Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- iOS alkalmazások
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milli82
tag
Akármennyire is sírunk a Alpha egy kissé gyorsan kiadott, elhamarkodott, teszteletlen telefon volt.
És az emberek nem hülyék hogy ilyet vegyenek gyenge aksival. Elavult soc-al.
Jobb aku, stabilabb rendszer. A nép veszi. Teljesítmény nagyon jó az igaz, sok szolgáltatás de... nincs iphone stabilitás. Ez van, ez a való.
De szeressük... -
Corsa02
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #11692 üzenetére
Azok most tuti ráérnek fejlesztgetni
-
RangerFox
veterán
A Samsung se hülye, nem akar konkurenciát állítani a többi készülékeinek, ezért se akarja kiadni a 6-ot az alphára, nem kell ezen felkapni a vizet
-
törölt tag
válasz
nrg_52 #11678 üzenetére
De miért csak a magyar független tünt el?
Nálam a kölykök még mindig nyúzzák az alphákat, semmi gond velük. Méltatlan ez a hozzáállás a Samsungtól,de ez már szinte az elejétől így van. Pedig a legjobb vonal volt a Samsungtól. Kár érte.
Amikor anno beárzták akkor azért volt pofájuk hozzá flagship árat kérni érte. -
cozmo
őstag
"Bármilyen zenét válassz, a vezeték nélküli Multiroom hangszórókkal mindenhová elkísér a lakásban.
Mit hallgatsz most éppen?" Kérdi a Samsung Magyarország
Erre jött egy válasz amin fetrengek
"Szívből küldi nektek az összes ALPHA tulajdonos, a remek szoftver támogatásért.
https://youtu.be/RU_vMwcaWbI
Karthago - Az áruló c. számot" -
chriss87
csendes tag
Barátnőm samsung A3-as készüléke is megkapta a 6.0.1-es android frissítést és nem 2016os modell
mi lesz ezzel a k....a ALPHA -val már -
MrBazsi
senior tag
kollegám is ezzel a random ujraindulással küzd, egész héten. volt már gyári visszaállítás , odinnal új szoft, akksicsere, de egyik sem hozott tartós megoldást, én is először a googlere gyanakodtam, de ott valami más gubanc lessz, szerintem nálad is. Az egészben csak az a rossz h random csinálja, mikor próbáltuk videózni akkor rittig jó volt, de mikor pont megint elkezdett újraindulni, nem volt lehetőség megörökíteni a hibát. érdekes lessz így a gariztatás.
-
zhata
senior tag
Veled nem mindig értettem egyet, de most igazat szólsz.
Az Alpha nagyon jó telefon (-volt-, és még most is az).
Annyit azért hozzátennék, hogy az OP3 a szifon 7plusz legnagyobb vetélytársa androidos vonalon, az ára 125K, de rendelni kell, két év gyári gari jár hozzá, és rootolható garivesztés nélkül. -
jeka
tag
Lassan kezdek aggódni. Rendszeressé vált a random újra indulás, és most azt is észre vettem, hogy valami felhúzta a procit olyan 72 fokra. A Google Play Services-re gondoltam, hogy beakadt, itt kitöröltem amit ki kell, és várom a csodát! Kezdem bizalmamat veszteni a Samsung mobiloktól, a Sonynál ez már meg volt. Gondolok itt a frissítési mizériára, most meg ez az újra indulgatás!!!!!
Ha van valakinek ötlete mi lehet azt is kipróbálnám!
Köszönöm! -
cozmo
őstag
Samsung Magyarország FB oldalán olvastam és maxi egyetértek.
"Kategóriák? Tudod te miről beszélsz? Az ALPHA volt az iphone legnagyobb ellenfelének fejlesztve! A gyártó valaha volt ÉS EDDIGI LEGJOBB TELEFONJA. Olyan komoly hardvert te még nem fogtál a kezedben, maradjunk annyiban. Aminek a gyártását azért szüntették be, mert saját házon belül túl nagy konkurencia a több generációt meghaladó hardvere miatt. A vacak A3, A5, A7 sem több nála. Ezért lett valójában "mostoha gyerek".
https://mobilarena.hu/hir/ennyi_volt_a_galaxy_alpha.htmlui.: Ne is álmodj hogy több évig frissítik majd az s7 rendszerét. Ha mindig friss rendszert futtató mobilt akarsz, akkor régen ott volt a NEXUS, most a PIXEL széria egyenesen a Google konyhájából. Na ez utóbbi majd megkap minden friss cuccot .
TEHÁT MOST HTC TELEFONT KELL VENNI!
https://madeby.google.com/phone/" -
Henry001
csendes tag
Sziasztok!Rendrakás közben megtaláltam az eredeti szürkés kék ablakos alpha tokot,teljesen ingyen oda adnám valakinek akinek kell,sőt még el is küldöm neki mert sajnálnám kidobni ahoz drága volt.
-
szevassag
tag
Ha 2 év múlva is ilyen jól kiszolgál, felőlem maradhat. Max rakok rá egy főzött rom-ot. Igazából a fő előny az Alpha-hoz képest, hogy most délután 3-kor azt már rég tölteni kellene, ez meg még 48% és röhögve elmegy késő estig. Van egy powerbankom is, amit régen naponta használtam, most az is a fiókban pihen.
-
szevassag
tag
Egy hónapja vettem egy S7 edge-t, a kis Alpha meg pihen a fiókban mint tartalék telcsi.
Csak mondom, hogy a kollégám 0 Ft-os Galaxy J5-jere ma jelzett a Marshmallow frissítés. Ja és azon eddig is 5.1.1 volt. 1,5 gb ram, sokkal gyengébb vas mint az Alpha. Érthetetlen a Samsung hozzáállása. Mindegy én megfogadtam, hogy 2 évente megveszem az aktuális zászlós hajót aztán kész. 2 évig úgyis kapja a frissítést. -
jeka
tag
T-mobilos telon, frissités óta van hogy random újra indul a teló! Most legutóbb telefon hívás illetve beszéd közben! Valaki tapasztalat ilyet, vagy kezdjek aggódni?
-
dave987
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #11659 üzenetére
Phone Info megmondja a Play áruházból.
-
zannor
tag
Üdv!
A Samsung szervíz cserélte az Alpha-mat és most kaptam egy zsír új, 2016. februárjában gyártott készüléket.
A korábbi mobilra vettem edzett üveget, olyan volt ami mindent fedett. A Home gombot és a hangszórót is körülölelte. Az újhoz rendeltem egy Xprotectort, de ez nem olyan amilyenem volt (alul és felül is van egy csomó lefedetlen hely...
).
Meg tudná valaki mondani, hogy melyik márka vagy típus, amelyik mindent fed?
-
zhata
senior tag
válasz
ArthurShelby #11656 üzenetére
Kívánom,hogy jöjjön meg az Alphára is. A MM-ben biztosan nem fogsz csalódni!
-
nrg_52
addikt
válasz
ArthurShelby #11654 üzenetére
Frissitesek eltavolitasa?😁 Feldobtam a montenegroi romot, meglatjuk, hogy muzsikal. Csodat nem varok.
-
ArthurShelby
addikt
Mióta kijött az új zenelejátszó most futottam a telefonnal először (opsz, lebuktam
). Egyből feltűnt, hogy ha megy a zene kétszer kell feloldani a képernyőzárat (nálam csak sima húzás van beállítva). Mit ne mondjak, elég idegesítő volt, esetleg erre van valami megoldás?
-
MrBazsi
senior tag
Na, megvolt a hó végi szokásos kérdésem a samu üf-tól, még mindig lövésük nincs. 5hónapja minden hó végén, kb ennyit tudnak írni. Ez már nemcsak nevetséges, kb szégyen is a részükről, hogy ennyire semmirekellő sablon válasz jön csak. komolyan nem hisze el h nem tudják kideríteni, hogy mi a fene van.
"Tisztelt ... Úr!
Köszönjük visszajelzését.
Engedje meg, hogy tájékoztassuk, hogy ismételten ellenőriztük a Galaxy Alpha készülék szoftverfrissítésére vonatkozó információkat és jelenleg az 5.0.2 verzió érhető el a termékre.
Egyelőre nem rendelkezünk arra vonatkozóan hivatalos információval, hogy mikor lesz elérhető a 6.0 verzió a szóban forgó készülékre, azonban az előző megkeresései alkalmával már rögzítettük a megkeresését a rendszerünkben, így amint információt kapunk az ügyben, haladéktalanul értesíteni fogjuk a megadott e-mail címen.
Mindezek mellett szíves figyelmébe ajánljuk hírlevelünket is, amely minden Samsung készülékről naprakész információt biztosít, illetve promócióinkról, a friss szoftverek érkezéséről, elérhetőségéről is részletes adatokat tartalmaz. A hírlevélre a https://my.samsung.hu/hirlevel oldalon iratkozhat fel.
Továbbra is szíves rendelkezésére állunk e-mailben, a honlapunkon megtalálható online chaten, vagy pedig a díjmentesen hívható 06-80/726-7864-es ügyfélszolgálati telefonszámunkon.
Az Ön megkereséseit rögzítettük rendszerünkben. A gyorsabb és hatékonyabb segítségnyújtás érdekében erre is hivatkozhat következő megkeresésünkkor.
Üdvözlettel,
Vass Renáta
Samsung Electronics Magyar Zrt.
Ügyfélszolgálat" -
RangerFox
veterán
Csak a Tseknek jött frissítés? (független, vodás kártyával használom és nekem semmilyen frissítés nem jelent meg)
-
nrg_52
addikt
Akinek a napokban jott frissitese es eddig volt halozateldobalasa attol kerdeznem, megoldotta-e a frissites?
-
zannor
tag
Tegnap előtt kihívtam a helyszíni javítást, mert napok óta nem működött az ujjlenyomatolvasó. Holnap jön a szervízes, de erre meg most próbálom és működik... Hülyének fognak nézni vagy ettől függetlenül cserélik? Ilyen is csak velem történik,... aztán meg majd hétvégén újra lehal...
-
jeni
félisten
válasz
1shot1kill #11640 üzenetére
Légszi legközelebb tedd linkbe. Mobilról nehéz rá keresni.
-
UfoZoli
aktív tag
válasz
1shot1kill #11640 üzenetére
Gyerekek, nekem még mindig van eredeti original nem használt gyári biggakksim fehér hátlappal.
Igaz az ára húzos, de legalább eredeti
13000 huf számlával leigazolva. -
1shot1kill
csendes tag
válasz
Alvin_ti4200 #11639 üzenetére
Tessék a link :
https://www.arumania.hu/akkumulator-samsung-galaxy-alpha-2200-mah-li-ion-premium-minosegu-utangyartott-214096?utm_source=argep&utm_medium=cpp&utm_campaign=direct_link
Holnap hozza a futár, bepattintom, remélem nem robban fel
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
1shot1kill #11638 üzenetére
Honnan? Link esetleg?
-
1shot1kill
csendes tag
Nyah, rendeltem egy 2200mAh-es utángyártott "prémium minőségű" aksit az Alphámhoz, kiváncsi vagyok mit alakít üzemidőben majd.
-
zannor
tag
Üdv!
Ma kértem a helyszíni javítást a my.samsung.hu-n keresztül. A telefont még 2015 év elején regisztráltam, így ezzel nincs gond, viszont ha beléptem, utána kitöltöttem az űrlapot és rákattintok a "küldés" gombra, akkor a következő lapon "HÁZHOZMEGYÜNK (HELYSZÍNI JAVÍTÁS) SZOLGÁLTATÁS" leírása jelenik meg és nem úgymond kiléptet a rendszer (nem vagyok bejelentkezve).
Nektek is ezt csinálta a szervíz igénylésekor? Vagy aki kérte, az nem ezen a módon hívta a szervízt házhoz?
Ja és küldenek valami visszaigazoló e-mailt (mert azt sem kaptam)?
-
nrg_52
addikt
Na megjottek sammobilra is az ujabb romok, valamelyiket fel kellene tolni.😁
-
ArthurShelby
addikt
Nálam telenor-osként minden a régi, de most nálam így is jó a teló. Annyi, hogy általában csak egy napig bírja.
-
zannor
tag
Üdv!
Múlt hét közepén dobott a rendszer kb. egy 380 Mb-os frissítést. Azóta az ujjlenyomat-olvasó a következő hibát dobja: "Hiba történt az ujjlenyomat-érzékelővel. Ha ez az üzenet újból megjelenik, indítsa újra az eszközt."
Eddig tökéletes volt a leolvasó. Csináltam full wipe-ot és még így is ezt dobja.
Másnál is előjött ez a probléma?
Komolyan egy vicc, hogy készítenek egy frissítést, ami szoftveresen kinyírja az egyik funkciót. És még el is b.-ok vele egy csomó időt (telepítés, full wipe, újrahúzás...)
Most mehet vissza az alap 5.0.2...
-
mykos
aktív tag
válasz
Colos1 #11618 üzenetére
Nougat igen nehezen lesz Alphára, egyébként vicces, hogy ez a fél éves poszt miért kezdett el most terjedni mindenhol
Other unsupported processors are Exynos 5250, 5260, 5410, 5420, 5422, 5430, 5800, (Galaxy A7, A8, Alpha, S5, S5 Plus, Note 4, Note Pro, Tab Pro, Tab S, Meizu MX4 Pro). -
Colos1
őstag
válasz
nrg_52 #11619 üzenetére
Ott alul az egyik hozzászóló rátapintott a lényegre: "october 2037 maybe... "
Aztán hogy meglepődnénk, ha két hét múlva tényleg jönne a 7...
Na jó, befejezem, mert ez már trollkodás
Mellesleg már nem is az Alphám van, de azért megtartottam, nagyon szerettem ezt a telót, sőt, ez volt az első olyan telóm, amelyiket nem azért cseréltem le, mert már elegem volt belőle
Próbáltam újratelepíteni a szoftvert SmartSwitch -el, de az ujjlenyomat olvasója továbbra sem működik
Az egyik kollégám OTA -n frissítette 5-re, neki működik. Nem merem visszatenni rá a KK -t, mert nehogy akkor meg ne tudjam OTA -n visszafrissíteni L -ra a visszavonás miatt. Hátha úgy menne.
-
Colos1
őstag
Ugyan már, a 6-ost sem tudták megcsinálni egy év alatt, akkor mit akarnak a 7-essel
Vagy az lesz, amit régebben mondtam, hogy a 6-os kimarad, rögtön a 7-est adják ki
Amúgy akinek volt Ace2 -je, az megtapasztalhatta, a GB után beígért ICS -t kihagyták, hogy inkább JB -t adnak ki rá
-
melan
senior tag
Van remény: a Galaxy S 8.4-re most töltöm le az MM-et
Ott is azt harangozták, hogy nem lesz...
-
jeni
félisten
Természetesen a kikapcsolt állapotra értettem. Ebben az esetben ha mégsem menne a 3 gombos variáció akkor az androidban a beállításoknál ott lesz,hogy visszaállítás a gyári állapotba.
Elvileg lehet akkor azt a micro SD kártyára kell kimentened és arról telepíteni. A Motorola, a Huawei és a Honor telcsikre megcsináltam ezzel a módszerrel de a Samsung esetében nem tudom ,hogy kell. -
zopet
tag
nekem a hangerő fel + home + kikapcs kombináció nem csinál semmit, ha a lefelé gombbal nyomom, akkor meg az a bizonyos odin mode jön be....
kerestem a cwm recovery-t (playen), ám vmi ROM manager van helyette. az nem akar működni, illetve a kingroot is valami hibát kiabál....
ötlet? -
zopet
tag
Sziasztok!
Felraktam az Odinnal az 5.0.2 -t. A youtube-on néztem vmi tutorialt, ment is egyből. A lényeg hogy minden fennt maradt a telón. kb 1,5évnyi szemetet szeretnék törölni vmi drasztikus módszerrel.
A kérdésem az lenne hogy lehet - e az odinnal úgy felrakni a romot, hogy minden más törlődjön, mintha először kapcsolnám be? Mit kell ehhez bepipálni a menüben? kösz előre is. -
robee19
tag
Sziasztok.
Tegnap igényeltem házhozjövőt, mert rengeteg minden előjött a telefonomon. Hálózateldobálás, 60%-ról kikapcsol, félre érzékel, stb.
Kérdezték, hogy milyen színű a készülékem. Ez annak a jele lehet, hogy cserélni szeretnék? Nem bánnám...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Alpha kecses fémkeretes házzal, komoly hardverrel, Cat.6-os LTE modemmel, Super AMOLED kijelzővel és ujjlenyomat-olvasóval kíván az ősz egyik nagy slágere lenni.
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest