- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
válasz
lcee79 #22238 üzenetére
Akkor nem hinném, hogy problémáznak (pláne, ha (nay)céges flotta)
Breeze:
Próbáld meg másik gépen, szűz USB driver telepítéssel. Három géppel szoktam összekötni az ACE-t, ebből kettő kezeli hibátlanul, a harmadikkal nem tudok ROM-ot telepíteni, hiába van fent a legújjabbUSB driver.
Miért?
Passz, ez van... -
-
vadkörte
addikt
válasz
lcee79 #21464 üzenetére
Ezért a fícsörtért nem tettem fel eza 14 toogles nevű izét. Enélkül is gyönyörűen ketyerészik a v7.1...
A CWM-et a biztonság kedvéért el is rejtettem a launcherben, tanulva a múltkori telepítés adduramisten azonnal nevű programból. Kijelző PIN-kódos, kishaver meg ha fél méternél közelebb megy a telefonomhoz eltöröm az ujjait. -
kmarci25
veterán
-
NyuszyCaster
senior tag
-
kmarci25
veterán
válasz
lcee79 #21379 üzenetére
Ezt használom: SGSII v9 (A nevében benne van, hogy ICS, de semmi köze ahhoz, nem is tudom mit keres ott.) Sztem ez a v7.1-es StockLite nem sikerült túl jól, kicsit összecsapottnak tűnt... Tényleg egy kicsit gyorsabbnak tűnt, de volt vele bajom...
@vadkörte: én feltettem az újabb verziójú kernelt, semmi extra, CWM-ben flasheled. Kicseréli a bootanimot, ha jobban tetszik az eredeti, akkor vissza tudod cserélni. Ja, de a StockLite v7-ben nincs is bootanim. Akkor az új kernel után lesz...
-
vadkörte
addikt
válasz
lcee79 #21377 üzenetére
Az előző SL v7.1 telepítésem, mielőtt megzakkant a telefon, elketyerészett 3 napig, aztán hirtelen kikapcsolt. Igaz nekem nyavajgott előtte 2-3 órát, hogy tegyem töltőre, meg azt is rendesen jelzi, ha kellő mennyiségű delejt szívott már magába.
A 14 toogles-t nem használom, a névjegy panel szerint Battery a LibiSC féle Extender kernel 1.0 van alatta.
Szerintetek érdemes frissíteni az 1.3-ra? Ha igen hogy megy a frissítés? A CWM természetesen fent van, sima update zip-es dolog?Amúgy stabil, gyors, teccős.
(kiváncsian várom mit hoz a v7.5)
-
kmarci25
veterán
válasz
lcee79 #21377 üzenetére
Sztem erről nem volt szó...
Én a 7.1-est használtam tegnapig, nekem azt csinálta, hogy ha 25-30% alá merült, akkor kb 10 perc alatt elfogyott. Tartottam a kezemben és néztem, ahogy peregnek le a százalékadatok...
(Ez is widget volt.) Nálam nem volt akksi kalibráció, nálad javaslom, vagy feltenném az újabb Battery Extender kernelt, 1.3.1-es, és utána a kalibrációt...
Az enyém szólt, mikor leesett a töltöttség... -
vadkörte
addikt
válasz
lcee79 #21110 üzenetére
Sehogy. Eltávolították belőle az alkalmazását.
"Following apps have been removed to provide more internal space or increase ROM's speed -
1) Some useless widgets
2) Live wallpapers
3) Memo (you can install other better memo apps from market if you want)
4) Thinkfree Office
5) Swype (new and better versions available at beta.swype.com)
6) Samsung apps
7) Email app
8) Protips
9) Unified inbox aka social hub" -
kmarci25
veterán
válasz
lcee79 #21110 üzenetére
Egy másik romból vedd ki a LiveWallpaper.apk-t (asszem ez a neve, vagy valami nagyon hasonló), tedd be a system/app mappába, RootExplorer-rel állítsd át a permissions: rw-r--r--
Rebootolj, és elvileg így menni fog.
Így lehet bele tenni minden olyan alkalmazást, ami hiányzik és rendszeralkalmazás. -
vadkörte
addikt
válasz
lcee79 #21089 üzenetére
Bakker! Tényleg ott van, a "Changlelog"-ot nem is futottam át... Valahogy éjjel, 1/4 12-kor munka mellett, erre már nemigen volt lelkierőm.
Írtad, hogy ez a 14 toogles mod Nálad kicsit kehesen futott, úgyhogy mellőzöm. A recoverybe így is be tudok lépni a szokásos 2 gombos módon, ennyi nekem elég.
A QWERTY-s probléma gázosabb, ugyanis nemcsak QWERTY-lett, QWERTZ-ből, hanem hiányzik a "Ő" "Ű" betű is. A kicsik megvannak, csak a nagyok nincsenek... Ez azért kicsit kellemetlenebb, valószínű, hogy magából a karaktertáblából hiányoznak.Az SuperSU-val először prüszkölt pár app, de megszokták egymást, azóta nyugi van, viszont a No-frills CPU controll leáll, ha 245MHz-ről 122MHz-re állítom a minimális frekvenciát. Talán a kernel nem támogatja az órajel módosítást.
A sebessége kellemes, nem placebo a gyorsaság, valóban gyorsabban bootol. Kicsit zavaró is, hogy a PIN bevitel párhuzamosan jelenik meg a feloldóképernyővel. Mivel egész éjjel szoptatón volt, reggel kalibráltam az akkut, most várom meddig húzza.
Miután belaktam és telepítettem minden általam használt - tényleg használt - appot, 106MB-ot foglalt el, szemben a v6 alig 100MB-jával.
TiBi-vel átpakolok még pár app-ot SD-re, esetleg a Dalvikot integrálom még én is a rendszerbe. Aztán nekiállok nyúzni.
Amit eddig láttam belőle az tetszik. Ráment a fél éjszaka (régiről appokat lementeni, biztonsági mentést csinálni, Odin-nal feltolni egy 2.2.1-et, wipe-ok, felOdinozni a KTM-es 2.3.6-ot, root, Wipe-ok, CWM, wipe, Stocklite fel, wipe-ok, visszamásolni a szarjaimat, telepíteni őket, beállítgatni mindent, stb...) csak munka mellett kicsit nehéz volt megoldani. Asztali gépen ment a meló, notebook-on ment a telefon telepítése. -
vadkörte
addikt
válasz
lcee79 #21033 üzenetére
Hali!
Nos. Gondoltam ne cincogj egyedül én is kipróbálom a Stocklite v7.1-et.
A telepedés sebessége nem semmi. Wi-fi-re valóban elég gyorsan csatlakozik. AMi viszont feltűnt, hogy szemben a v6-tal, itt - legalábbis nálam - a ClockWorkMod nem épült be a Power gomb helyi menüjébe. Nálad is így van? Valamint a billentyűzetem QWERTY-re állt át QWERTZ-ről... -
vadkörte
addikt
válasz
lcee79 #21019 üzenetére
Neved legyen mától Jeges a Fehéregér.
Beszámolót bárunk. Alig egy hete használom a v6-ot és eddig tetszik, de ha a v7 szebb/jobb/stabilabb/gyorsabb akkor elgondolkodok egy újabb ROM-oláson. Lassan a komplett belakással sem több mint 1,5-2 óra.
Egyelőre azonban mindenképp marad a v6, mivel a cégnél készülődés van a múzeumok éjszakájára és nem érek rá ezzel is foglalkozni. (naná, hogy itthon is ezzel foglalkozok, már hetek óta...) -
lcee79
addikt
válasz
lcee79 #21003 üzenetére
Feltettem a StockLite v7-et
elsőre eddig gyors, meg minden, majd meglátjuk jó lesz-e... -
kmarci25
veterán
válasz
lcee79 #20605 üzenetére
Én még mindig a Stock Lite v6-ra esküszöm. Ez van fenn, amióta kijött, gyors, stabil. Persze ext4 fájlrendszerű, ezért ha felrakod a Google alkalmazásokat, akkor kevesebb helyed lesz, de én pl. nem játszom a telefonon, így nem kell sok hely. Egyszer volt, amikor elkezdett lassulni, de érthetetlen módon 2 nap alatt helyrejött.
(Tényleg nem csináltam vele semmit...)
-
kmarci25
veterán
válasz
lcee79 #20602 üzenetére
Hivatalos (még egyszer: hivatalos) 2.3.7-es változat nincsen SGA-ra. Persze a customba beleírták már februárban is, hogy 4.0.1-es Android fut rajta, attól az még nem lesz az...
Fenn volt nekem is az általad említett 2.3.5-ös vodás rom, két nap elteltével repült, kis híján sírva kapartam a falat miatta, kegyetlenül lassú lett a készülék. A legtöbb custom vagy moddolt romból ki vannak pucolva a dolgok, mert a nagy többségét érdemes is kipucolni. Ha stock-ot teszek fel én is azzal kezdtem mindig, hogy az ilyen Yahoo Finance widget cuccokat töröltem... Minek is az? Nekem abszolút nem kellett sosem.
Másrészt az, hogy a wiki nem sok változást mutat, nem jelenti azt, hogy specifikusan SGA-n sincs hatása. Az eltérő régiókra kiadott 2.3.6-os romok között (de a korábbi verziók között) is óriási eltérések lehetnek gyorsaság, stabilitás szempontjából. -
Pajoz
őstag
válasz
lcee79 #20505 üzenetére
Próbáltam leszedni ezt a romot, de több, mint 2 óra mire lejön a hotfileról. Ha .tar, vagy .md5 file van a zipben akkor one package módban kell telepíteni a romot.
Itt a leírás.
Cooper opsA névjegyekhez még annyit, hogy szerintem is valahogy ki kellene menteni a kiesből a névjegyeket és outlookkal szinkronizálni.
-
vadkörte
addikt
válasz
lcee79 #20495 üzenetére
Ez tényleg kellemetlen. Nem lehet valahogy CSV-be exportálni? (emlékeim szerint képes erre a KIES)
Nekem valahogy nem jött be a Google-ös szinkronizáció. Tudom én toltam el valamit, mindíg egy marék dupla contact jön létre. Valószínűleg a nevek nem jól vannak megadva mindenhol. Egyelőre elég, ha átnyálazom és törlöm aki nem jó. Nem olyan sok, 3-400 bejegyzést kell átfutni csak.Tegnap kapott a telefon egy FR-et, mert már nagyon bacta a csőröm, hogy úgy szaggat, mint egy rossz PPT és alig 20-30MB üres helyem volt már, pedig nem pakoltam tele minden vacakkal. A programokat az Astro-val mentettem le a TiBi, jobb erre, de az Astro nekem egyszerűbb.
Ráment a fél délutániom, de megérte. A TiBi-vel eltávolítottam azokat a jellemzően rendszerprogramokat amik sokszor 2-3 példányban is foglalták a helyet. (GMail, GSearch, SreetView, GMaps, Market, stb...) Csak a legutolsó, legfrissebb példányt tettem fel. A legvégén visszament a 3betűs nemmondjuk ki nevű navi is. Így van még majdnem 100MB üres hely.
Az általam használt programok:
BarcodeScaner, Angol Szótár, App2SD, KingsOffice, CacheCleaner, DroidWall, GDrive, DropBox*, SmartTools, MyPhone Explorer (MPE Notes, MPE Task), GPS Status, Astro, CallControll, BatteryCalibration, ConvertPad, Google Sky Map, QuickPic, Köpönyeg**, TiBi*: Telefonon valószínűleg áttérek tisztán GDrive-ra. Amire kell, az is jó, a DropBox a SkyDrive-val marad asztalinak
**: Van vele kapcsolatban két problémám.
1., Újabban nem akar frissülni, pedig 1 órásra van állítva és a DroidWall-ban is kapott engedélyt.
2., A városnévben az ékezetes betűket nem értelmezi. A FR-ig jó volt...Icee79 20500:
Nem tudom mi a konkrét külömbség a 2.3.5 és a 2.3.6 között, 2.3.6-ot még nem próbáltam. Én 2.3.5 VDH-t használok. Elvileg Vodafone Hungary-s, ami annyira magyar, hogy FOP lett a termékkódom a frissítés után. Pedig volt FR akkor is- A mostani FR után már rendesen VDH-s. :S -
vlevi
nagyúr
-
vadkörte
addikt
válasz
lcee79 #20492 üzenetére
Ne csodálkozz rajt, hogy nem látja a KIES. Ha jól tudom hivatalosan 2.3.7 ROM nem létezik Ace-re.
Párom Minijét a KIES addig kezelte viszonylag normálisan, amíg a KIES nem lett frissítve. Utána bár csatlakozni még tudott hozzá, de frissítést nem ajánlott már fel, míg előtte 5 perccel még igen. Na ennyit a KIES-ről.
Ha szinronizálni akarsz ajánlom a My Phone Explorer-t, van Play-es kliense is, de ez az első castlakoztatáskor így is úgy is feltelepedik a telefonra. Nem olyan látványos, mint a KIES, de ez legalább működik.ui.:
Bocs a dupláért, kifutottam a szerkesztési időből. -
balazsbence
senior tag
válasz
lcee79 #20464 üzenetére
Szia!
én az elsőt ajánlom,kb 10 féle romom volt,de mióta ennek a miracle editionnak kijött a v1-e,azóta ezeket használom csak. Szerintem nagyon jó,ha mindent a leírás szerint csinálsz:telepítés,layout telepítés,tényleg mindent úgy,ahogy le van írva. Azt mondom,hogy ez egy barebone rom,tehát ami nélkülözhetetlen a rendszerhez,csak az van rajta. Az appok (sms,kemera,fájlkezelő, stb...) egy mellékelt fájlban vannak benne.Ha esetleg elakadsz benne,akkor segítek,ha itt vagyok.
A másikról nem tudok nagyon mit mondaniHa kicsit másra vágsz,és a fent említettet próbálnám,a stock romhoz a 2. eléggé hasonlít-kinézetben.
-
kalló
aktív tag
válasz
lcee79 #15443 üzenetére
Nem próbáltam, egyszerűen a legnépszerűbbek a cm és a stock romok és gondolom ez nem véletlen. Egyébként, tutira nem lehet romot ajánlani ez már kiderült, ahány telefon annyiféleképpen ft rajta a rom, próbálgatni kell és ami egyszer bevált, azt szépen lementeni, ez sok bosszúságtól kíméli meg az embert.
-
dobolson
senior tag
válasz
lcee79 #15461 üzenetére
Ja, hát biztos én is rohadtul ki lennék borulva, ha ezt csinálná.
Szerencsére eddig nem volt ilyen gond, remélem nem is lesz.
dJ Peer
Hát nem tudom, ez a rom dolog elég szubjektív dolog. Én nyugodt szívvel ajánlom neked a portugál 2.3.6-os kt6-ost, szerintem semmi baj nincs vele. Sőt, a vodás 2.3.5 produkált gyári galéria hibát gyakran, meg gyári böngésző is csinált olyant, hogy ha megérintettem böngészőben a kijelzőt, akkor egy feketeség jött elő, majd akkor jött vissza a kép, ha elengedtem a kijelzőt. Ezt a gyári vodás 2.3.3. is csinálta és a 2.3.5 is. Mind a két hiba jelentkezett mindegyiknél. De eddig a kt6-nál egyik sincs, szóval örülünk!
A lassú felébredést 245-re történő proci húzással ki lehet küszöbölni.
Az sd cserét meg úgy csináld, hogy kimásolod a mostani tartalmát a pc-re, majd a kimásolt cuccost fullra visszateszed az új sd-re és ennyi. -
flash-
veterán
válasz
lcee79 #15429 üzenetére
"mindig mikor az ember vesz egy új telefont azt hiszi hogy ilyen pitiáner dolgok hogy hangminőség, hangerő stb alapból tökéletes
De egyre okosabb egy telefon egyre kevésbé Telefon"ezér kezd már nekem is tele lenni a tököm ilyen nagy teljesítménű bóvlikkal..
nagyon gondolkodom már hogy a fogom az Ace-t,kihajítom az ablakon,és veszek egy iphone-t. -
-
kmarci25
veterán
válasz
lcee79 #15420 üzenetére
GingerReal ügyben. Sztem maradj a jól beváltnál. Én megpróbáltam feltenni a 2.0-ást, fel is tettem, de nem nagyon jött be. ha rászántam volna az időt, hogy rendesen belakjam, meg foglalkozzak vele egy fél napot, akkor biztos jó lett volna. De én szeretem a Titanium Backup-pal visszatenni mindent (azaz a romfrissítés után 20 perccel ugyanolyan minden, kivéve a romot), a GR meg nem működött valahogy a TB-vel (másnak sem). Sokan írják az xda-n, hogy random újraindulások előfordulnak, úgyhogy picit nekem instabilnak tűnik. Talán ha csinálsz egy backup-ot cwm-mel és felteszed az újat próbaképpen?
De ha most jó, akkor maradj a beváltnál. Sokan visszatérnek a legutóbbihoz, az 1.4-hez, pont a leírtak miatt.
A recsegéshez. Nagyjából az tudható, hogy vannak készülékek, ahol előfordul és van, ahol nem. Én pont a kettő között lehetek, nekem nagy ritkán megtörténik. Ha jól emlékszem a romcsere nincs befolyással rá, de javítsatok ki, ha tévedek.
-
Virág et.
senior tag
válasz
lcee79 #11291 üzenetére
(#11291) lcee79
"Szóval nem nagyon mentem bele ennek a rengeteg (11290) hozzászólásnak a visszaolvasásába... (pláne amik semmi információt nem tartalmaznak)"
Van egy csodálatos eszköze ennek a fórumnak, úgy hívják, hogy kereső(#11294) Pajoz
"Sod, fagyás, laggolás nem jellemzõ. "
Nem jellemző vagy nincs? Mert nagyon nem ugyanaz a kettő -
Pajoz
őstag
válasz
lcee79 #11284 üzenetére
Nekem ez van fent péntek óta. Nincs különösebb gondom vele. Sod, fagyás, laggolás nem jellemzõ. Nyilvános wifire elég gyorsan csatlakozik. Az iGo 1 percen belül talált mûholdat házon belül. Ami hibát tapasztaltam eddig arról nem tudom, hogy rom, vagy telenor hálózati hiba-e? Ugyanis hétvégén is, tegnap is random módon nem voltam elérhetõ. Mikõzben a telón ment a net.
-
iMaverick
addikt
válasz
lcee79 #11291 üzenetére
Szerintem jókora hányad a telefon gyártási idejétől és/vagy helyétől is függ. Én akárhány rom-ot próbáltam, nekem sem jött elő a sod... Pedig megpróbáltam "direkt" előhozni, de nem sikerült.
A wifi nálam a CM7-tel annyiban gáz, hogy iszonyat lassan konnektál fel... Egyszerűen nem értem, mit tökörészik ennyit? Az előző 2.3.4-gyes stock-kal szinte a wifi kártya bekapcsolásakor már fenn is volt a hálón...
-
iMaverick
addikt
-
iMaverick
addikt
Most nézem ezt.
Azt írja, hogy hivatalos stock és európai verzió... (Az általam használt DDQD5-re többen azt írták, hogy valami ázsiai verzió)
Valaki megpróbálja felrakni?
szerk: Virág et.: erről a telefon letiltásról van gyakorlati tapasztalat? Pl. mi van, ha eredetileg Telenor-os volt a készülék és a Telenor letiltja az általad említett ok miatt. (Most viszont T-s kártyával megy.) Tehát másik szolgáltatót érdekli ez? Vagy magában a telefonban tiltják le, hogy felkonnektáljon a GSM-re?
Probert75: tedd fel a linkelt 2.3.4-et. Hátha...
-
iMaverick
addikt
Én a múlt héten az XDA-n láttam... Szeptember 14. Az erősen a múlt héten volt. (Szerda)
-
iMaverick
addikt
Hopsz... Ez volt az a rom, ami engem is beugratott annó. Csak még mielőtt bármit csináltam volna, kiderült hogy ez 2.3.3!!!! Ezért nem tettem fel...
szerk: ha 2.3.4 kell, akkor tedd fel a DDKQ5-t. Már többen ezt gyötörjük. Ami biztos, hogy a készenléti kijelző ébredés fel van gyorsítva( , bár szerintem a 2.2.1 még mindig gyorsabb volt ilyen szempontból). A csengőhang variálást nem tudom, hogy csinálja-e, mert azt nem szokom használni.
-
NY_A
őstag
-
NY_A
őstag
Hát az igazat megvallva más gyártó készülékeiről nem hallottam én sem ilyen jellegű problémát. Bár azokba nem is igazán mélyültem el, az adott készülék hiánya miatt!
Nekem a telefon vásárlásakor hívta fel a figyelmemet erre a jelenségre az értékesítő, és sim cserével indított. A feleségem telefonját ugyan ott vettem, ott is cserélte a simet, és akkor is erre a kommunikációs nyűgre hivatkozott. Ezért gyanakszom ezekben az esetekben a simre. Nálam ilyen gond nem volt egyik rommal sem.
Ez igaz, hogy minél okosabbak a telefonok, annál hétköznapibb szolgáltatások terén okoznak problémát. Ilyen pl. ez a kommunikációs gond, és ilyen az ébresztés is. Én ilyet nem is feltételeztem a vásárláskor, hogy kikapcsolt állapotban nem ébreszt egy telefon. Ha egy gumicsizmát rakok be magam mellé az éjjeliszekrényre, már az is ébreszt, de egy okostelefon nem. A feleségem Wave 2-je is hajlamos megfeledkezni az ébresztésről, pedig ki sincs kapcsolva. Mivel két ilyen okos kütyü áll a rendelkezésünkre, így van egy régi sonyericsson ami ébreszt minket, mert az legalább teszi a dolgát!
-
NY_A
őstag
Ez szemlélet kérdése.
Az a gyári hiba, ha nem tudsz vele beszélni. Az, hogy bizonyos simeket nem támogat maradéktalanul, lehet a magyar távközlés hibája is. Mivel nem csak egy Samsung típust érint ez, valószínűleg más régiókban nincs ilyen gond Samsung eszközökkel, és ők komolyabb mennyiségű visszajelzés hiányában nem módosítanak a gyártáson. Ez valahol érthető, főleg annak függvényében, hogy újabb gyártású simekkel ez a hiba kiküszöbölhető.
Csak ha ez így van, akkor a szolgáltatóknak ezzel tisztában kellene lennie, és az adott típusok értékesítésekor a simkártyák cseréjét is díjmentesen eszközölni kellene, ahogy az a mi esetünkben is megtörtént.
De lehet, hogy hülyeséget beszélek, és tényleg valami gyártási hiba okán lép fel ez a hiba több Samsung eszköznél is. De ez szerintem kevésbé valószínű. -
D-Phrag
senior tag
Oké. Szerintem se nagy a valószínűsége a SIM hiba dolognak (előtte HTC Wildfire-ön semmi bug), de akkor mi a p.n.t kéne csinálni? A rezonálás/recsegés nagyon zavaró tud lenni. Kifúvatás vagy hangszórócsere? Valaki tett már ez ellen valami érdemlegeset?
Egyébként meg penge a ketyere, más hiba nincs.. Csak a főfunkciójával a telefonnak... -
NY_A
őstag
Hát pedig jobb, ha elhiszed. A SIM kártya sokkal összetettebb történettel rendelkezik, mint azt sokan gondolnák. Van ezeknek több verziója is, SIM, USIM, CSIM, meg UICC, de erről a témakörről nem sokat tudok.
Én úgy tudom, hogy a régebbi kártyák nem kezelik normálisan az új hálózatokat. Ebből adódhatnak a kommunikációs hibajelenségek. -
Dzsuri89
őstag
UI. Valaki tapasztalt olyat, hogy a telefon beszélgetés közben néha (vmi oknál fogva) egyszer csak felhangosodik? (régi romnál is volt, az újnál is, nem tudom ez szoftveres hiba-e, mondjuk van rá esély
)
Szinte minden telefonbeszélgetésnél csinálja, és csak egy pillanatra általában, de eléggé idegesíti mikor hirtelen felhangosodik és kiszakad a dobhártyája...Szerintem én is erről írtam anno, csak én recsegésnek írtam és hirtelen előbukkanásától megijedek.
Nálam változó nagyon az előfordulása és az összes romnál fenn állt.
Nálad szokott olyat csinálni, hogy néhány szónak, amit mond a másik fél nem hallod a végét, mert pont akkor recseg be?
Ezt elmeséltem a Samsung boltban és erre annyit mondtak, hogy próbáljam ki másik sim karival, mert lehet régi (3 éves az enyém) telefonnak, vagy a készülék elektronikája fosinger és akkor szerviz.Szerk: Milyen SIM kártyát használsz és mikori?
-
bozont
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest