Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
1shot1kill
csendes tag
Újra Alpha tulaj lettem
Visszatértem hozzá. 2 éve volt egy másik Alphám, de elhagytam
Vettem az Ebay-ról egy alighasznált, szinte zsír új, karcmenteset ezüst színben. Nagyon tetszik az Alpha formája, a szálcsiszolt fém keret,főleg ezüstben gyönyörű. Ennél szebb telót azóta se csinált a Samsung szerintem. Se túl kicsi, se túl nagy, pont jó. Még megvárom a képernyővédő fóliát meg az átlátszó bumpert amit rendeltem hozzá, aztán megint ez lesz a fő telóm.
-
1shot1kill
csendes tag
válasz
ArthurShelby #12113 üzenetére
Nekem a legnagyobb bajom az üzemidővel volt. Meguntam naponta töltőre dugni. Most a Redmivel ilyen gondom nincsen. Elég csak 2-3 naponta töltenem. Mondjuk combosabb is benne az akksi, 4000 vs 1860. Azért nem mondanám tepsinek a Redmi 3S Primet, 7 millivel hosszabb mint az Alpha, 5" a kijelzője. Maradtam volna 4,5-4,7-en, dehát nem volt ekkorában a Redmi. Egy fájdalmam van, a Redmi nem tud 4K-ban felvenni, de majd elélek enélkül valahogy. A Samu márkáról én is lejövök, a célcsoport nálam is a kínai telók lesznek a jövőben. Fél-harmad áron tudnak olyan képességű telókat prezentálni amiket pl. a Samu. Annyit meg nem ér a márkanév.
-
1shot1kill
csendes tag
Én is megváltam hőn szeretett ezüst Alphámtól. Nem akartam, de kihagyhatatlan volt az utódja, ami egy arany színű Xiaomi Redmi 3S prime lett. Üzemidőben sokkal jobb a Redmi, 4000-es akksi van benne
Ezen már alapból Android 6.01 van. Elvileg a 7-essel is találkozok jövő év első felében.
-
1shot1kill
csendes tag
válasz
Alvin_ti4200 #11639 üzenetére
Tessék a link :
https://www.arumania.hu/akkumulator-samsung-galaxy-alpha-2200-mah-li-ion-premium-minosegu-utangyartott-214096?utm_source=argep&utm_medium=cpp&utm_campaign=direct_link
Holnap hozza a futár, bepattintom, remélem nem robban fel
-
1shot1kill
csendes tag
Nyah, rendeltem egy 2200mAh-es utángyártott "prémium minőségű" aksit az Alphámhoz, kiváncsi vagyok mit alakít üzemidőben majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Alpha kecses fémkeretes házzal, komoly hardverrel, Cat.6-os LTE modemmel, Super AMOLED kijelzővel és ujjlenyomat-olvasóval kíván az ősz egyik nagy slágere lenni.
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro - 128 GB, ezüst + bőrtok - kártyafüggetlen
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest