- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
Ahamm... Neked működik a supercharger? Mert én kipróbáltam, de bárhogy állítottam be, azonnal újraindította a telefont. Alig tudtam kilőni a scriptet, mert tényleg rögtön rebootolt. Ki kellett vennem az sd-t, így sikerült elég gyorsan elindítani a script manager-t, és leállítani a script-et. Úgyhogy csak óvatosan. Egyébként amit a link ír, az stock romnál nem elég, bővebb leírást xda-n találtok az Ace topik alatt.
-
Na! Ennek örülök!
Nem tudom, a kamera már tökéletes-e, ha igen, úgy emlékszem még az volt, ami miatt nekem nem lenne jó, hogy nem megy(ment) az USB net megosztás..
Az pedig nagyon kellene.. itt melóba úgy netezek. (telcsi sim-re van net-USB-Régi noti)Még várok kicsit, és jó is lesz!
Ha eddig kibírtam a 2.3.4 XXKPH val, még tudok várni kicsitJah.. és valaki, aki AUDIO menüvel "szenved", a fenti romon nálam is megy!
-
proly01
őstag
igazából ha egészen őszinte akarok lenni akkor mikor a kezembe adta frissítés után a telefont mondta hogy kapcsoljam be hogy minden rendben e van.
bekapcsoltam és spanyolul indult a teló....
Mondtam is a szervizes gyereknek hogy
-De hát ez spanyolul indul nem angolul.
Azt mondja hogy nem baj nem gáz kapcsold ki kapcsold be és jó lesz.
Kikapcsoltam bekapcsoltam és tényleg angolul indult utána,és mikor hazaértem feltettem kiesre és kiírta hogy (XEH) a termékkódja.Mondom jól van akkor minden okés,de azért adok neki sim nélkül egy *#272..... stb és mikor beütöttem gyakorlatilag az összes európai független termék kód benne volt de ilyenek hogy FLP SOP XEH XEN XEG XEN stb aztán kikapcsoltam betettem a simet bejött a samsung samsung.com és utána behozta recoveryt és kiírta sárgával alul,hogy current region code is 'XEH' avilable and done.
Aztán szokásos boot logó és ennyi.Azóta se csinál ilyet.....
Én arra gyanakszom,hogy ezek a tipikus sam frim ről is letölthető KPL rom ot tették rá csak gyakorlatilag valami spéci multi CSC vel ami támogatja a magyar XEH régió kódot.
Szóval ennyi....Virág et: hidd el azt fogják mondani hogy van és menj be felteszik neked.Nekem is ezt mondták és tényleg igaz fel is tették meg minden a storyt is leírtam már teljes egészében de azért hívd fel őket és oszd meg velem holnap hogy mit mondtak
-
proly01
őstag
KPL KP6 KP5 (XEH)
A kies most hogy lefrissítettem azt írja ez a legújabb szoftververzió.Csak nem tudom be print screen elni mert nem tudom hogy kell
Most hogy elindítottam rendszergazdaként most meg azt írja ez nem hivatalos verzió és nem jár hozzá szoftvertámogatás.Ez kajak diló
-
XIII Ramses
aktív tag
Helló. Köszönöm a kimerítő leírást, de megkérdezném, hogy ha igy rakom fel a romot, ahogy írtad, nem fog hiányozni a multicsc? És, ha kell hozzá, használhatom pl azt ami a legfrissebb (junius2) romhoz van?
Ha teljesen üres memóriakártyára rakom, és gyári visszaállitást csinálok akkor ugye nem kell a RECOVERY-be ezeket WIPE DATA, WIPE CACHE, WIPE DALVIK-CACHE-eket megcsinálni.
A KPO-s romhoz jó lenne egy link.
Köszönöm. -
Virág et.
senior tag
Ígéretes ez a KPO, a kijelző lassú feléledésétől eltekintve egyelőre hibátlan
Az augusztusi 2.3.3-as KIES-es frissítések (Samfirmware-ről, időeltolódásokat is figyelembe véve):
08.31. XEN = Netherlands S5830XWKPO/S5830XENKP2
08.31. INU = India S5830DDKQ5/S5830ODDKQ5
08.31. TGY = Hong Kong S5830ZSKPC/S5830OZSKPC
08.31. XEU = Europe S5830XWKPN/S5830XEUKP1 - ez szerintem inkább UK
08.30. VIA = Germany (O2) S5830XWKPN/S5830OXXKP7
08.27. SFR = France (SFR) S5830BUKPE/S5830SFRKP4
08.25. ZTA = Brazil (Oi) S5830BVJKPA/S5830BZTAKP4
08.06. TCE = MAXICO S5830LUMKP3 / S5830LTCEKP3
08.06. CHE = CHILE S5830LUBKP8 / S5830LCHEKP3 -
Schuey
tag
Oké, de a gyári szoft frissítéseket akkor hogyan tudom feltenni a telefonra?
+ Még nincsen gmail címem a markethoz. Csináljam meg a vásárlás előtt és ha megvettem a telót akkor az első bekapcsolásnál adjam is meg, vagy elég később megadni? (azt olvastam valahol, hogy érdemesebb egyből megadni ,mert akkor utána nem lesz hibás a market)
-
Schuey
tag
Az Ace nekem is szimpatikusabb. Ami még zavar benne az a Kies illetve a rendszerkövetelménye. Nincs akkora teljesítményű gépem, mint ami a minimumhoz kellene a Kiesnek ha a gyári szoftot frissíteni akarom.
Nem hiszem hogy nagyon cserélgetném a romokat meg ilyesmi de ha van valami kérdésem, vagy kínom akkor ti tudtok segíteni? Vagy ha valamiben elakadok? -
Schuey
tag
Jó lenne olyan 40e körülit találni, de max az 50. Én Djuice-os vagyok és gondoltam h ott veszem meg számlás csomagban. Esetleg még Telenor tarifahűség nélkül és egy hónap után visszamegyek a djuice-os csomagomba. De ha tudsz valami jót függetlenül, akkor lehet h azon is elgondolkozom.
-
Schuey
tag
Persze, tudom, hogy én döntök, csak még nem sikerült. Elég bizonytalan vagyok benne, mert olyat szeretnék, amit 2-3 évig legalább lehet használni és nem kell folyton a szervízbe szaladgálni vele.
Szóval akkor ez nem fog csak úgy magától kikapcsolni csak akkor, ha én akarom
?
Meg olvastam fentebb, hogy aku problémák is szoktak lenni. Jó lenne ha legalább 2 napot kibirna töltés nélkül. De ahogy olvastam 3g-vel ez valahogy nem fog sikerülni. -
Schuey
tag
Egy SE k750i-t szeretnék lecserélni, szóval valószínűleg ez lenne az utód. Még nem volt se androidos, se okstelefonom. Szóval ezért a sok hülye kérdésem és nem értem a rövidítéseket. Kérlek ezt nézzétek el nekem.
Jelenleg 2 telefon közöt vacilálok még mindig: Ace vs. SE Xperia Mini
A mini /mini pro kb 10e-el drágább, többet tud, viszont most dobták piacra és tele van gyermekbetegséggel ezért tartok tőle. Meg jobb lenne minnél olcsóbban egy jól működő kb. Ace szintű tudással rendelkező telefont venni.
Köszi a válaszokat
-
Schuey
tag
Igen, bocsi, de elkerülte a figyelmemet. Köszönöm szépen neked és Virág et.-nek is a választ.
Az megkérdezhetem, hogy mi az a SOD jelenség? (Virág et. 9026-os hsz-ában van)
Én a telefonra 3g-s mobilnetet vennék, mert nincs wifim úgyhogy lehet hogy ez a "blackscreen" hiba kevésbé érintene engem. Nem?Az szeretném megkérdezni, hogy milyen a telefon diktafonja? Mennyi időt tudok vele rögzíteni?
Köszi
-
Erről az updatelt romról ha már használod egy ideje, majd írhatnál véleményt
Nekem még az alap 2.3.4 van fent, ahoz képest érdekelne.
Nekem mondjuk ez is bevált, ami zavar az a tipikus wi-fi , bt elhagyás utáni fekete "halál".
Más bajom nem nagyon van vele.. (már a hely se annyira gáz, így,hogy kigyomláltam pár gyári szemetet, illetve pár updatét átraktam a systembe...)Nem emlékszem, majd megnézem, ez a rom már tudja a BLN control -t? asszem firtsUa ban benne van.. (vagy már keverem a romokat
)
Ahoz képest is "jobb"?
Lehet nekem is kellene próbálgatnom, csak most egész jól belaktam a telcsit, meg időm sincs.. melóból melóba járokJah... telefonálgatás. nekem is szokott lenni 1, sőt volt már 2 órás beszélgetés is.. (a fél óra átlag) barátnőmmel.. pláne,hogy ingyen hívjuk egymást
Am: jó látni,hogy egész jól beindult az ACE-re is a rom főzőcske..
-
ruskop
senior tag
Ebben a témában nem kellene álltalánosítani mivel személy szerint én nem írtózom a főzelékektől és gondolom más is így van ezzel. Viszont ha valaki főz egy firmwaret akkor álltalában saját elképzelése alapján készíti és nem pedig a nép igényeit figyelembe véve. Ezáltal van az, hogy eddig amiket kipróbáltam televannak mindenféle felesleges dolgokkal amik csak a tárhelyet zabálják. Pontosan erre kellene főzésnél odafigyelni, hogy mindent optimalizálni, minimalizálni a teljesítmény növelése vagy megtartása mellett. De például minek a főzelékbe még beletenni vagy hatszáz csengőhangot aminek nincs értelme.
Ez mind azért van mert nem a nagyközönségnek készülnek hanem egy emberkének aki saját magának főzi.
Miért nincs pl. nyers ROM. Minden jelentéktelen progit, alkalmazást kiszedni és mindenki a saját kénye kedve szerint építi fel. A Windowsos telókon volt ilyen és tökéletesen működtek.
Az emberek nem félnek csak hasztalan dolgokkal telepakolni a telót felesleges. Ráadásul ha letörlöd őket nem kapsz vissza a tárhelyből. -
Xanyi
tag
De én pont hogy azt szeretném, hogy autómatikusan frissítse az időjárást meg a híreket 3 óránként, ne kelljen ki be kapcsolgatni.
Azért kérdeztem, hogy csak akkor forgalmaz-e adatokat, vagy folyamatosan?Amúgy úgy tudom, hogy a vodás 100 Plusz surf tarifacsomagba 100 MB adatforgalom van, de ha túllépem sem kell túlforgalmazási díjat fizetnem, csak lassítják.
Vagy van valami más amit félreértettem, és mégiscsak kaphatok meglepetésszámlát?Köszi!
-
szumo
senior tag
De nekem megy, és még 1x sem volt olyan hibám, amiket itt emlegetnek a kollégák. Gyors, ahogy az elvárható, legalábbis a tegnap kezemben tartott 2.1.x es SE x10 hez képest sokkal.
Talán egy alkalommak nem indult el az adatcsomag alapú net, de az azért volt, mert az elixir nevű program belemókolt az apn-embe, mert online-elixir volt benne online helyett.Viszont az, hogy ilyen hamar merül a készülék, az kicsit aggaszt, mert elég sokat beszélek minden más mellett.
Valami ötlet a kissebb energiafelhasználásra?
A gyengém még a telenoros reklámcsík a programok futása közben. Azt elég nehezen viselem.
-
ruskop
senior tag
-
proly01
őstag
Hát igen....
De ez volt az utolsó az biztos,hogy kártyafüggetlenül kb 20ezrel drágábban vettem telefont tőlük,azért hogy majd én ennek az előnyeit élvezzem a szolgáltatófüggőkkel szemben mert én naív azt hittem,hogy mint egy rendes cégnél ez úgy működik hogy az ő vásárlóik a prémium vásárló kör és első kézből jutnak hozzá bizonyos "prémium szolgáltatásokhoz" mint például a szoftverfrissítés,de ezek szerint jobban járok ha legközelebb besétálok a t-be és új előfizetéssel megveszem 0-ft ért mint hogy egybe kifizetek egy horribilis összeget és várjak már 2 hónapja hogy történjen valami mert mire erre kijön a 2.3.3 addigra szerintem már az S2-őn android 5.1.1 lesz!
-
proly01
őstag
Ezt írta nekem ma a Samsung:
Szoftverfrissítés Elküldve: 2011. augusztus 15.
Jó napot kívánok!
Szeretném megkérdezni,hogy elérhető e már Samsung Galaxy Ace típusú készülékre a 2.3.3 Android szoftver Magyarországon?Illetve a ha igen,szervízpontjukban meg tudják e ejteni a telefon frissítését?
Válaszukat előre is köszönöm!
Válasz: Szoftverfrissítés
Érkezett: 2011. augusztus 15.Köszönettel vettük érdeklődését.
A Samsung Galaxy Ace készülék frissitésével kapcsolatosan jelenleg nem rendelkezünk pontos információval. A frissités megjelenéséig szíves türelmét szeretnénk kérni.
További kérdés esetén kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat bizalommal a 06-80/726-7864-es ingyenes számon.
Üdvözlettel,
Samsung Electronics Magyar Zrt.
Ügyfélszolgálat -
iMaverick
addikt
Most olvasgatom ezt a CF-Root-ot... Hát ezek után a FirstUA-t biztos nem tenném fel... Ebben benne van minden ami kell, a többi meg az "alap" 2.3.4-es rom-ban amúgyis benne volt.
Most akkor jól értem, hogy CF-Root-ot felrakom és az EXT4-et amikor felrakja nem vesznek el a cuccaim? Sehol nem ír a szövegben backup-ot...
A másik kérdés: írják ott az XDA-s oldalon, hogy ha akarok új rom-ot felrakni, akkor állítsam vissza a riser fs-t. Persze EXT4-ről. Ez is csak így "hipp-hopp" megy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest