- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Timocicu
senior tag
Sziasztok!
2 napja volt szerencsém lecserélni a Nokia X2-02 telómat erre a masinára. Egyelőre még ismerkedünk. Ég és föld a két készülék, az biztos.
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
kapal
tag
Galaxy Ace Duos a Telenor kínálatában!!!!
-
ravasz01
csendes tag
Szeretnék venni egy ien telefont ! Akinek van eladó az irjon ( T-mobilos ) Legyen Köszönöm !! Elöre is ! max 20000 ft Szánok rá!
http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=ravasz01&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
-
M41 2152
csendes tag
vettem egy ace duos -t.
Két kérdésem lenne, hogy tudok ébresztést beállítani ugy, hogy az ébresszen a telefon kikapcsolt állapotában is?
Másik, hogyan tudok mp3 -at csengőhangnak vagy sms hangnak beállítani a telefonon?
köszi, M41 2152 -
HuMarc
veterán
válasz quailstorm #117 üzenetére
Ezt nem tudtam. Akkor elnézést kérek
-
quailstorm
nagyúr
Az a másik Ace. A samsung csinált egy csavart. Elfogyott az MSM7227t-jük, és még mindig népszerű volt az ace a magas ára ellenére is. Ezért raktak bele BCM21553-mat, persze így még annyit se ér mint annakelőtte. Kb olyan lett mint a vodafone smart2 autófókuszos kamerával, fagyás nélkül. ICS CM9, gta3 felejtős, de még az NFS shift is. Egyébként használható, csak míg nekem a sima megfelelne, addig az i-s nem. Néha játszanék is rajta, meg szeretek romolni.
-
HuMarc
veterán
válasz quailstorm #110 üzenetére
Akkor ez mi?
Direkt megnéztem, hogy volt-e Ace teszt, mert nem akartam hülyeséget írni.
-
modeart
tag
Bocs, nem baj, ha nem olvasgatok?
Egyrészt nekem nem (vagy inkább nem nekem) van szükségem infóra ebben a témában, lévén dual simes telóm van.
Másrészt nekem elég a mindennapi gyakorlati tapasztalat.
Az hogy "elméletben" hogyan kéne működnie a két sim kártya kezelésnek, azzal kitörölhetem....[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz bigkrisz96 #112 üzenetére
Ugyanazért amiért a qwertysbe se nagyon akarnak. Vagy kevés a potenciális vevő, vagy rosszul mérik fel az igényeket.
-
bigkrisz96
tag
Jó kis játékszer, csak azt nem értem, hogy kétkártyás telóba miért nem lehet 2 magos processzort rakni....
-
HARDVERAPRÓD
Jó a cikk köszi.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
quailstorm
nagyúr
válasz NapPali159 #107 üzenetére
Az meg még csak közel se dual simes. Még dual standbyt se tud. De nem az én dolgom...
Az ot 918D dual active![ Szerkesztve ]
-
NapPali159
csendes tag
válasz quailstorm #106 üzenetére
Sony xperia tipo dual-al szemeztem mert az Andoid 4.0-ás.
-
quailstorm
nagyúr
válasz NapPali159 #105 üzenetére
Vegyél ilyet: alcatel ot 918D. Az MTK ne zavarjon, ha ezt a vackot megvetted volna amiről a cikk szól, akkor biztos elég lesz. Mert gyors az, még játszani is egész jó, legalábbis az MSM7227T-nél jobb a cuccos, a BCM21553-nál mi mi nem jobb amiben van gpu egyáltalán?
-
modeart
tag
válasz NapPali159 #103 üzenetére
A streamelt anyag nézése külön érdekesség, mert ugye az "folyamatosan tölt", bár ha hamarabb lehúzza az anyagot a telód, mint ahogy nézed, akkor lehet hogy visszakapcsolódik.... de nem ennék rá mérget, azért így még nem szórakoztam a telóval.
Használom a dual simes telóm mobilnetét is időnként wifi hotspotként is (kiránduláskor a családnak, hogy ne unatkozzanak a kocsiban ).
Mivel így meg mindenki a neten lóg, gyakorlatilag ilyenkor teljesen elérhetetlen vagyok az 2. simen. -
modeart
tag
"40k-ért olyan kínai dual simes telefont kapni, hogy röhögve megenné ezt is, meg a HTC Desire V féle szarokat is....."
Hombre! 1 évig kerestem normális dual simes telót, átnéztem az összes kínai szart! Lehet hogy azóta változott a helyzet kínai piacon (gondolom hardveresen mindenképp, mert korábban vállalhatatlan gyenge vasak voltak a kínai vackok), szóval még ha hasonló hardver is van egy telón, mutatnál nekem egy olyat, ami tudja legalább az egyik kártyán a 3G-t???
Ugyanis az összes azon bukott meg, hogy csak GPRS-re voltak képesek, ami ha mobilneted van, akkor a nullával egyenlő. -
modeart
tag
válasz quailstorm #97 üzenetére
Hát vitatkozni lehet ezen, de nálam van a kétsimes telóm, ami ugyanilyen megoldású, akármit is írnak én használom és azt tapasztalom, hogy ha az első simen netezek, akkor a második nem elérhető.
De hogy értsétek: amíg adatkapcsolat van az első simen, csak akkor nem elérhető a 2.! Vagyis ha betöltök egy oldalt, akkor épp nem tudnak hívni, de ha az oldal betöltődött és csak olvashatom, akkor már elérhető a 2. sim. Gyakorlatilag itt másodpercekről van szó, míg visszaáll, de előfordult már hogy épp akkor hívtak amikor adatkapcsolat volt az elsőn (az időjárás vagy a mail frissítés is adatkapcsolat). De rutinosabb ismerős ilyenkor tudja mi a helyzet, fél perc után megint hív és letol hogy "ne netezz!".[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2025: 3D V-Cache és AI az új Ryzeneken
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Nők, nőügyek (18+)
- Apple notebookok
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 16 Pro Max 256GB fehér White Titanium
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 33 töltéssel 2025. 10.30-ig Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest