- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Android szakmai topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skatysuti
tag
-
mgTerminator
veterán
válasz
Dzsuri89 #9257 üzenetére
Én 35ért vettem úgy hogy visszádtam a gsm tulajnak az ace-ét amit letiltottak…
Keem1: visszanéznék én, de olyan sok hszt írtok hogyha 1-2 napig nem olvas az ember akkor lehetetlen behozni a lemaradást…
Egyébként ég és föld a 2 teló! Amit megtanultam az Acenél, azt úgy ahogy van el is felejthetem! -
_seth_
veterán
válasz
Dzsuri89 #7918 üzenetére
Én sem dobálom de védeni is szeretném
Egy modern fóliát a kijelzőn ha profin fel van rakva észrevenni sem könnyű, hátránya pedig a használónak semmi sem származik belőle.
A bőr tok szerintem többet takar mint egy szilikon tok és nem praktikus
1 évig használtam az i900 omniám kihúzós bőr tokban tudom milyen az
Nekem igaz már defym van de ehhez olyan profin megoldották a fekete tpu gél tokot, hogy a készülék széle fényes alapból és matt gumírozott a hátlap, a tok széle is fényes a hátlap pedig matt és finoman csiszolt mintha gumírozva lenne, sokan észre sem veszik, hogy tok van rajta és meglepődnek amikor leveszem róla
-
_seth_
veterán
válasz
Dzsuri89 #7912 üzenetére
TPU gél tok + fólia és minden védve van
Ha leejted a betonra akkor egy bőrtok sem nyújt 100%-os védelmet a tpu gél tokban ellenben kijelzőre nem eshet mert minden toknak van pereme.
TPU tokból már jóval több mint 100 darab elkelt, sima szilikonból is kb 50. Kemény tokból kb ugyanannyi. És már kb 10 kelt el a strasszos kemény tokból ami nagyon szép de semmit sem véd sőt még maga a tok is olyan, hogy vigyázni kell rá
Fóliát kb a vevők 80%-a kért a tok mellé van aki többet is. Van aki fel is rakatja velem mert mikor hozza még rajta van az eredeti feliratos fólia de még nem merte leszedni
Szoktam jelezni, hogy egyébként gorilla glass az üveg de kb olyan mintha valami földönkívüli nyelven kezdenék el beszélni szóval azt sem tudják mi az. Nagyon sokaknak az ace az első androidos telefon.
Pl motorola defyre is nagyon sok szilikon tokot adtam már el pedig az strapafon.... nekem is van rajta egy fekete és egy fólia. Én nem fogok külön tokkal foglalkozni bár pl galaxy s2-re több bőr tok ment el eddig mint tpu tok
-
Dontorrent
tag
válasz
Dzsuri89 #7775 üzenetére
Szia!
Köszi szépen az összehasonlítást,szerintem értékes tapasztalatok.
A Marketen van fent egy Beautiful nevezetü widget,mely segítségével közvetlenűl ki-be tudjuk kapcsolni a 3G,Wifi,Bluetooth-t,továbbiakban a fényerő növelését-csökkenését elérhetjük vele anélkül,hogy a menüben barangolnánk.A 2.3.3 és a 2.3.4 alatt némely menü lapozgatása valóban lassú lehet.Természetesen ez függ a mem.kártya telítettségétől is mint ahogy írtad is,és az aktuálisan beállított témátol is.
Rengeteg téma közül válogattam már,próbálgattam is őket,de nekem az ADW.Launcher jött be ezidáig.Gyors barangolás a menük között,gyors reagálás a kiválasztott ikonra,100%-ig testre szabható beállítások,szinte mindent ellehet tüntetni a kijelzőnkről és egy mozdulattal előhívni azt.
Ezt a témát szembesítettem a Regina Launcher-el hát a külömbség szerintem felettébb szembetünő.De hát ízlések és.....
A 2.3.3 és a 2.3.4-nél valóban észlelhető a lassúság amikor is befejezzük a beszélgetést és eltartjuk a telefont a fülünktöl,1-2s is eltelhet mire felvillan a kijelzőnk.Sajnos ezt én is tapasztalom nap mint nap.
.. -
NY_A
őstag
válasz
Dzsuri89 #7719 üzenetére
Az egy dolog, hogy 3 éve van használatban, az a lényeg mikori maga a technológia amit alkalmaz!
Olvassatok utána ennek a SIM sztorinak, mert én sem sokat tudok róla. Még talán itt a Mobilarénán is volt egy cikk ami a SIM kártyával foglalkozott.
A 2G-3G hálózattal vannak itt összefüggésben a dolgok. Nem mindegy, hogy melyik kártya milyen hálózaton kommunikál. -
lcee79
addikt
válasz
Dzsuri89 #7676 üzenetére
"Milyen SIM kártyát használsz és mikori?"
T-mobilos kártya és 2005 áprilisi...
De ugye kizárt dolog az hogy ez a baja (szerintem) előtte másik telefonnal nem csinálta és ha más telefonba teszem a kártyát akkor sem...Inkább mutassanak egy olyan kártyát, amivel nem csinálja, ha mutat akkor elhiszem hogy ez az, különben a helyedben lerázásnak venném
-
Virág et.
senior tag
-
Keem1
veterán
válasz
Dzsuri89 #7512 üzenetére
Meg, bár az Angry Birds-höz nem igazán konyítok, inkább csak a market nélküli APK-telepítésre tudtam válaszolni.
Azt hittem, a Kies-en már tényleg hivatalos van. Komolyan, ezeknél elmentek otthonról (aki ezt a frissítést így, ebben a formájában kitalálta)
PpenoO (#7519): ok, a lényeg, hogy sikerült. Banya, hehe, remélem, a topicot nem olvassa
droti25: pár hsz-szel ezelőtt linkelték. de tessék!
-
proly01
őstag
válasz
Dzsuri89 #7455 üzenetére
Ja értem.Hát normálisak nagyon mindenhol ezek szerint
2.3.3 at szeretnék feltenni mindenképp.Ötlet hogy melyiket?
Azt ami külön kategóriában van a samfrimware en az jó megteszi függetlenre?Bocsi csak hát nem szeretnék pannonost feltenni ha t-s kártyával használom amit most letöltöttem july 13.ai azt meg recoveryből lehet feltenni ha jól látom szóval....
-
Virág et.
senior tag
válasz
Dzsuri89 #7445 üzenetére
Hmm. A "Készüléken található verzió nem frissíthető" felirat nekem akkor jött elő, amikor a nem hivatalos 2.3.4 volt a telefonomon. Most a 2.3.3-al "Ez a legfrissebb készülékszoftver" az üzenet.
A KB7-KB1-KB6 eddig szerintem a frissített 2.2.1-et takarta, a fórumban előfordult PAN, SER és XEH kóddal is. A tied TMH-s, tehát nem igazán független -
törölt tag
-
pantomimes
aktív tag
válasz
Dzsuri89 #6970 üzenetére
És akkor majd ha lesz "teljes" 2.3.3 augusztusban az lesz KIES-en, vagy csak a samsung szervízben rakják fel? Ez így elég érdekes, én megmondom őszintén a 2.2.1 nekem kiforrottabbnak tűnt, szóval remélem jön még KIES-en valami "javítás". Elképzelhető, hogy mivel beígérték kidobták ezt a félkész teszt valamit? Ez kicsit fura egy ilyen nagy cégtől.
-
iMaverick
addikt
válasz
Dzsuri89 #6970 üzenetére
A hivatalos rom, ami a szervizekben lesz elérhető az a jövőhónap, azaz augusztus első vagy második hetében lesz elérhető. Tanácsolta, hogy majd nézzek be időnként, és akkor felrakják a teljes rom-ot.
Ha ezt tényleg komolyan mondta neked a srác, akkor ez a LOL kategória... Még mindíg nem vagyok meggyőzve, hogy aki már 2.3.4-et nyom, érdemes downgradelnie a hivatalos 2.3.4-re...
Más: a június 2-kai 2.3.4. óta nincs frissebb?
-
bozont
veterán
válasz
Dzsuri89 #6872 üzenetére
Nekem mondjuk a 2.2.1 esetében a képernyőzár nyitásakor mindig beakadt 1-2mp-re, 2.3.4 esetén ez megszűnt. Az meg fel sem tűnt, hogy az előzőhöz képest picit később kapcsol be a kijelző. Nem tudom más is tapasztalt-e ilyet.
A csengőhang keverése engem sem érint, nekem bőven elég az az egy amit beállítottam. Mondjuk a widget választó menü nálam is akad, de szerencsére azt sem használom sokat, így nem túl zavaró.
-
flash-
veterán
válasz
Dzsuri89 #6800 üzenetére
Nekem a kies a windows 7 x64 home premium sp1 en (amit amúgy megvettem drága pénzér)
nem hajlandó felismerni a galaxy ace telefonomat.
valami usb modem driver nem települ fel.
párszor újraraktam már a kiest,előtte revo uninstallerrel távolítottam el,tettem fel külön galaxy s driver packot,Samsung Galaxy S USB Driver for Windows x64 et,meg mindent próbáltam de semmi.windows xp x86 sp3 as laptopommal al a kies csodásan felismerte a telefont...
Pedig már gondolkodtam hogy a laptopra is win7et rakok...ezután már tuti nem
Legalább az egyik gépem legyen normális -
Virág et.
senior tag
válasz
Dzsuri89 #6831 üzenetére
Az esélye szerintem nem nulla. A Kieses frissítés elég hektikus, jobbára csak a szolgáltatós készülékek frissültek eddig, azok között meg azt hiszem nem volt olyan, aki "visszarakott" 2.2.1-el sikertelenül próbálkozott volna.
A Kiesnél én eddig négy állapotot láttam/hallottam:
- meglátja a telefont illetve a szoftver verzióját és közli, hogy ez a legfrissebb (2.2.1 gyári, illetve visszarakott)
- meglátja a telefont illetve a szoftver verzióját és frissíti 2.3.3.-ra (2.2.1 szolgáltatói vagy litván)
- megismeri a telefont, de a szoftvert nem: "ez a készülék nem frissíthető" ("kiszivárgott" 2.3.4)
- nem ismeri meg a telefont (jogosultság-problémák vagy szar, újratelepítendő Kies)De cáfoljatok meg, ha tévednék (nem kizárt, nem követem percnyi pontossággal az eseményeket
).
-
_seth_
veterán
válasz
Dzsuri89 #6727 üzenetére
Ejj... vissza minden
Eltévedtem, amit írtam minden szó a Motorola Defy-re vonatkozik mielőtt még valaki megörülne
Vissza minden
Így váltson az ember telefont... még a galaxy ace fórum is a könyvjelzőknél van és összekevertem
Szóval a trés ace nekem is függő volt és mind az amit nem függetlenül adnak el. A moto defy ellenben független az enyém is mint írtam pedig trémobiltól hoztam el.
Quadrantban nekem ha jól emlékszem az ace a 700 pontot sem érte el egy tesztel sem ellenben a defy 2.3.4 cm7-el 2400at is
-
imperator82
csendes tag
-
csizi74
csendes tag
-
adammov
csendes tag
-
-
proly01
őstag
válasz
Dzsuri89 #6390 üzenetére
Na látod ez az amit nem értek én se abszolute!Én is ma kérdeztem a Samsungban azt mondta hogy ő nem is hallotta még hírét sem ilyennek hogy 2.3.3 as frissítés...mondom az jó mert már páran mondták hogy nekik fent van...azt mondta az tuti kamu!(mert hogy én is bevittem frissíteni a telefonomat hogy frissítse le mert a KIES szart se csinál)
Hozzáteszem az én telóm gyári független samsung-ban vásárolt és t-s kártyával használom.Ahogy olvasgatom itt T-s en sikerült eddig a legtöbb frissítés.Szóval elméletileg én elég jó esélyekkel indulnék hogy az enyémet is frissítse de semmi......
Próbáltam 2.2.1 el semmi
Aztán feltettem 2.3.4 et semmi
visszatettem a 2.2.1 et azzal se semmi...
Szóval nem értem én ezt,de valószínűleg nem is kell értenem majd úgy lesz mint az X10-esemel egyszer csak feldugom és kiírja hogy elérhető.Addig meg szépen hátradőlök -
G4b1
csendes tag
válasz
Dzsuri89 #6381 üzenetére
1mp várás van kb, megnyomom a gombot, felvillan a két szélső "gomb" és utána kezd el csak világítani a kijelző.
szinkronizálással nem stimmel vmi nagyon most, úgy fest akkor a helyzet, hogy se levelek, se market, se semmi amihez kellene a fiók és van hozzá alkalmazás, ha belépek a marketbe akkor ott sem látom a készülék listán a telefont.szerettem volna regisztrálni a telefonomat a samsungnál és ezt kaptam reagálásra, ahogy töltöttem az adatokat:
Lásd a készüléken lévő adatmatricán, 'sorozatszám' vagy 'gyártási szám' címen
Ezt a sorozatszámot valaki már beregisztrálta. Ellenőrizze az adatmatricán, hogy helyes sorozatszámot adott meg! Ha segítségre van szüksége, hívja a telefonos ügyfélszolgálatunkat -
-
vlevi
nagyúr
válasz
Dzsuri89 #6249 üzenetére
"Utóbbihoz is net elérésre van szükséged!"
Mármint a telefonon. Mert azzal, hogy a számítógépen a böngészőben be vagy jelentkezve ugyanazzal a gmail-es felhasználónévvel, ami a telefonodon is meg van adva, összekapcsolja a kettőt, és pár mp múlva elkezd települni a telefonodra az a program, amit a PC-n a marketen kiválasztottál. -
sb
veterán
válasz
Dzsuri89 #5846 üzenetére
Én is csak ott láttam... és barátnőm is sajnos, azóta nem tetszik neki annyira a gumírozott hátlap.
Nekem SGS van, ezen is fényes a hátlap, az ujjlenyomatokat gyűjti, de nem nagyon karcolódik eddig, pedig különösebben nem figyelek rá (tok vagy ilyesmi...)._seth_:
Fekete kellene, sajnos a fehér nem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3085, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest