereutalvány van erre a szarra?
-
sludgeboyx
tag
válasz
ArthurShelby #12195 üzenetére
Kb olyan mintha az sms nem olvashatnám el újra.Mivel el lett mentve ergo tudtam hozzá a jelszót (szóval nem hack) stb..tehát ez mitől ilyen rohadt védett én nem értem.Csak a franc tudja már mikor hol voltam és milyen helyeket mentettem el.Egy teló cserénél azért nem haszontalan dolog.
-
ArthurShelby
addikt
válasz
sludgeboyx #12194 üzenetére
Direkt csinálják, hogy ne férhessen hozzá csak úgy (a miért-et ne kérdezd
)
-
sludgeboyx
tag
válasz
ArthurShelby #12193 üzenetére
Köszi, sajnos eddig én is csak ilyet találtam.Miért ilyen nagy durranás ez?
-
ArthurShelby
addikt
válasz
sludgeboyx #12192 üzenetére
Van rá app, de root jog is kell, ha jól tudom.
-
sludgeboyx
tag
Skacok tud v.ki olyan appot ami lementi majd vissza állítja az elmentett wifi helyeket jelszóval együtt?Nem igazán találok ilyet elvileg a google szinkronizálja és tárolja is de nem nagyon találtam eddig hova menti és miképp lehet kinyerni.
köszi -
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
jeni, sludgeboyx, nrg_52, Milli82, legelek, köszönöm mindenkinek a véleményét, abszolút érthető indokok.
-
xcbiker
addikt
válasz
ArthurShelby #12189 üzenetére
Miért lett visszavonva az 5.0.2?
Nekem az van rajta.
A GPS még mindig borzalom és a gari már lejárt a telóról. -
ArthurShelby
addikt
válasz
bajtokarpi #12183 üzenetére
Én jelenleg is alpha-t használok.
A 4g-t kikapcsoltam. Eszi az akksit, illetve ha sz*r a lefedettség, és akkor egy bejövő híváskor (nem mindig) lassan válthat át 4g-ről 3g-re (ugye mert 3g-n lehet telefonálni, 4g-n (volte) még nem) (a lassú váltás szolgáltatói hiba főleg), és ilyenkor lehet vonalszakadás, esetleg készülék újraindulás.
Az akksi sajnos tényleg karcsú. Én most kezdem érezni, hogy belassult kicsit a telefon (mondjuk a fb-on nem tudom mit fejlesztgetnek évek óta, mert én előrehaladást/funkcióbővülést nem, csak növekvő rendszerigényt tapasztalok, de hiába, az alap programokkal lehet elérni a mesterséges elavultatást).
A samsung hozzáállása tényleg kritikán aluli, az iphone 6-hoz képest ez így sehol sincs. Visszavont 5.0.2-es rom, beígért 5.1.1, és 6.0. Én sokáig abban reménykedtem, hogy csak idő kérdése az op rdsz, sokat csúszik. Félek, hogy nincs igazam.
A másik negatívum, hogy kevesen vettek alpha-t, nincs nagy tábora. Az s2-re mai napig vannak főzött rom-ok (igen MM is, és szerintem nougat is lesz)
(igaz most év végével a cyanogenmod hivatalosan meg fog szűnni, ráadásul az eddigi rom-ok sem lesznek elérhetők, hiába ez lesz a céggel akit a M$ vesz meg) -
Milli82
tag
válasz
Szintén elégedett vagyok összességében. Nem kell több. Én elfogadtam, hogy az androidot néha nem szereti a soc. Mostanában ritka a dolog hogy melegedik, fejszeként merül... stb. Optimalizálatlan szerintem a rendszer. Nem tudom miért nem vette a nép?! Számomra rejtély. Szép, erős telefon.
Én is váltok de nagy dilemma volt... hogy céges telefont milyet használjak: Olcsó gagyit és akkor 2 telefont használok vagy aktuálisan erős telefont (Honor8)... és akkor lerakom az alphát. Hát az asszony telója kaksi és a limitbe is belefért. Eldőlt. -
nrg_52
addikt
válasz
Nalunk pont forditott a helyzet, felesegeme lett az alpha, nalam landolt a H8. Lehetosegem volt valtani, hat megtettem. A felesegem teloja gallyra ment, de o nem volt hajlando maganak telefonra kolteni, en meg felaldoztam magam.😂 Szerettem az alphat, semmi bajom nem volt vele, kicsit hianyzik is neha, olyankor kolcsonveszem megnyomkodni. Nalam az akksiido is rendben volt, 5-6h sot bigakksival.
-
sludgeboyx
tag
válasz
Én személy szerint amiatt váltottam mert piszokul elegem lett az alacsony akksi ha használom kb 3órát bír, régebben max fél napot.Nem fogok már 12e venni új akksit feltéve ha találnék egyáltalán.A botrányos térerő ingadozásról ne is beszéljek.A munkahelyemen ki kell mennem a szabadba mert annyira botrányos a minősége a beszélgetésnek mintha 20évvel ezelőtt élnék.Árban anno még azt mondom elfogadható volt de a mostani független "kis" cégek telójai olyan felszereltséggel jönnek ki ami mellett az alpha rajthoz sem kell hogy álljon.És mellékelhetném a kolléga gondjait is a fejlesztéssel kapcsolatosan.Nyomják az újat a régi le van sz*rva.Nagyjából ez az összes multi üzletpolitikája.Vicc 80e rendeltem Vernee Apollot és nézd meg a specifikációját.Emiatt cseréltem és nem fogok 300e almát venni sem 250e s7 vagy majd 300e s8 ha kijön.
-
jeni
félisten
válasz
Szia!
Sajnos sokan csalódtunk a gyártó hozzáállásán,hogy beharangozta,hogy az Alpha is megkapja a 6-s androidot a Marshmallow-t. Arról nem is szólva,hogy a magyar független Lollipop is lekerült a listáról. Anno nagyon drágán adták az Alpha telót az Iphone 6 ellenfelének szánták.
A Honor 8 vagy 3x erősebb hardverileg és még a Android 7 azaz a Nougat-t is megkapja majd. Sajnos ma már az a tudás ami az Alpha teló rendelkezik a Huawei P8 Lite is tudja 3x olcsóbban és még a Marshmallow is vígan fut rajta.
Az egyes más kisebb hardverrel szerelt Samsung telók szintén megkapták a Marshmallow-update-2016.
Az aksi teljesítménye tényleg egy kevésre sikeredett benne. Ma már nem nagyon van garis Alpha ,és a szokásos,hogy vegyünk újat mivel már nem garis,régi cucc. Ma már a mobil az egy státusz szimbólum lett.
Részben a 4G térerő gondok is beleszóltak a dologba. Nálam is előfordul több vonalon mikor utazom,hogy nem satbil a vétel. Le fel ingadozik. -
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Áruljátok el nekem, hogy miért váltanak egyre többen alpharól másik telefonra? Nekem 2 éve megvan, és amíg el nem romlik nem szándékozom lecserélni. A mai napig megállja a helyét véleményem szerint. Gyors nincs vele probléma. Tény, hogy az akkumulátor lehetne izmosabb. Asszonykámnak nemrég vettünk egy H8-at, brutal, de nem érezném, hogy létszükséglet lenne. Szimplán csak érdekel a miért.
Köszi
-
sludgeboyx
tag
Eljött az idő kedves alphám pihenni fog.Lecserélem egy Vernee Apollóra eladni bagóért nem fogom max a fiókban lesz vészhelyzet esetére.
-
ArthurShelby
addikt
válasz
dave987 #12175 üzenetére
Jól ismerem az a3-mat, van rokonságban. Arra jó, hogy az ember telefonáljon vele. De nem tudnám úgy tele tömni appal, mint az alpham (bp menetrend, fb, fb messenger, viber, snapchat, shazam, ebay, jófogás, molbubi, hirado, bkk futár, fordító, vlc direct, mx player, wifi analyzer, speedtest, firefox, sidesync, upc phone, horizon go, bb manager, total commander, waze, igo, here, obd car doctor)
(ebből elég sok mindent le lehet szűrni rólam)
Ui: Boldog karácsonyt!
-
dave987
aktív tag
válasz
ArthurShelby #12173 üzenetére
Szerintem nem felejtős. Ki kell próbálni. Jól optimalizált. Legalább olyan gyors mint az Alpha. Párszor próbáltam,ráadásul kiállitott darabot ami szanaszét volt telepitve.
-
dave987
aktív tag
Csak egy észrevétel. Ma összehasonlitottam az Alphát párom a5ösével,2015ös. Az a5 mindenben gyorsabb.Appok megnyitása,multitasking... Pedig most flasheltem az enyémet és szuperul működik.
-
ArthurShelby
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #12172 üzenetére
a3 1,5GB RAM-mal szerintem felejtős. Androidnak kell szvsz a 2gb ram
-
Alvin_ti4200
félisten
Így van, A5 (2016)-ról van szó. Egyébként, ha az A3 (2016) is megkapja, az egy megfontolandó váltás lehet az Alpha-ról, mert már elég olcsón hozzá lehet jutni, sokkal jobb az üzemideje, lehet bővíteni (ha kell), igaz, papíron lassabb és fémet nyomokban tartalmaz csak, valamint a hátulja elég csúszós is, ráadásul nekem izzadt is tőle a tenyerem, de lehet, nincs mindenkinél így.
-
jeni
félisten
Baszkiiii
Android Nougatot kap a Galaxy A5 -
rene0619
aktív tag
Ma jött vissza szervizből a telóm és XEH COI3-at kapott.
-
alfi95
tag
válasz
alfi95 #12133 üzenetére
Hello .
Visszajött a szervízből a telo. Cseréltek kijelzőt, működik minden annak ellenére hogy nem bíztam már benne az előzmények ismeretében !! Már csak egy új akksi kell bele ( milyet ajánlotok ?? ) és egy darabig csak elmegy még . Gari már nincs rá , igy remélem még egy darabig jó lesz. Ja egyébként 2016-10-15 a gyártás ideje és Vietnámban készült és 5.0.2 verzios.
-
nrg_52
addikt
válasz
svarc86 #12162 üzenetére
Az alpha pont nem az a neptelefon ami el lenne kenyeztetve egyedi romokkal. Jobban jarsz egy launcher+icon pack comboval szerintem.😊 Sonym volt elotte, ott annyira sz@r volt a gyari rom, hogy kenytelen voltam hekkelgetni, viszont itt annyira jo es stabil, hogy meg a root hianyat se kifejezetten szenvedtem meg.
-
jeni
félisten
válasz
svarc86 #12162 üzenetére
Erős idegzetűeknek!
Bevállalod?
Ha nem garis tök mindegy min áll a Knox0x0 vagy 0x1. -
svarc86
csendes tag
Bocsi ha buta a kerdes, de nem volt idom mostanaban annyira kovetni a dolgokat. Android 6ra epulo vagy arra hajazo Rom van egyebkent?Cyanogen? Telo csererol letettem egy darabig, egy kis valtozatossag viszont jo lenne ☺
Koszonom -
nrg_52
addikt
Most en vagyok teljesen hulye, vagy tenyleg nincs fennt egyetlen fw sem sammobile-on alphara?😂
-
ArthurShelby
addikt
válasz
Corsa02 #12155 üzenetére
Amit nem értek még a telenornál, hogy a 4g-t kikapcsolva hspa+-on 7-8Mbit/s a max (4g-n van kraft rendesen). Aztán átállítottam az apn-t net-ről online-ra, és 24Mbit/s lett. (a net apn-t jobban szerettem, mert ott rendes ip címet kap a készülék, és a GRE protokoll is engedélyezve van (magyarul megy rajta a pptp vpn).
Most viszont flottát váltottam, és ott a net apn nem működik, csak az online, de a sebesség csak 7-8 hspa-n.
-
Corsa02
őstag
válasz
ArthurShelby #12154 üzenetére
Sokáig én is igy gondoltam, de miért van az, hogy másik telefon ezzel simán megbirkózik a másodperc tört része alatt? (Nálam a Honor 8, brutál gyors) Az Alpha-nál mondjuk a 3G/H+ is kérdéses volt időnként.
De persze amit írsz ez tény és igy van, csak ezek szerint a samsungnál ez nagyobb falat... -
ArthurShelby
addikt
válasz
Corsa02 #12153 üzenetére
Múltkor beszéltem egy faszival, aki a telenornak tesztelte a hálózatát (egyébként valamelyik samsung telefonnal tesztelt, talán note4). Mondta, hogy mivel még nincs VoLTE (voice over lte) ezért mindig vissza kell a telefonnak váltani telefonáláskor. De ezt az átváltási időt is nézik/mérik (mondjuk olyanokat mondott, hogy szar lefedettségi helyen ez 6mp is megvan. Szóval szerintem itt nem a telefon a ludas, hogy egy ilyet nem tud lekezelni, hanem a szolgáltató bénázik, bár kíváncsi lennék mi újság a ifosoknál.
-
Corsa02
őstag
Kicsit beleolvastam az S7 Topicba...azért az, hogy az Alpha után több generációval is még mindig térerő és hálózatkezelési gondok vannak az felháborító és egyben szánalmas. Az S7 is 4G kezelési gondokkal küzd...egy vicc. Na bocss a kitérőért, de ki kellett írnom magamból
-
jeni
félisten
Van valakinek roncs/törött Spiegen Hybrid tokja?
A sötét szürke tokról hiányzik a hangerő bill.gomb. Útközben valahol elveszett. Lehet,hogy a kezemben volt és eldobtam egyszerű műanyagnak véltem és nem gondoltam a telóra. Igaz akkor is lehet a tokot használni legfeljebb így csak a kijelzőn tudok állítani hangerőt. -
cozmo
őstag
-
jeni
félisten
válasz
MrBazsi #12148 üzenetére
Átragasztott a matrica,de ez volt korábban is. Tudtommal lehetett alu keretet üveg nélkül is kapni. A régi üveget áttudják tenni akár egy új keretbe is. Az a kérdés,hogy üvegfóliát azt lehet ismét felrakni,hogy ugyanúgy tapadjon? A keret cserét nem tartottam volna indokoltnak mert azt a kicsi karcot leszámítva kutyabaja nem volt. Az ,hogy hosszabb távon mi lesz az passz. A kiadott alkatrészek közt nem szerepel a keret. Egyedül a főpanel van megadva, a Home gomb,Rework KIT, USB csatlakozó modul, a hátlapot pedig ugyanazt kaptam vissza.
-
MrBazsi
senior tag
Matricát nézted? látszik átragasztás nyoma? nem értem a dolgot mert ahogy írtad, hogy a kereted fóliás, és nem látod a régi hibát rajta, márpedig akkor új, akkor ha csak főpanelt cseréltek volna, nem cserélnek keretet is , érted. Viszont ha az új keretbe visszatették a régi kijelzőt az nem tudom hosszútávon mennyire lessz jó
-
Alvin_ti4200
félisten
a második esés az én hibám volt, csúszós kézzel mozgólépcsőn nem annyira kéne matatni...amúgy ha nem kabátban vagyok, akkor simán elfér a farzsebemben úgy, hogy észre sem veszem, tavasztól őszig így használom, egyedül ez a kabátzsebes időszak a necces úgy látszik, plusz még a fülest is a kabát előtt vezetem el, nem alatta...
-
jeni
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #12145 üzenetére
nyakba akasztós tok esetleg ?ez megoldaná,hogy még használd az Alpha telót még legalább 2évig. ezzel tutira kivédheted a mélyrepüléseket.
-
Alvin_ti4200
félisten
Valami van a levegőben, mert soha életemben nem ejtettem el telefont és két nap alatt kétszer is kicsúszott a kezemből az Alpha
Tegnap a bal alsó sarka sérült meg egy picit, ma viszont szintén azon az oldalon egy 0,5x1 centis részen (még a kijelző alatt hála az égnek) berepedt az üvegfólia...a metró mozgólépcsőjén sikerült leejtenem. Mondjuk, örülök, hogy legalább csak a fólia sérült, mert ha nincs rajta, most kb. gazdasági totálkáros lenne a teló (a kijelzőcsere szerintem annyi, mintha vennék egy másikat használtan). Ha azt akarja, hogy adjam el, inkább írja ki a képernyőre, de ne kezdjen nekem kamikáze akciókba
(hibátlan Alpha-t is nehéz eladni, most megoldotta az élet, hogy rákerüljek a szopórollerre kb)
-
jeni
félisten
válasz
MrBazsi #12141 üzenetére
az alján volt egy karc amit akkor vettem észre amikor leadtam a szervizben amíg a Spiegen tokban tartottam nem volt ott,utána rátettem az ablakos gyári flipes tokot és szerintem akkor karcolódót meg egy helyen. ugyanis az ablakos flip csak a kijelzőt védi ütéstől,maga az alu keretet nem védi,hiába van az beljebb. most úgy kaptam vissza,hogy nem most látom rajta
USB csatlakozó panelt és a HOME gombot is cserélték.
valamint az alu kereten körbe körbe gyári öntapadós átlátszó hajszál pontosra illeszkedő fólia van.
rosszul írtam korábban,nem 5.0.1 hanem 5.0.2 van rajta COI3 verzió és XEH kiadásban
akkor ezt mért törölték a Samsung oldaláról? -
jeni
félisten
Javitásból vissza érkezett mobilom főpanel gyártási éve:
2016.10.25. -
nostress
tag
válasz
ArthurShelby #12136 üzenetére
Mikrofon tesztet nem találok benne. Más néven lenne?
-
nostress
tag
Sziasztok!
Nem működő mikrofon probléma lehet szoftveres?
Illetve ha igen, hogy lehet újra kalibrálni?
Se a telefon, se messenger, se shazam alkalmazásban nem jó. Újraindítás nem segített.Előre is köszi
-
nrg_52
addikt
válasz
ArthurShelby #12113 üzenetére
Kicsit megkesve valaszolok: egyszeruen igy alakult. Lehetoseg adodott, amit kihasznaltam. Valoban eros az alpha es nagyon szerettem. Viszont a felesegem telefonja mar haldoklott, o viszont nem akart telefont venni. En meg felaldoztam magam.😂 Vettem egy honor 8-at, o meg orokolte az alphat. Feltem a merete miatt, mert nincs nagy kezem, de lehet kezelni ezt is 1 kezzel szepen. Az meg hogy kinai, na bumm. Manapsag minden gagyi ami nem kinai.😁 Ezek nem ugyanazok a kinai telefonok mar, mint par eve, szep csendben felnottek a nagyokhoz.
-
alfi95
tag
válasz
alfi95 #12013 üzenetére
Hello ! elvitte a futár végre a telot. Ma irt a Samsung hogy méltányossági alapon megcsinálják ( repedt kijelző, töltés gond, ujlenyomatolvaso nem megy, térerő gondok ).Mostmár csak arra leszek kiváncsi ,hogy sokaknak ezekkel a gondokkal nem csinálták meg ( utalványt kaptak ), nekem mit fog szervizelni ?
-
ArthurShelby
addikt
Utóbbi időben képernyő feloldáskor befagy az alfám (állapotsávot sem tudom lehúzni egy ideig). Eddig még nem sikerült rájönnöm miért (először az s health-re gyanakodtam). S view tokot használok.
Van valami ötlet? -
jeni
félisten
A Telemax weboldalán ahol a szerviz munkalapot le lehet kérdezni,ott nekem azt írja ki,hogy "Elhagyta a Szervizközpontot".
Ezek szerint mehetek be érte? Néztem az elvégzett javításokat a munkalapon és ott alkatrész cserék vannak megadva. Ezek szerint még mindig javítják,vagyis vannak még gyártásban alkatrészek az Alpha telóra,és nem csereutalványt adnak. -
cozmo
őstag
Ha a microsoft kicsit megerőltetné magát és a Qualcomm Snapdragon 835 után kihozná a 801es procival szerelt négy magos alpha-kra a win 10-et. Akkor kapna még egy esélyt, ha már a szarszung magasról hígan szarik rá.
win10!
Vagy a 4 magosok SM-G850A megkapták a marshmallow-t? -
MrBazsi
senior tag
Akkor se kéne. nem fizetnék érte egy forintot sem. ez kb olyan minthogy daciát se vennék. valakinek biztos jó, de nekem ugyan nem kell...
-
Corsa02
őstag
válasz
MrBazsi #12123 üzenetére
--> pedig ezek itt --> HUAWEI,a honor,az OnePlus,a Xiaomi--> már jelentősen szorongatják a nagyokat bármiben gyakorlatilag.
Magyarországon a szerviz pedig a TMX --> a Samsungnak is meg a Huaweinek, Honornak is...
Ugyan annyi idő alatt javitják---ja a Huawei 3+3+3 gari az meg igazán korrekt.Azt meg sosem értettem hogy Dél-Koreia telefon miért magasabb presztizsü mint egy Kínai???
Na de nem vitatkozni szeretnék, én meguntam a Samsung nyüglődését, eddig mindig ragaszkodtam hozzájuk... az Alpha után már nem tettem. Aztán meg mindenki azt vesz amit akar...
-
sludgeboyx
tag
A telefon nem rossz de reggel töltőről du 5-6kor már nyomhatom vissza, ha elmegyek otthonról majdcsak egy agregátoros autóval indulhatok neki.Tudom ha nem nyomkodom nem merül.GPS max 3-4 óra után letérdel az aksi.A térerő na az über király sokszor megszakad a vonal a hiánya miatt vagy nem értem mit mondanak.Ezek kivételével nagyon jó kis telefon lenne.Mondjuk 30e nem fogom elpasszolni annál jobb ez a telefon.
Ja és nem a reklám helye de egy Vernee thor lite 70e nem olyan rossz vétel. -
jeni
félisten
-
jeni
félisten
válasz
Sajnos a Kínai telok többet tudnak,nagyobbak,erősebbek,és hosszabb készenléttel bírnak! Arról nem is szólva már a Nugat 7 szoftvert kapják meg sorban. A többit nem irtam még le.
-
ArthurShelby
addikt
válasz
1shot1kill #12117 üzenetére
Engem iszonyatosan idegesít, hogy már csak tepsik vannak. Nekem kell, hogy 1 kézzel tudjam kezelni a telefont, és hogy zsebre tudjam tenni kényelmesen. A samu a3 2016 tetszik méretben, de 1.5 gb rammal nevetséges.
Szerintem lehet aki ma kompakt mobilt vesz az túlságosan tudatosan gondolkozik, és az nem jó a gyártónak. Lehet, hogy ők nem vennének 2 évente mobilt. Már sikerült elültetniük az emberek fejében a nagyobb telefon jobb telefon dolgot. Csomó ember mikor megy új telefont venni, már úgy megy, hogy csak 2 évre akarja
Ez szörnyű bizonyíték arra, hogy már a gyártók diktálnak
Éljen a fogyasztói társadalom -
1shot1kill
csendes tag
válasz
Nekem a legnagyobb bajom az üzemidővel volt. Meguntam naponta töltőre dugni. Most a Redmivel ilyen gondom nincsen. Elég csak 2-3 naponta töltenem. Mondjuk combosabb is benne az akksi, 4000 vs 1860. Azért nem mondanám tepsinek a Redmi 3S Primet, 7 millivel hosszabb mint az Alpha, 5" a kijelzője. Maradtam volna 4,5-4,7-en, dehát nem volt ekkorában a Redmi. Egy fájdalmam van, a Redmi nem tud 4K-ban felvenni, de majd elélek enélkül valahogy. A Samu márkáról én is lejövök, a célcsoport nálam is a kínai telók lesznek a jövőben. Fél-harmad áron tudnak olyan képességű telókat prezentálni amiket pl. a Samu. Annyit meg nem ér a márkanév.
-
xcsabo
senior tag
ez a mai okostelók rákfenéje és a frekiből adódik. mármint a hullámhosszból és a jelerősségből (valszeg)
nekem s4 active van (az asszonyé az alpha) és ha lemegyek a pinyóba, vagy vidékre akkor a 4g
jelentősen romlik (ahogy távolodik az ember a bázisállomástól), ha átnyomom GSM-re akkor max
a kapás)) asszem a terjedési tulajdonságai a magasabb ferikiknek sokkal rosszabb.
most kapásból a régi rádióadásokra gondolok. hosszú hullámnál a világ végére is elment a jel,
a rövidhullám már nem annyira, aztán jött az URH.... persze lehet, hogy tévedek. -
jeni
félisten
válasz
legnagyobb gond a térerő ingadozások és annak vételeik országszerte az Alpha telóval.
-
ArthurShelby
addikt
Nem értem a leköszönő fórumtársak váltásait. Ennek a telefonnak a lényege az erős hardver, kompakt méret kombó. Ilyet max a z5c tud jobbat kb. Erre mindenki valami kínai középszerű tepsit vesz.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
sludgeboyx #12109 üzenetére
Amennyiért megveszik sajnos. Az én tökéletes állapotú, üvegfóliás független példányomra harmincasok alján jött ajánlat pár hónapja, így megtartottam. Túl sok van eladó és nem keresik, szóval készülj fel rá, hogy sokat nem fogsz érte kapni
De kívánom, hogy legyen szerencséd
-
nrg_52
addikt
válasz
sludgeboyx #12109 üzenetére
Hardverapron ugy latom 40 es 55 kozott aruljak.
-
sludgeboyx
tag
Függetlenül mennyit ér jelenleg az alpha tudna v.ki egy kb árat mondani?
-
1shot1kill
csendes tag
Én is megváltam hőn szeretett ezüst Alphámtól. Nem akartam, de kihagyhatatlan volt az utódja, ami egy arany színű Xiaomi Redmi 3S prime lett. Üzemidőben sokkal jobb a Redmi, 4000-es akksi van benne
Ezen már alapból Android 6.01 van. Elvileg a 7-essel is találkozok jövő év első felében.
-
Lacopapi
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #12102 üzenetére
Nem titok,visszatértem a HTC-hez,azért nem samu,mert ilyen hozzáállással nem nyerők. Maga a készülék nagyszerű volt - első telefonom,ami ennyi időt kibírt nálam -,de nem hiszem,hogy még egy ilyent össze tudnak rakni. Tepsiket meg nem kedvelem amúgy sem,így azután egy "öreg" M7-es van most használatban
A méretek miatt amúgyis bajban vagyok,normális (mint az Alpha),szinte nincs senkinél....röhej.
-
Lacopapi
addikt
Nos,több mint két esztendő után megválni kényszerülök a telefontól,bár semmi baja és semmi bajom vele,de így alakult... Első samum volt és alighanem az utolsó is,kiváló készülék,öröm volt használni. Talán túl jól is sikerült,emiatt próbálja a gyártó feledtetni mihamarabb. Tróger banda,nem kétséges. Nagyon elszaladt a ló velük,de remélem megbotlik
Szóval további szép napokat mindenkinek,jó volt itt lenni,már csak azért is,mert olyan rettentően nagy gondok nem voltak,néhány - mindenütt előforduló -,kivételtől eltekintve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Alpha kecses fémkeretes házzal, komoly hardverrel, Cat.6-os LTE modemmel, Super AMOLED kijelzővel és ujjlenyomat-olvasóval kíván az ősz egyik nagy slágere lenni.
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro - 128 GB, ezüst + bőrtok - kártyafüggetlen
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest