- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
droti25
őstag
válasz
Bélaaaa #14217 üzenetére
Én megnézném azért azt a 4 napot!
Nekem mindegyik rommal max 2 napot bírt az aksi de úgy hogy akkor alig használtam,csak szinte telefonálásra!Hozzáteszem,letiltottam a felesleges samsung appokat,2g-n használom...stb
A környezetemben van még jópár ace tulaj és nekik is kb ennyit bír,de 2 nap a max!Kicsit irreális ez nekem...
-
Probert75
addikt
válasz
Bélaaaa #13982 üzenetére
Tudom, de a kernelpiszka ezt orvosolja valójában, nem a BLN miatt készült a módosítás. Az csak egy hasznos következmény.
A Dolphin HD böngészőben megy Flash. Szaggat rendesen a videólejátszás, de ezt betudom a lassú netemnek a telón. Igaz az én adatmennyiségem mellett nem kifizetődő, mert ha elfogyott erőteljesen lassítják a netet. Annyi volt a probléma, hogy a böngésző telepítése után kellett a Flash-t telepíteni.dobolson Köszönöm, de már megy a Dolphin HD-vel.
Ha a Flash-nél tartunk. Valaki tudna nekem androidra frissebbet linkelni a v10.3.185.21-asnál. Nem találok sajnos frissebbet. A marketről meg nem enged frissebbet tölteni, mert azt írja a telóm nem kompatibilis.
-
Probert75
addikt
válasz
Bélaaaa #13968 üzenetére
Azt meg tudod mondani, hol lehet beállítani, hogy villogjon ne folyamatosan égjenek a ledek? Vagy ezen csak folyamatosan ég míg meg nem nézem? Angolból gyenge vagyok sajnos.
Sorry ez is megoldva. Igaz nem állítottam semmit, de most villog. Elsőre nem villogott, csak folyamatosan égett.
Köszönöm a segítségedet.
-
Probert75
addikt
válasz
Bélaaaa #13954 üzenetére
Na felraktam a romániai romot! Az általad leírt sorrend alapján fel tettem mindent. A BLN Pro van fenn és nem jelez nem fogadott hívás után. Kell állítani valamit valamiben, hogy jelezzen. Leírnád mi hogyan van benne beállítva? Akár priviben is leírhatod.
A válaszod előre is köszönöm! -
Probert75
addikt
válasz
Bélaaaa #13954 üzenetére
Gondolom, hogy megy. Miért mondanád, hogy megy, ha nem megy.
De éppen most olvastam a nokiás fórumban, hogy nem jó ez "nordic" román rom. Én is felraknám, de félek, hogy vissza kell pakolnom megint a Hollandot. Mostanában így járok a romokkal, hogy összességében nem jobb a Hollandnál, és pakolhatom vissza mindig. Már 2x szívtam így meg. -
szumo
senior tag
válasz
Bélaaaa #13901 üzenetére
Először root-old, utána tedd fel a CWM-et, különben hibát fog jelezni, és nem megy végbe a folyamat. Ja és ebből az állapotból csak ODIN hozza helyre, de ha nem csinálsz wipe-okat, akkor nem kell mindent újra rakni, állítgatni. Én is így jártam. Ha volt már válasz bocs! Folyamatosan olvasok.
-
Probert75
addikt
válasz
Bélaaaa #13910 üzenetére
Alap rom, miért kezelné. Rakd rá a kernelpiszkát, azt mondta itt valaki, hogy akkor megy a BLN.
-
Probert75
addikt
válasz
Bélaaaa #13901 üzenetére
aya fórumtársat kérdezd meg, hogy ő root-olta e a telóját, mert ő ajánlotta ezt a romot és ő használja is. Én még nem tettem fel, de lehet míg nincs megoldás, nem is fogom akkor.
zjuhasz Ez a Román 2.3.6 rom.
-
Probert75
addikt
válasz
Bélaaaa #13894 üzenetére
A Nokiaprogramos root nem jó hozzá?
-
iMaverick
addikt
válasz
Bélaaaa #13583 üzenetére
és flash-: a CWM alól töröljétek le a battery status-t (valami ilyesmi a neve), aztán használjátok a telefont ahogy szoktátok, viszont majdnem teljes merülésig szivassátok le az aksit, majd 100%-ra töltsétek, amikor a telefon kiírja, hogy OK a töltés... Ezt 2-4 alkalommal meg kell vele játszani.
Nálam már semmi gond a töltöttség kijelzésével...
-
válasz
Bélaaaa #13583 üzenetére
Elösször nekem is fura volt..
Csináltam egy akku kalibrálást, illetve fent van a Battery Monitor Widget Pro.
Abban szoktam figyelni a töltési áramot.. ha az már 0, vagy csak nagyon kicsi, akkor szoktam levenni..
Így most nem ugrik olyan hirtelen le..Nekem csak az a problémám, hogy néha gondol egyet, és veszettül belassul másodpercekig nem reagál semmire, vagy csak nagyon lassan.
Ritkán csinálja.. amúgy ha "beindul", pörög rendesen! -
dionaea
őstag
válasz
Bélaaaa #12141 üzenetére
mindg zsebben hordom a telefont de most a kabát külső zsebébe raktam mivel 1 hete elkezdtem tokot használni és gondoltam nem karcolódik majd. Aztán kis idő múlva kerestem de nem volt sehol. Nem tudom biztosra mondani hogy ellopták mindenesetre. vissza mentem arra ahol voltam ( utolsó használat és észlelés hogy nincs meg közti idő 5 perc max) de sehol semmi sajnos elég forgalmas helyen történt. Igy ha ki is esett tuti felvette valaki és kikapcsolta egyből. Ami nagyon idegesít hogy gmail fiókhoz mindenhez hozzá fér aki megtalálja. Remélem lesz annyira rendes hogy formázza a telefont egyből. Nem szeretnék ebből még nagyobb kellemetlenséget.
9 éve ellopták a telefont akkor nem okozott ekkora aggodalmat mert cak sms meg nevek voltak benne. Tényleg használni kell vmi jó lock programot mindenkinek -
Probert75
addikt
-
Probert75
addikt
-
Probert75
addikt
válasz
Bélaaaa #11710 üzenetére
Azt írja hogy 2.3.x, akkor a DDKQ6 nem jó? Vagy az a biztos ami a szájbarágós leírásban az ajánlott? Addig nem kezdek bele, míg meg nem tudom szerezni a gyári recovery-t. Nem tudsz valami linket?
A telszámokat hogyan kell lementeni előtte? Az titaniummal mentett dolgokat vissza tudom állítani(iGO, Aura Drive. stb.)? -
Probert75
addikt
válasz
Bélaaaa #11695 üzenetére
Honnan jelennek meg a frissítések, odinnak vagy sd-ről tolod fel? A többi kérdésemben tudnál segíteni? Közben szerkesztettem a hozzászólást.
-
iMaverick
addikt
válasz
Bélaaaa #11692 üzenetére
Villogás van benne: "Beállítások/Hívásbeállítások/LEED értesítés nem fogad..". Bekapcsolva jelez...
Nekem is ki van pipálva, és nem jelez. Addig világít a 2 gomb, amíg világít a kijelző... Elalszik és elalszanak vele együtt a gombok.
Mondjuk én a BradGH féle CM7.1-et használom...
-
Probert75
addikt
válasz
Bélaaaa #11692 üzenetére
BehradGH vagy a Grif_07 verziója van neked telepítve? A nokiaprogramos gyík alapján csináltad? DDKQ6-ra felmegy? És mi az a ClockWorkMod, az is szükséges? Ha felmegy a DDKQ6-ra, akkor a szájbarágós leírás alapján honnan kell kezdenem a telepítését? Ha nem tetszik, akkor hogyan tudom visszatenni a DDKQ6-ot és az eredeti recoverymet?
-
iMaverick
addikt
válasz
Bélaaaa #11690 üzenetére
No-no, azért nem eszik ennyire forrón a kását. Szóval a CM7.1 valóban jó kis rom, de az aksi zabálás az bőven ott van a szeren. A wifi hálózat kezelése is érdekes: ha dinamikus IP című hálózatra megyek vele fel, akkor sokat szüttyög, mire bekonnektál, viszont fix IP-sre szinte azonnal felcsatlakozik... A BLN support-ot ugyancsak nem tudtam életre kelteni rajta, pedig írta is a fejlesztő, hogy benne van...
A SOD-ot nekem még az eddigi kipróbált rom-ok közül egyel nem sikerült produkálnom... (A 2.3.4-ből többet is kipróbáltam, előtte a gyári 2.2.1 volt, most meg a CM7.1 2.3.7-e)
-
Virág et.
senior tag
válasz
Bélaaaa #9664 üzenetére
XEO: lengyel független telefon kódja..
Arthuro_Adam és radam: ha valóban érdekel benneteket ez a telefon, akkor ne sajnáljatok pár percet a fórum böngészésére szánni. A kereső remekül használható, a titeket érdeklő kulcsszavakat beírva biztosan találtok számotokra hasznos infót...ha ezek után valami nem tiszta akkor tuti lesz itt valaki aki segít.
Egyébként hibátlan telefon nincs csak olyan, aminek másféle nyűgjei vannak(bocs de kicsit zavaró már, hogy minden új ember ezzel a kijelzőfelbontásos baromsággal nyit...)
-
grobi007
tag
válasz
Bélaaaa #8150 üzenetére
Sziasztok!
Nem akarok ünneprontó lenni, és lehet nem is szoftver, hanem user error, de nincsenek jó tapasztalataim a First UA rommal kapcsolatban.
Tegnap felraktam, kb 30 percet volt fent, és tettem vissza az eredeti 2.3.4-et.
Fagyott, szaggatot, nekem egyáltalán nem volt olyan gyors, amilyennek leírják.
Az ingyenes titanium-ot csak root uninstalerrel tudtam leszedni, és amikor felraktam a fizetőst, amit előtte használtam (és most is használok) lefagyott, nem működött.
Nem tudtam az appokat átrakni SD-re. Végig futott a Titanium, mintha megcsinálta volna, de mégsem rakta át.
Hangsúlyozom, ez az én véleményem, és nem biztos, hogy a szoftver hibája, de gondoltam, megosztom veletek.
Ettől függetlenül vissza lehet állítani rendesen az eredetire bármikor. Vissza rakja az eredeti recovery-t, az ext4-et is vissza konvertálja, ettől nem kell tartani, tehát ha valaki kipróbálja, és nem tetszik, akkor bármikor helyreállítható az eredeti állapot. -
yozsee11
aktív tag
válasz
Bélaaaa #8062 üzenetére
BLN: Back Light Notification Support. Számomra ez egy nagyon haszon dolog, ugyanis a két érintőgombot tudjuk használni nem fogadott hívás, sms, új e-mail stb. jelzésére! Be lehet állítani, hogy melyiket szeretnénk használni, folyamatosan világítson vagy villogjon (a villogás intenzitását is be lehet állítani) nagyon faszányos kis cucc. (Kell hozzá a BLN control Pro program, ott tudjuk ezeket beállítani).
A2SDGUI: Ebben beállíthatjuk, hogy a programokat az SD telepítse, valamit a Davlik-Cache mappát is át lehet rakni vele az SD-kártyára. (Így most 84 program feltelepítése után 109 MB szabad helyem van a teló belső memóriájában)
CifsManager: Ezt még nem próbáltam, de ahogy olvasom LAN-ban tudod megosztani vele az SD-kártyád tartalmát, és gépről is eléred mint egy sima megosztást.Go Launchert és a Titanium Backup free-t Root managerrel le tudod törölni, én is leszedtem őket, és újraindítás után fel tudtam telepíteni a Titanium Pro változatát.
-
iMaverick
addikt
válasz
Bélaaaa #8080 üzenetére
Így már semmi nyoma az "orosz eredetnek"?
Na ezt a "biztos nem fogod vissza állítani" témát nem biztos, hogy forszíroznám! Lehet, hogy nem jön be!
szerk: vante: most a sima alap 2.3.4-ről egy sima firmware felrakással megszabadulhatsz! (Pl. 2.2.1-et leszeded, Odin-nal felrakod oszt jó van...)
-
Dzsuri89
őstag
válasz
Bélaaaa #7629 üzenetére
Honnan tudtad, hogy azt használom?
Valóban fent van a program, de akkor most letörlöm és megnézem, hogy úgy mit alkot a kicsike!Valóban összefügghet az akadással a program, mert amikor váltottam 2.3.3.-ra akkor fedeztem fel ezt a külön progit és telepítettem.
Köszi Bélaaaa!
-
Skatysuti
tag
válasz
Bélaaaa #7201 üzenetére
Értem akkor másképp
letöltöttem a S5830XWKPK_S5830XWKP6_S5830TMHKP1 fájlt.
Tellón Factory reset.
Odin megnyit one package kikipál cooper ops a legfelsőbe betallóz legalsóba a fent emltett tar kiterjhesztésű fájl és start.
Az első alkalomnál végig ment az odin de állandóan csak újra indult a telefon.
Második alkalomnál pedig 15 percnél még nem végzett. -
fabula
őstag
válasz
Bélaaaa #7102 üzenetére
Kedves Bélaaaa!
Utána néztem a ClockworkMod-nak (cwm recovery) a neten és azt találtam, hogy csak a 2.3.3-ra és 2.3.4-re lehet feltenni, a jelenleg a telefonomon lévő gyári 2.2.1 Froyo-ra nem.
Ha még is meg lehet oldani a cwm-et a Froyon, esetleg írd már meg, hogyan.Előre is köszi.
-
Schrift
tag
válasz
Bélaaaa #6939 üzenetére
Betallóztam neki. Először elvesztette a kapcsolatot, aztán nem csinált semmit, később úgy nézett ki, hogy rendben van, de a beállítóvarázsló errorral leállt. Szerintem most is az lesz. Telepítésnél azt írja ki, hogy nem tudja elérni a CSC-t.
Így van most se sikerült.
Melyik ROM volt neked rajta előtte? Kicsomagoltad a letöltött fájlt, kaptál egy mappát benne még egy mappával, amiben benne van a home.tar meg egy ddl. Betallóztad ops-t, átváltottál one package re, betallóztad a tar-t, telefont usbre raktad, és simán felment?
-
mg01
aktív tag
válasz
Bélaaaa #6062 üzenetére
A gyártók…
És én sem értem… vagyis de, csak nemértem h miért basznak ki az emberrel. De ezt is tudom hogy miértAzért kötik meg így a vásárlók kezét hogyha jobbat akarsz akkor vegyél másik telót, olyat amin már mézeskalács van. És ezért van ilyen hülyén megcsinálva a szoftver is meg az egész teló is h ne tudd buherálni… Ha jobbat akarsz akkor vedd meg.Szerencsére pcnél nem csinálják ezt. És pontosan ezért is jár garanciavesztéssel mert így mégtöbb pénzt ki tudnak húzni belőled! Még 1 ok hogy miért ne csinálják meg ingyen…
Egyébként tényleg nálad a pont
aki nem tud vagy nem mer frissíteni az ne ölje az idegeinket a "mikor jön már kiesre a frissítés?" szöveggel
-
vlevi
nagyúr
válasz
Bélaaaa #6062 üzenetére
"Várják csak sokáig..."
Ráadásul az a július (szeptember) csak a függetlenekre vonatkozik. És akkor is ki rakja fel? Jó pénzért a szervíz, és ők sem vállalnak garanciát?
Szolgáltatófüggők pedig várhatnak az ítéletnapig, mert a T (meg a másik T, meg a V) még 1 évig ül rajta, mielőtt kiadná? -
Pharaoh
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3075
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest