- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Virág et.
senior tag
Hmm,... ma volt egy lefagyásom: leraktam a telefont egy beszélgetés végén és két perccel később már nem bírtam életet verni a kijelzőbe. Ilyet a Glsmt 2.0 nem csinált... kikapcsoltam a BLN-t mivel ez volt ez egyetlen dolog, amit a 2.1 felrakása óta használok csak. Meglátjuk, hogy ez okozta-e.
-
-
-
MxM19
aktív tag
Új badával próbáltad?
Pl milyen nyűgjei?
Én most fogom elcserélni 1az1ben de parázok egy keveset mivel arra még garancia sincs.
Helyszínen persze meg tudom nézni de pl:GPS vagy wifit nem.stb....
Nekem csak arra kéne hogy Minimum 42k ért el tudjam adni.(Mert az Ace nem kell senkinek.)
Igaz kb 3napja van fent.
Xperia mini pro/Defy/X10i/Vagy ha esetleg megtetszik a wave 2+bada akkor egy zsír új készülék.(Így sorrendben.) -
kmarci25
veterán
Ez úgy igaz, ahogy írod. Ezért írtam, hogy 2x ennyiért kapsz egy iphone-t (abból sem a legújabbat), és akkor minden fut szépen, zökkenőmentesen. De nem lesz olyan, amilyet szeretnél, rajta lesz az ios, nem variálhatod, és kifizeted azt a bizonyos min. 120 ezret. Annyit én nem vagyok hajlandó fizetni egy készülékét, meg azért hogy legyen egy almám, amibe ráadásul már beleharaptak...
-
Neoka
aktív tag
Szia!
Nekem kb 1 hetes, gyári 2.3.3 van rajta és az 1 hszben leírtak alapján működik a csengőhang dolog:
Hogyan tudok .mp3-at beállítani csengő-, SMS- illetve ébresztőhangnak?
Létre kell hozni a memóriakártya gyökérkönyvtárában egy-egy mappát a különböző hangcsoportoknak, ezek pedig:
(SD kártya): media/audio/alarms (ide kell helyezni az ébresztőhangokat)
(SD kártya): media/audio/ringtones (ide kell helyezni a csengőhangokat)
(SD kártya): media/audio/notifications (ide kell helyezni a jelzőhangokat)
Miután ezeket megtetted, a beállításoknál a gyári hangok között megtalálod a bemásolt .mp3 fájlokat is, és a normál hangokhoz hasonlóan tudod őket használni.Ezt próbáltad már?
Más: A samsung oldalról leszedtem a PC stúdiót, azt írja hogy csatlakoztassam a telefont, aztán a telefonon válasszam ki a Súdiót. A telefonon nekem egy választható opció van a USB háttértár.
Keresgéltem, de nem találtam erre megoldást. Biztos van, csak valami felett átsiklottam.
Valaki tudna segíteni? -
James1986
csendes tag
Köszi a segítséget és iMaverick-nek is.
De még egy kérdésem lenne, ha tudnátok segíteni.
Létezik olyan program, amivel ha akarom le tudom menteni az egész rendszert a telóról úgy ahogy van minden beállítással és mindennel együtt. Ha tudtok légyszi ajánljatok már valamit, ami ha lehet normálisan teszi is a dolgát. Olyasmire gondolok mint PC-k esetében például a Ghost, tehát hogy ha lementek mindent és másik ROM-ot nyomok fel, de ha az nem tetszik akkor vissza tudom rakni az előző op. rendszert, úgy ahogy volt mindennel együtt, mert mondjuk azt már jól belaktam.
Mert most ez a helyzet pont nálam, hogy a mostanit elég jól belaktam már, de mielőtt feltenném a CM7-et csinálnék egy mentést róla, hogy ha a CM7 nem tetszik (mert olvastam, hogy vannak még hibái rendesen) akkor vissza tudjam tenni ezt úgy ahogy most van. -
flash-
veterán
"Néhány alkalmazást nem hajlandó letölteni marketról. Elindítja, és azonnal le is áll. Nem jöttem rá, ez mitől van. Újraindítás sem segít. Amit nem akar elsőre, azt nem is fogja leszedni. De nem kell megijedni. Ez ezidáig 2 appnál fordult elő."
Ez nálam is volt már több stock romnál,és fla.sh x1 romnál is.
Nem tudom mi lehet ennek az oka,szerintem ez market probléma... -
Pajoz
őstag
Lehet,hogy nem ugyanarra godolunk?
Az alkalmazás menüben van.
Nekem is a Grif07 van fent tegnap este óta. Hasonló jókat tudok mondani a romról,mint te.Két nagyobb hibája volt: eleinte hibával kilépett a kamera. De kis idő múlva magától meggyógyult. Majd eltűnt a dock. Ezen a restart segített. Eleinte bosszantott,hogy a Home gomb hosszú nyomására nincs task manager csak mutatja a legutóbb futott cuccokat,míg rá nem jöttem,hogy a vissza gomb hosszan nyomva bezárja az alkalmazásokat.
Az ADWben nem lehetett áthelyezni az ikonokat.Lecseréltem a Go-ra,eddig is ezt használtam más romoknál is.
Összességében a kisebb hibáktól eltekintve meglehetősen jó a rom.
Remélem a végleges full jó lesz.csákány Szerintem nyomj egy factory resetet.
-
Nauda
tag
Lehet nagyon hülye kérdés lesz de hátha....nem lehet hogy erre vezethető vissza a reccsenés? mármint hogy csak 2G-vel használjuk páran? ha nagy baromság ne tessék nagyon körberöhögni
Én se akarom hogy felmenjen netre, ezért kapcsoltam ki anno a 3G-t is, de akkor ezekszerint nyugodtan kapcsoljam vissza, elég ha csak a csomagkapcsolatot tiltom?
-
proly01
őstag
Figyelj gyakorlatilag nekem tök mind 1 mi van a telefonon nem erőltetem a samsungos frissítést egyáltalán csak sokan várták hogy jöjjön a hivatalos 2.3.3 független én bevittem azt mondták van rá feltetettem rá aztán megosztottam itt a fórumon és ennyi....aztán lehurrogtak itt többen hogy jajj menj már meg hagyjál már meg f@szom rakjon rá hivatalosat mikor a tököm tudja milyen módolt FW-én 1700 at ad a quadrant meg van benne ez meg az ami a tiedbe nincs és nem lesz soha meg mekkora balek vagy mert nekem a t mobilosra már 3 hónapja van neked meg csak most jött ki te lúzer büszke lehetsz magadra meg hasonlók.NA EZT NEM!!!! Akkor megfogadtam,hogy nem írok ide fel többet.Aztán feljövök ma kb 2 héttel utána hogy ezek történtek és megint azt látom,hogy a hivatalosért sír mindenkinek a szája mondom akkor beírom megint hogy mi van ennyi a story.De a mai is csak abban erősített meg hogy ide felesleges bármilyen jó tanáccsal vagy felvilágosító szándékkal is akár írni mert csak jön a kötekedés,persze mindenbe bele lehet kötni senkinek se mondom hogy holnap menjen azonnal a samsungba és tetesse fel csak azt mondtam hogy nem kell 1000 oldalon június óta taglalni hogy mikor jön már,mert már van.hivatalos vagy nem még egyszer hangsúlyozom eredeti hivatalos független XEH kódú 2.3.3 nak mondják a samsungban!!!!
Én nem mondom hogy tedd fel ezt azt se hogy az X2 őt azt se hogy az ázsiai 2.3.4 et mindenkinek szabad joga mit mókol saját telefonján...
Én csak megosztottam a tapasztalataimat. -
iMaverick
addikt
Nekem nem is okozott lelki traumát egy másodpercre sem. Azt nem tudom, hogy másnak gond-e? (Azért európai embernek inkább a 2G/3G mond valamit. Erről a WCDMA-ról nem is hallottam eddig.)
szamó: elegendő csak az új rom-ot felraknod, akkor nem kell ez a Wifi locker app! Pont ezt írta droti25, hogy ezzel mind a wifi, mind a csengőhang probléma megoldódott.
-
flash-
veterán
szerintem a telenor ha van uj sim akkor azt adja mert regi volt es epp azert csereltek ki hogy új legyen de ez a hangminoseg problema lehet hogy azert van mert vmi olyan program van fent ami bekavar?
szűz sga val kellene több napig tesztelni a telefont hogy előjönnek e a hibák?amúgy minde ki akiknek nem jönnek be az eddigi fw k azoknak a flash x1 ro ot ajánlom
tökéletes és gyors -
flash-
veterán
-
lcee79
addikt
Feleségemnek van Galaxy Ace én magamnak múlt hétfő vettem egy Nokia E6-00-ost
ebben még megvan ami miatt a nokiák régen a legelterjedtebb telefonok voltak, és van benn némi újítás is, hogy meglegyen az öröm
Szóval már sok fórumozás után nem mertem megvenni a sláger telefonokat...
Se Samsung se lg se htc-t nem választottam...Remélem jól döntöttem (eddig még úgy tűnik... főleg a majdnem 1 hetes üzemidő és a 326 PPI-s kép ami kimagasló) De ugye aki nagy kijelzőt akar és főleg netezni, annak ez nem alternatíva
Tudom hogy nem Nokia e6 topik abba is hagyom -
lcee79
addikt
Vmelyik nap egy wp7-es fórumon voltam, ott is mintha valaki egy omnia 7 esetében hasonlót írt.. (ha jól emlékszem a hibára)
Szóval azért mondtam hogy vmi a samsungnál nem stimmel...
Ja és azt meg mintha itt olvastam volna, hogy sim csere után sem volt semmi változás...
(De annyi fórumot olvasok, hogy már összefolynak)
Más készülékeknél nem nagyon olvastam ilyen hibáról.
De ha tényleg van vmi köze a sim kártyához, akkor mindenképpen a szolgáltató is jelezhetné a vásárláskor, vagy automatikusan cserélhetné...
Amúgy meg ahogy fejlődnek a telefonok és már mindent tudnak, telefonálni kezdenek elfelejteni
Némelyik halk, némelyik recseg stb stb... hiba, egy teljesen új elvileg hibátlan új termék esetén...
Nem jó irányba haladunk.... -
Bélaaaa
őstag
Szrnak rá, sztem.... Olyan, mint ATI-éknál volt ez a "jobbfelsősarokbanakadazegér"
effektusfeature (Catalyst 10.11-11.06-ig). Kb. 8 hónp alatt javították ki, mert azt mondták, hogy az egér a statisztikák szerint csak a teljes gépüzem 1%-ában tartózkodik ott. Itt is ez a helyzet! Az emberek 1-2% használja csak azokat, így nem éri meg újraírni! -
Bélaaaa
őstag
-
Keem1
veterán
Most kirpóbáltam én is, ősök családi háza remek lehetőséget adott. Wifit bekapcsoltam, routerhez fel is csatlakozott. Kiballagtam a kert végébe (úgy 40 méter a háztól). Kert végében rányomtam a bekapcsoló gombra, szokás szerint feléledt a cucc, de csak 3G-n volt (érthető okokból, ide a router "ereje" nem ért el). Na jó, ballagjunk vissza. Szobában ismét rányomtam a bekapcs. gombra, másodperceken belül átváltott 3G-ről Wifire.
Semmi BSOD.
Skacok, nem lehet, hogy a router okozza? Járjunk már a végére!Általam használt cuccok:
- 2.3.3 gyári, Kiessel frissített ROM
- Edimax BR-6200N router (mindkét helyen), ősöknél Invitel ADSL, saját lakásomban T-Mobile mobilinternet. Mindkét router N módban.A fentiekkel wifi-féle fagyást egyetlen egyszer se tapasztaltam.
-
Virág et.
senior tag
Nekem GLSMT (török) is csinálta, meg a 2.3.4-es stock is. Talán a 2.3.3-as hivatalos T-s volt a legjobb, az csak BT fülesnél fagyott egyszer-kétszer hívás megszakítás után. Ez a KPO egyelőre ebből a szempontból jó.
Egyébként a xda.developers-en valaki írta, hogy B80-at felrakva viszont már voltak SOD-ok..tehát egyelőre érdemes maradni az "alapkivitelnél"
-
proly01
őstag
köszi
Már csak azt nem értem hogy T-s kártyával használom most minden egyes beállítást be kell pötyögnöm?
külön a wap ot külön az mms-t mindent?
Egyesével?mgterminator:Hát ja jobb lenne a hivatalos 2.3.3 de most már leszarom nem érdekel felteszem a főzötteket mert tudom hogy jók anno X10 en is használtam ott is jó volt...
-
Bélaaaa
őstag
Igen, sajna. Meg ha elhagyom a WiFi hatósugarát, egyszerűen befagy. Nem egyszer volt, beszéltem telefonon, miközben elmentem itthonról. Ahogy illik, befejeztem a beszélgetést, s hívnám a következő számot...nyekk...BSoD...
Most a török rom van fönn, eddig 1x hagyott ez is.
Megőrjít, hogy ezt csinálja!
-
flash-
veterán
én ezt elhiszem de állatság
mi hátrányuk származhat abból hogy olyan programot warezolnak amit már meg sem lehet venni?
pc játékoknál sem értem ezt.
mért bűncselekmény olyat megosztani amit amúgy másképp nem tudsz már megvenni hivatalosan?valami jogszabályt tudtok ami utalhat erre?
-
-
Nekem egy olyan kérdésem lenne, nem tudom, tudod-e a választ, hogy hogyha nem jön be ez a ROM, és visszarak az ember egy "normál" ROM-ot, akkor a fájlrendszer átalakítás nem okoz gondot?
Odinos flash,azt is "nulláza"?
am: nagyon jó leirás.. gyikbe való..
Illetve ha jól emlékszem PFC-n vannak külön ACE-Egyedi rom topikok.. oda.. megnézem nem vagy-e, és nincs e már ott.. rég jártam arra.. annyi droid fórum van.. szabadidőm meg oly kevés.. nem győzőm őket..Volt szó a gorilla glass-ról.
Elméletileg az van rajta, de lehet valami GGlight
A napokban döntöttem én is úgy, hogy nem látok ugyan karcolódást rajta, de kipróbálok egy fóliát rajta. Ha nem okoz negatív dolgot(rosszabb láthatóság, tapi érzékelés) akkor elfér rajta.
Vettem is ilyet.
(kivételesen nem cilo-nál vettem,anno omniámra tőle volt, de ez pont útba esett, illetve itt vettem autós töltőt is)
Szépen annak rendje módja szerint elkezdtem megtakarítani a kijelzőt, és akkor vettem észre, hogy hopsz! Mégis akad itt egy pici kis karcocska!!
Napi használatban, napi használatos "koszolódás" alatt nem látszott, de full letakarítva direkt megvilágításban igen!
Szóval menjen csak rá fólia!
Eddig nem tapasztaltam hátrányát.
Könnyen felment, a felső szélen egy 5mmx2mm es kis íven nem akar valamiért letapadni, de azon kívül tökéletes! Semmi bubi, semmi feljövetel.. igaz,nincs is rajta csak pár napja.
(valószínűleg ahol nem tapad fel, épp hozzáér, ráfekszik a keret belső élére, azért nem....)Tok: (hoppsz.. linkelem mert google első találata adta.. mobilnet, csak kb. 20k/sec nem épp kép keresgélése való..)
Én is a linkelthez hasonló tokot használok, úgy kaptam hozzá amikor vettem (használtan)
Jópofa, egy gond van csak vele, hogy akkor nem védi amikor használod
Ilyen szempontból jobb a szilikon-gumi tok, csak épp vastagabb lesz a telefonod. Meg talán kicsit csúnyább is
Anno Galaxy 3-on használtam,ott jó volt, mert az a zongora lakk hátlap.. csúszott, baromira látszott rajta minden, könnyen karmolódott..mg01: a gyikedben egy apró elírás! Monilarena teszt => Mobilaréna teszt akart lenni gondolom!
-
Dzsuri89
őstag
Előbb beszéltem barátnőmmel telefonon, aztán kérdeztem tőle, hogy ő érzékel-e valamilyen kommunikációs zavart a beszélgetésünkben. Ő annyit vett észre, hogy hol halkabban, hol pedig hangosabban hallja a hangomat, míg nálam egy hangerővel hallom az ő hangját, csak néha néha berecseg. Szerintem ez telefon hiba lesz, de majd szeptemberben beviszem szervizbe, mert így nem fogom hagyni...
-
Dzsuri89
őstag
Voltam bent a T-Mobile-ban és megkérdeztem az ügyintézőtől az esetet, hogy akkor ilyen esetben mi a szitu, ha kiderül rossz a kártya. Mondta kicserélik, de amúgy 4000Ft lenne. Azon agyaltam most, hogy semmiképpen nem úsznám meg a szervizt, mivel a T-Mobile-nak bizonyíték kell, hogy nem a készülékkel van-e valami bibi.
nyakoati
Azért egy 3 éves kártyánál szomorú dolog, ha előfordul ez a hiba. :S -
lcee79
addikt
"Azt mondták, hogy régi a SIM kártyája, és gondok lesznek ebben a telefonban a használatával."
És milyen gondok lesznek?
És miért csak samsung telefonokkal?
Nekem ugyanolyan idős sim kártyám van mint a feleségemnek és neki is 2 hónapja még a Nokia 5800-ban semmi hiba nem volt....
Most mitől lett régi?
És mi változott a sim hardverében?
Nem tudom elhinni hogy ilyen van... -
Pajoz
őstag
Részletes leírásod ext4 részéhez fűznék kérdést. A napokban én is megcsináltam ezt és akkor úgy tűnt kevesebb hely lett a kártyán. De nyílván rosszul emlékeztem mennyi is az űres hely a karin. Most gépen nézve azt látom, hogy egy Fat32-es partíció van. Az ok,hogy a rendszerpartíciót átkonvertálja, de akkor mire kell az a kb 500 mega? Vagy nem sikerült az a2sd-nek a mnőver? Vagy én gondolom rosszul az egészet és nem is lesz két partíció a kártyán, mint ebben a leírásban írva vagyon?
-
Dzsuri89
őstag
Jól mondod, hogy a 2.3.3-tól jöttek elő ezek a dolgok. Tény, hogy nem olyan nagy hiba, csak az alap 2.2.1. ilyen téren jobb, szóval ahhoz viszonyítva hiba szerintem, de mindegy ez legyen a legkisebb baj.
Ami engem nagyon irritál, hogyha élőháttérképet rakok be, pl MY BEACH HD-t és feloldom a képernyőzárat akkor jó párszor előfordul, hogy a háttérkép és az egész rendszer akad. Ez kb 2-4 mp-ig tart, utána jó. Ilyennek találkozott valaki? 2.3.3. és 2.3.4. alatt egyaránt előjött, de 2.2.1. alatt nem tapasztaltam ilyet! -
herni
tag
Aki ismeri Skynet-et az tudja, hogy milyen korrekt alapozót csinált Galaxy Spica-ra, de megmaradt mindig is közvetlennek, bármilyen kérdésre válaszolt! Általa tanultam meg és élveztem ki az android minden gyönyörét
És azért maradjunk annyiban hogy, ő nem ért hozzá annyira mint egypár ember aki még meg is engedhetné magának, hogy "lekezelő legyen".
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 128Gb Phantom Black SM-S911B/DS
- ELADÓ Xiaomi 14T Pro DS 5G 12GB RAM / 512GB tárhely titánium szürke
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest