- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
Sziasztok
Érdeklődnék azoktól a készülék tulajdonosoktól, hogy a készülék hogy kezeli a DUAL SIM-et, mert erre sehol nem találtam eddig minden kértséget kizáró információt.
Mert nekem az lenne a lényeg, hogy ha az egyik SIM kártya hívást bonyolít addig ne kapcsolja le a másik SIM kártyát.
Vagyis DUAL ACTIVE e a telefon, vagy nem? -
Hallosz
senior tag
Jól néz ki, de az 5.1 Droid enyhén szólva is régi. Kihagyom.
-
air76
tag
Sziasztok!A galaxy megámat cseréltem le erre a készülékre.A B-telből vettem 85ért.Persze hogy snapis,meg full ázsiai piacra szánt készülék.Nekem az akku nem tetszik...gyorsan merül.Fényerő felesen.Am nekem elegendő a hardver(egyenlőre).A mega után meg pláne.Ebbe a snapdragon 615 verzióban van NFC.Persze jobban örültem volna egy exi-s modellnek.Mindíg Note-ot szerettem volna,de annyi pénzt nem adok egy telóért.Egyenlőre meg vagyok vele elégedve...
-
mekka_kola
tag
válasz
csalafinta65 #150 üzenetére
Nekem már vagy tíz éve van rá szükségem, de még mindig nem sikerült intézni a dolgot. :-D
-
WeaponXx
csendes tag
Üdv!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy most melyik verzió a snapi és melyik az exynos processzorral szerelt modell? A gsmarenán az F van megjelölve mint exynos és az Y mint snapdragon. Viszont az árukeresőben meg fordítva. Mi az igazság és melyiket ajánlanátok inkább? Vannak azért különbségek ahogy látom. (a snapdragon 64 bites míg az exynos 32 )
-
sb
veterán
Sziasztok!
A video nem túl meggyőző a tesztben, ellentétben a fényképekkel.
Javul valamit esetleg frissítéssel?
Köszi! -
mAiNiAc
csendes tag
Segítene eldönteni valaki, hogy ezt, vagy Alphat érdemes megvenni? 20.000 a kettő közötti differencia és nem tudom megér-e ez többet.
-
Technoman
őstag
Most olvasom, hogy láthatáron van egy A9-es változat is. Gyönyörű szép széltől-szélig érő kijelzővel, abszolút vékony kerettel. Na, erre kíváncsi lennék.
-
csalafinta65
senior tag
Egyébként nekem a telóban az tettszik, hogy "csak" Full HD-s a kijelzője, és van benne FM rádió, ill. marha vékony. Én a héten visszavittem a Note 4-et ( egy héten belül), és visszakaptam a 180 ezer pénzemet.( Nem sufni-gsm üzleti vásárlás volt). Huawei Mate 7 telót vettem. Iszonyú jó készülék.. Az eddigi összes androidos telefonom, táblagépem laggolt, mint állat. Na a Huawei csodák csodája nem! Ugye mégiscsak lehet rendesen optimalizálni a rendszert!
Egyébként, ha hivatalosan is kapható lett volna az A8, lehet, hogy őt választom. De ahogy betegh tulaj írja, hogy az akku gyenge, laggol, valszeg jól tettem, hogy kihagytam. Az amoled szépsége azért nem kárpótol mindenért. -
beteg
őstag
Tudtommal csak szükrkeimportost lehet kapni, samsung garost nem. Ezek után gyakorlatilag mindegy, hogy melyik sufniban veszi meg az ember, ha gariztatni kell mindegyik szívás. De szerintem még így is megéri a kockázatot, mert 130-140-ért brutál jó az ár/értékaránya a telónak. Nekem jobban tetszik, mint a note 4-em, amit egy évig használtam. Szerintem nagyon jól sikerült készülék!
-
kiszu
senior tag
válasz
Én nem akarok a vitátokba beszállni és valóban ennek nem itt van a helye,de TE csalafinta,nem vagy ismeretlen adás-vétel vonalon. És te nem ismered a Part Nero gsm boltot,ami az egyik legismertebb itt mobilos körökben.?Nem a legjobb hely,de sokmindent be tud szerezni, gyorsan.
Szóval,hogy nem ismered,az konkrétan hatalmas kamu. Tehát,neked kioktatást intézni máshoz,hogy mi a rizsa vagy a mellébeszélés,kissé erős. -
babosmiki
addikt
válasz
Rólad ennyit, mehetsz...
-
csalafinta65
senior tag
válasz
babosmiki #149 üzenetére
ez mellébeszélés...ki a franc akar a zsebedben turkálni? az életszerű az, hogy valaki 2 hétre előre nem látja, hogy milliókra lesz szüksége? nem az. az egész csak duma. Olyan persze van, hogy nem tettszik egy készülék, és eladom. De felesleges rizsa nem kell mellé. Ennyi. ( ja..partnero gsm-ről életemben nem hallottam...igen, látom van honlapjuk. elég fapados.
-
babosmiki
addikt
válasz
csalafinta65 #148 üzenetére
Neked mi a bajod? Jó ha turkálhatsz más zsebében vagy mi?
Képzeld, jövő hétig másfél milliót össze kell szednem ezért kell eladnom! Boldog vagy? Nem adnám el, ha nem kéne a lé. A Partnero-nál meg már régóta vásárolok, több készüléket is vettem már ott és sosem volt velük semmi bajom. Akkor meg mi van? Nem mindegy, hogy hol veszed ha azt kapod amit vársz és meg vagy elégedve? Szerintem téged egyáltalán nem az A8 érdekel, úgy hogy el lehet húzni a topicból!
-
babosmiki
addikt
válasz
csalafinta65 #146 üzenetére
Nagyon szeretem, jó lenne megtartani de kell az ára..ennyi. Miért, szerinted ez egy rossz telefon amit azonnal el kell adni?
-
babosmiki
addikt
válasz
Depression #143 üzenetére
Annyira nem vagyok fiatal, de azért pár videót megnézek mobilon is, főként facebook-on keresztül. napközben mobilon, este gépen lógok.
-
babosmiki
addikt
válasz
csalafinta65 #142 üzenetére
Nálam..
-
babosmiki
addikt
A 6 óra kijelző idő nálam nincs meg, mondjuk én átlag 75%-on használom.
Nálam kb másfél nap az üzemidő, átlagos felhasználó vagyok. Volt G2-m is, szerintem kb egálban vannak üzemidő téren. Én nagyon szeretem, a kamera szuper, az optimalizálással is elégedett vagyok,nálam nincs lagg. -
adolfo01
tag
Ha jól látom nem tudja az LTE B20,azaz a 800 MHz frekvenciát.Itthon a nagyvárosok kivételével állitólag ezen megy az LTE.
Ha valakinek ez fontos,akkor erre figyeljen.üdv.
-
adolfo01
tag
válasz
#45553408 #134 üzenetére
Szia.
Esetleg ebből az Angliai boltból,ez EU-n belüli,talán így nincs vám!üdv.
-
babosmiki
addikt
Én is nagyon szeretem mióta meg van, az enyém nem laggol egyáltalán...
De hogy nincsen benne girosensor...
Nekem is Lenovo Z2 pro volt előtte, az simán vitte a WR szemüveget, ez meg nem mozog.
Vagy csak valahol kalibrálni kéne? -
beteg
őstag
válasz
#45553408 #128 üzenetére
Nekem még mindig nagyon tetszik, annak ellenére, hogy már sokkal lassabb, mint amikor kivettem a dobozból. Laggol, lassul. Az aksiidőtől nem vagyok elájulva, nem veszem észre, hogy jobb lenne, mint mondjuk a note4-em, de nem is rossz. Este ugyan úgy felteszem a töltőre.
A kijelzője csodaszép képet ad, tök jó vékony a teló, jó érzés megfogni, használni. A hátlapja irgalmatlan jó. A gps-t egyszer használtam, semmi különöset nem vettem észre.
Amúgy stabil, működik rendesen a blouetooth, wifi, 4g. telefonálni is rendesen lehet vele. Mondom nekem egyedül a laggolás ami nem tetszik, de ez lehet, hogy a goggle accountom miatt van, lehet, hoyg abban van valami csoda. Csinálnom kéne egy újat és leresetelni. -
Rusi
senior tag
Már korábban említésre került itt a topikban, hogy nem volt belinkelve a kamerával felvett videó, de elsiklottam felett. Elnézést, a link már javításra kerül, és meg lehet nézni a tesztfelvételt.
-
pit450
aktív tag
Sziasztok! A tulajoktol kérdezném hogy mennyi kijelzoido érhető el a teloval? A tesztben szereplő 6 óra az helyt álló? Nekem g2 van aki g2 rol váltott? Ahoz képest uzemido, kamera, gördülékenység? Köszi előre is.
-
babosmiki
addikt
válasz
szlovibuki #114 üzenetére
Igen nincs még fenn, én is beszéltem velük. És volt!
-
janeszgol
félisten
válasz
00martin00 #23 üzenetére
Érdekes, hogy 2012-ben és 2013-ban még az alsósok között is elég sok telefonban volt értesítő LED. Felsőbb kategóriában meg szinte mindenben.
-
törölt tag
Azért az "A" szeriának bivaly jó az üzemideje:
-
Depression
veterán
Szerveztem egy utat ma Pestre, hogy megveszem. De ti mindet elhordtátok.
-
AS
félisten
Tudtommal a 615 as USÁban van.. (Hát ök megszívták
)
Meg minden DouS Ex chipsztes -
beteg
őstag
válasz
szlovibuki #112 üzenetére
Az xxl-nél tudom, hoyg el van írva az adatlapja, mert én is ott vettem és nem snapist kaptam. Egyébként pedig az A800YZ azonosítja, hogy exynos.
-
babosmiki
addikt
válasz
szlovibuki #110 üzenetére
Én a Partnerogsm-nél vettem 135-ért és Exynos procis!
#109:
-
beteg
őstag
válasz
szlovibuki #110 üzenetére
nem pont fordítva van?
-
szlovibuki
tag
Sziasztok!
Valahonnan be lehet szerezni Samsung Exynos 5 Octa 5430 SoC-al is? Itthon csak Snapi 615-tel kapható.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
babosmiki #102 üzenetére
Nagyon szép telefon, végre a Samu is kedzi megtalálni a normális formavilágát.
Sokkal szebbek és igényesebbek ezek az A betűjeles telefonok, A5, vs A8, mint az S6 vagy EDGE, és még az áruk is jobb. Az EDGE tényleg érdekes, de gyakorlatban használhatatlan.Az is üdvözölendő, hogy végre vannak normális, igényes közép kategóriás telefonjai a Samu-nak.
-
Stauffenberg
nagyúr
-
Stauffenberg
nagyúr
Az egész A-sorozatnak ilyen a hátlapja, szerintem is baromi praktikus, tényleg nem csúszkál, kellemes a tapintása, ujjlenyomatot egyáltalán nem gyűjti. Csak egyetlen bajom van vele: Hiába tetőtől-talpig fém a telefon, ránézésre a háta műanyagnak tűnik. Talán egy leheletnyi csiszolást-polírozást elbírt volna.
-
beteg
őstag
válasz
babosmiki #95 üzenetére
Az összes note, sok s és sok más teló után az a véleményem, hogy ennek a hátlapja a legjobban eltalált! Samuk között magasan a legszebb szerintem, nem csúszik, nem gyűjti az újlenyomatokat. Ezután tuti nem leszek hajlandó üveg hátlapos telefont venni!
Nekem az átlagosnál hosszabb újam van, nekem nem nagy.
A laggolásról annyit, hogy nálam gyakran meg-meg reccsen! Nem mondanám, hogy mindig siklik! Nem vészes, nem idegesítően, de néha megtorpan gondolkozni! -
beteg
őstag
Új még, egész nap nyomkodtam, installáltam, állítgattam, zenét hallgattam, 26 hívásom volt, igaz rövidek, kb össz fél óa. Ehhez képest nem olyan rossz:
De úgy is minden este töltöre rakom, úgyhogy azt a szintet hozza, hogy estig bírja.
Képet még csak beltérben lőttem párat, attól nem vagyok eléjulva.Amúgy eddig nagyon bejön a teló, tetszik!
-
babosmiki
addikt
Csörgött a futár, hogy ma hozná az aranyszínű szépséget, de sajna még Berlinben vagyok..
Na majd holnap átveszem! -
Halkow.
senior tag
Erre a telefonra azt kell hogy mondjam korrekt! Úgy néz ki mint egy nagyra nőtt s4! (ami kinézetre mindig is kedvencem volt)
Jó ára van140ért! Főleg ha össze vetjük egy Note 5-el vajon megér 2,5x annyit? Szerintem gyorsaságban még a Note 4-et is veri ami szintén ezen az áron mozog.
- videónál nem értem miért nem folyamatos a fókusz, de lehet egy másik kamera appal megoldható a dolog. Ellenben ezt az apró hiányosságot megtudnám szokni.
- értesítő led és NFC ezt a két dolgot sose használom a mostani telómnál mivel az értesítő led nálam csak fehér színű és borzasztóan idegesítőnek találom.
Ellenben irDA igazán lehetett volna benne, hogy jó példát mutasson a Note 5-nek hogy itt ez is van...
Egyébként ezen a bolti árszinten( + -) mozog az s6,Note 4,G4 is.
Ha üzemidőt nézzük amire sorra jogosan panaszkodnak, akkor kapásból Note 4 és ez kerül ki győztesen. -
beteg
őstag
válasz
Ricardo128 #78 üzenetére
Nem értem, miért szántál ennyi időt a poszt megírására!
-
balazs0102
senior tag
válasz
Ricardo128 #81 üzenetére
Fél évig használtam z3 mat. Nagyon szerettem, egy dolgot leszámítva, az pedig hogy szar fényképet készített. Automata módban meg egyenesen pocsékot. Nem lassulnak be amúgy mint az olcsó androidosok, nekem fél év alatt sose volt vele még akadás sem, somán hozza smooth-ságban, bármelyik iphone szintjét. Na ez pl a mostani note 4 ről nem mondható el, viszont olyan gyönyörű képeket készít hogy az kárpótol azért a pár megröccenésért. Nova launcher el meg egész tűrhető
-
bostone
addikt
válasz
Ricardo128 #81 üzenetére
Ez a samsung nem a csúcskategóriát képviseli, ezért nem is pakoltak bele mindent. Én például még 2 giga ramot hiányolok belőle.
Ha burkoltan az a kérdésed, hogy érdemes-e egy valag pénzt kidobni telefonra, olyan embernek, aki nem szenved krónikus információéhségben, a válasz nem.
A mobilok pokoli gyorsan fejlődnek, viszont az alkalmazások egyre éhesebbek.
Ha nem használod ki a benne rejlő lehetőségeket, értelmetlen befektetés.
Összehasonlításképp megvizsgálhatjuk a német autógyártást. A porsche és a trabant is remek termék a maga nemében. Havonta meglátogatni a nagymamát a szomszéd városban, szerintem tökéletesn kiszolgál a trabi is.
A fejlesztésekre visszatérve: az első pofon akkor ért, amikor kiiktatták a flash támogatást a rendszerből. A második, amikor letiltották a memóriakártyára való írás lehetőségét. A remek készülékem, ami root és minden egyéb nélkül tökéletesen kiszolgált, hirtelen ellenem dolgozott. Bütykölhettem megint, hogy olyan legyen, ahogy én szerettem.
Most, úgy jó, ahogy van. Gyári rendszer egyéb nyalánkságokkal. Még mindig fürge, akkumulátort talán érdemes lenne cserélni, mert ebben még lehet. A múlt évben nem jelent meg olyan készülék, amire azt mondtam volna, hogy megérné váltani. Idén viszont valódi bivaly procik jelentek meg, akár négy ekét is utánuk köthetsz, könnyedén felszántják a internet mezejét.
-
Ricardo128
senior tag
A te véleményed is jogos. Akadt már a kezeim közé minőségi telefon, alapból már a felépítése, a tapintása is másabb, mint olcsóbb társainak. Pontosabban az eddigi csúcstelefon, melyet az Android táborból sikerült tüzetesebben átnéznem, az egy Xperia Z3-as. Eszméletlen egy telefon, azt meg kell hagyni. Talán, a távoli jövőben lehet, hogy nekem is mások lesznek az igényeim, és szeretném én is a maximális minőséget élvezni, de az nem most van. Egyébként a Z3-ban leginkább a 4k videó felvétel fogott meg, ami eszméletlen gyönyörű, nem beszélve a 120FPS-ről! Egyébként hiányolom én is ennél a Samsungnál az előbb említett videófelbontást.
Egyébként nem vagyok benne ebben a mobilos témában annyira, mint a szakik, ezért is lenne egy kérdésem. Ezek a drága telefonok is belassulnak x hónap/év után, ugyanúgy mint olcsóbb társaik? Hogyan hatnak a telefonokra a rendszerfrissítések? Hatásosabbak, mint a gyári beállítás?
-
Rusi
senior tag
válasz
Ricardo128 #78 üzenetére
Nos, amiket leírsz, tulajdonképpen semmi baj sincs, hiszen egyértelmű, hogy nincs mindenkinek szüksége egy ennyire komoly (és még komolyabb meg még drágább) készülékre. Az sem kérdéses, hogy a legolcsóbbakat leszámítva már 30-40 ezerért is lehet kulturált, a maga szintjén nagyon jó okostelefonokat találni, amelyek a mobiltelefont használók nagy részének igényeit már ki is tudják elégíteni. Ugyanakkor ha valaki 100 ezret vagy még többet kiad egy telefonért (tudatosan, nem divatból!), jogosan várhatja el, hogy minden téren komoly kiszolgálást nyújtson számára. Ez az A8 a hatalmas kijelzője miatt amúgy is rétegmodell (phablet), ám azok között egy igen korrekt készülék, rengeteg pozitív tulajdonsággal és képességgel, aminek viszont ára van, mert ilyet vagy hasonlót azért senki sem tud nyújtani 40-50 ezer forintért.
Laca7601
A cikkben szerepel, hogy dual standby üzemmódot tud a készülék, illetve ugyanez az adatlapjánál is fel van tüntetve. Amúgy, ha a címben azért nem, de a leadben általában már kiemeljük, ha duál aktív telefonról van szó, viszont magában a cikkben mindenképp szerepeltetjük, hogy melyik üzemmódot tudja az adott készülék.
-
Laca7601
tag
Szerintem ha dual active lenne, az már a cikk címében szerepelt volna világítós betűkkel és a nyó'córási híradó vezető híre lett volna. Ha ilyen finoman "ki van kerülve" ennek a kérdésnek a bővebb taglalása, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem az. Nem tudom, miért ilyen marginális kérdés ez, én például két telefont cipelek régóta. Az egyik egy S4 mini Duos... Ezért van két telefonom... Ugyanis használhatatlan a dual standby.
Elsődleges szűrő nálam a dual active képes készülék, nincs nagy választék belőle. A Honor 7 is megjelent állítólag. Vagy mégsem? Annyira semmi nincs róla, mintha nem is létezne... -
Ricardo128
senior tag
Teljességgel megértem, hogy a nagy márkáknak az újabbnál újabb telefonjainak árai mindig 100ezer forint fölött lesznek, elfogadom. Elfogadom azt is, hogy újabb technológiával dolgoznak, és teleteszik finomabbnál finomabb hardverekkel, eszközökkel, extrákkal. Csak ugye vannak emberek, mint például én, akiknek a telefon az telefonálásra kell. Jelenleg 5ezer forintos telefonnal járkálok, tökéletesen tudok vele telefonálni, beszélgetni, ébreszt reggelente, mellesleg dual simes (kihasználom ezt a lehetőségét is). Anno volt egy 50ezer forintos, kínai telefonom. Android, FHD, 4mag, stb. Minden ami kell. Elvoltam vele, vannak jó alkalmazások, játékok, lehet rajta zenét tárolni, hallgatni, filmet nézni. Ha legközelebb telefont vásárolok, azaz ha visszatérek újra az okostelefonok világába, akkor újra egy olcsó, ár/érték arányban a legmegfelelőbb telefont fogom megvenni.
Lehet, hogy jobb benne a fényképező, vagy szebb a kép, de van itthon szép nagy, lapos TV, van fényképezőgépem, amivel hobbiként foglalkozok, aktívan. Szerintem ez a három bőven kiegészíti egymást. Drágábbnak drágább az én verzióm (drága a TV, viszont mindenkinek van, drága a fényképezés, de ez a hobbim), de ugyanúgy tudok alkalmazásokat letölteni, használni egy olcsóbb, kínai telefonon is. Ha valamit kifelejtettem, vagy csúnya a fogalmazásom, azt az éjjelre kenném, ha lehet. -
kiszu
senior tag
És ha tudnád,hogy a Lenovoshop.hu-nál meg 110e a Lenovo z2 pro ,valamint kupon akcióban meg 102 az edigitalnál,akkor még jobban meglepődnél.2 év Gyári garanciával
6 col,szebb kijelző mint a Note 4-nek,4000-es akksi,fém ház,dual sim,értesítési led,stb
2 hete használom,Note 3 után és imádat a köbön. -
Rusi
senior tag
Ami a tesztben szerepelt, annak a típusneve SM-A800YZ, ez tutibiztos Exynos és Dual SIM, az XXL-nél (és tudomásom szerint a Partneronál is) csak ezt forgalmazzák jelenleg. Amúgy volt a kezemben egy pezsgőszínű is, komoly látvány, bár amúgy szerintem feketében lenne az igazi (családban van egy fekete A3, az is remekül néz ki).
Egyébként akik hasonlítgatják a processzor teljesítményét, azok nézzék meg mégegyszer a benchmark táblázatot. Ez az Exynos nem a Snapdragon 801, hanem a 805 teljesítményét is eléri, a 615-nek köze nincs hozzá és a hatmagos Mali-T628 is sem ijed meg a játékoktól, szóval jelenleg csak az S810 és az S6-ban debütál Exynos 7420 erősebb ennél.
Ricardo128
Ezt esetleg ki is fejthetnéd, mi a vicc.
-
Ricardo128
senior tag
140-ért vicc, már bocsánat.
-
robogos10
senior tag
Szép jó okos teló de vajon mennyire bírja a strapát?
-
Tenyleg korrekt keszuleknek nez ki, igy elso latasra. Mondjuk az eleg gaz szvsz, hogy egy ertesitesi led nem fert bele, nem mint ha nem lehetne nelkule elni, de akkor is na. Ja, hogy alkalmazassal lehet orvosolni, ezt a problemat? Akkor no problem
-
babosmiki
addikt
Na én is megrendeltem már alig vártam, hogy forgalmazzák!
Szerintem 135-ért elég jó vétel, samsung kezdőárhoz mérten...A led hiánya amoled kijelzőnél szerintem nem probléma, a Noled alkalmazás sokkal jobb mint egy villogó vacak... -
beteg
őstag
válasz
Depression #62 üzenetére
igen, így csak személyesen érdemes átvenni
-
beteg
őstag
válasz
Depression #59 üzenetére
Fent van, csak hibásan. Mentem ma átvenni és a srác a boltban azt mondta, hogy A8 még nem is létezik
Persze aztán előkerült a teló, megkaptam. Fehér és dual simes, Exynos verzió. Persze nem 127.900.- hanem 148.000.- de két óra nyomkodás után nagyon tetszik!
Ahogy nézem aktív dual simes. -
Fitzgerald
veterán
Na, ennek végre teljesen korrekt a kezdőára. Nem hittem volna, hogy pont a Samsung áll elő ilyen ajánlattal.
-
Depression
veterán
Nem találom, hol tudnám megvenni ennyiért. XXL oldalán fent sincs ez a telefon.
Led hiánya? A mostanin van led, néha már inkább idegesítő, semmint segítség. Folyamatosan villog megállás nélkül mindenféle színben.
-
Márko88
aktív tag
Szép telefon, de màr túúúúl nagy
-
Tetszik benne hogy vékony az oldalsó káva, ősszeségében rendben van, de jó magam nem választanám.
-
geckowize
őstag
A végén az értékelési táblázatban hiányzik a kijelző értékelése.
-
bostone
addikt
Kár h szolgáltatói kínálatba nem kerül.
-
blagolf
senior tag
Úgy látom most minden telefonjuk úgy fog kinézni mint az s6. Nevetséges.
-
hemaka
nagyúr
Tudas, hw ok, kulseje bovli.
-
AS
félisten
-
AS
félisten
Most jut eszembe a A7 ben is 615 van ha jol tudom. Az meg szürkében most 100 kb.
Vagy nem, most nézzem Qualcomm MSM8939 Snapdragon 615 - A700FD
Exynos 5 Octa 5430 - A700F
Itt is ugyan az van. Kérdés ami nálunk kapható melyik verziós.
140 Magyar Garival. -
törölt tag
140 szürke importtal, akkor 160-180 lesz Samsung garanciával. Így már nem annyira jó vétel.
-
joey04
titán
a led hiányán kívül a többi oké. Erős, szép készülék, lecsupaszított tw, jó kamera, jó üzemidő, jó ár.
a paletta meg valóban karcsúsításra szorulna, az lenne jó, ha maradna az aktuális s meg note a csúcson, középkategóriában ott lenne az A, meg lenne egy alsós széria. J, E meg a beszélt O összevonva.
Azt viszont kimondottan tiltanám MINDEGYIK gyártónak, hogy adott készüléket különböző vassal hozzanak ki, pláne ha ekkora a különbség mint itt. Meg a másik ami nem tetszik az a tárhelyfüggő ram méret, ami itt nem játszik, csak eszembe jutott, mert egyre többen játszanak ezzel.
-
csongi
veterán
válasz
dreamdancer #40 üzenetére
Igen én tudok,
telefonon elgépelni azt
-
csaabz
őstag
Kicsit túl lett dicsérve...
Az LED hiánya érthetetlen... -
Matexx99
tag
Korrekt ajánlatnak tűnik, bár elég érdekes, hogy ekkora hardver különbség van a két variáns között.
-
wolfman
veterán
válasz
Crafter32 #33 üzenetére
Mert a Samsung földbe akarja döngölni az Apple-t, amit más sikerült is eladott készülékek számában. Szinte már értelmetlen amit csinálnak, hogy a készülékek közti részbe is beletesznek 3 különböző típust, amiben 'az van ez nincs' alapon sose lesz egyik se tökéletes, hogy mindegyik valamiért kelljen. Alapvetően nekem nem tetszik ez az üzletpolitika, de ez van.
-
csongi
veterán
Jobban tetszik, mint az S8.
Itthoni ara siman meg lesz az 200 ezer Ft.
27% afa brutalis ilyenkor rendesen megmutatkozik. -
Shyciii
veterán
válasz
#13110016 #36 üzenetére
Dynamic Notifications, AcDisplay a jobbak közül való, de mindhiába, ha ez többet fogyaszt még akkor is, ha Amoledről van szó. Moto X esetén jó, mert van dedikált processzor erre, de másnál nincs, így szopóág. Nekem mondjuk elegem is lett ezekből a túlárazott márkás telókból. Amióta átváltottam ezekről, azóta happy van.
-
törölt tag
A Samsung A sorozat valami baromi jól sikerült család. Bár az értesítési LED nekem is nagyon hiányzik.
Elvileg van valamilyen app ami jelez. Nem tudja valaki az app nevét?
-
Szerintem itt már sok minden ízlés kérdése. De a Z2 Pro-hoz képest is vannak előnyei, de persze hátrányai is. Én pl. olyan vagyok, hogy az extra üzemidőért képes vagyok kiadni sokkal több pénzt még úgy is, ha gyengébb a hardver. Egyébként épp most adom el a Z2 Pro-mat, szóval tudom, hogy mennyire jó készülék (igazából csak egy hiányossága van, mégpedig a hangminőség). Én pl. biztos ezt a Samsungot választanám a Z2 Pro helyett, de megértem azt is, aki fordítva választana.
-
Stauffenberg
nagyúr
Teljesen bugyuták a kompromisszumok, amivel távol akarja tartani a Samsung a nagyobb modellektől. Csinálnak egy teljesen príma telefont, de olyanokkal kell kevésbé szimpatikussá tenni, mint a Qi töltés hiánya, NFC hiánya, állapot LED hiánya, videó autofókusz hiánya meg egy sor ehhez hasonló blődség.
Oké Samsung, megcsináltad. Kicsit olcsóbb is lett az S6-nál, meg kicsit butább is, csak közben azt nem vetted észre, hogy ennyi pénzért mások nem csak "több mint korrekt" felső-középkategóriás telefonokat adnak, hanem igazi felsőkategóriásokat is.
Egyébként szimpatikus az egész A-sorozat, de lehetne ezt okosabban is csinálni.
-
Scholes9
nagyúr
4 Inches kijelzővel még tetszene is.
-
kengyel
nagyúr
Ez igen jó lett !
-
@ollie: Megérnek mindezek a hátrányok mellett ekkora felárat? Kezdőár ide vagy oda? Vagy akkor vegyük a Lenovo Z2 Pro-t, ami detto az XXL GSM-nél 111e Ft. Miért ér ez (Nagyon) Ajánlott plecsnit ezek fényében (mert a Lenovo Z2 Pro is azt kapott)? Mert én ezt kérdőjeleztem meg...
@ctvagyok: Az értesítési LED-et azért hoztam fel, mert tényleg filléres tétel, és finoman szólva is nevetséges, hogy egy ilyen árkategóriás készülékből kihagyták... Az NFC hiányát is említhettem volna, az is legalább ennyire magától értetődő dolog (kellene) legyen már ilyen szinten.
-
ctvagyok
őstag
Alapjában véve pozitív az összkép, főleg az üzemidő miatt. Szerintem idei legjobb Samsung az összképet tekintve. A külsőt belsőt üzemidőt nagyon eltalálták. Ára persze magas, de az összes A széria ilyen.
Állapot jelző led, nekem sosem hiányzott egy telefonról sem. A 615-ös változat viszont tényleg fika ilyen ár mellett. Nem is a legjobb őáros az FHD kijelzővel.
Vezeték nélküli töltésnek és főleg az NFC-nek már alapnak kéne lenni minden felső-közép kategóriás Samsung mobilban. Az infra sem egy rossz dolog. Inkább ezen a hármon lovagolnának az értesítése led helyett... -
Fejvadi
nagyúr
Nekem csak a LED értesítés hiányzik belőle.
-
Mercel
senior tag
Nekem ez túl nagy lenne, de a nokiák és a BlackBerry után nekem is prioritás az állapot jelző LED. Legalább 10 forint, komolyan nem értem miért nem alapértelmezett minden mobilban
Mostanában teljesen random, hogy mibe rakják és mibe nem. Érthetetlen.
A többi kompromisszum képes hiányosság, bár az, hogy videó üzemmódban nincs autofókusz az vicces - de az még utólag pótolható. -
roli543
őstag
Nem értem, miért sír a szátok, hogy túlárazott.... Ez a verzió hozzá a Snapi 801 szintet, remek a kijelző odafigyeltek a szoftverre, ujjlenyomatolvasó, remek kamera.... Mi kell még nektek?
akkor vegyetek Note5öt, több mint dupla ennyiért.
-
Magnum_
nagyúr
nekem nagyon tetszik (más színben), de az a Duos felirat nagyon nem kellene rá :-(
-
00martin00
újonc
Oké 140K ért nincs állapotjelző LED,se NFC.Lassan már ott vagyunk hogy nem lessz Bluetooth
-
MeGabee
senior tag
-
ViSAS
senior tag
@Rusi: a tesztfelvételre kíváncsi lennék, csak nincs rá mutató link az "ITT" szó alatt.
-
Kékes525
félisten
Az ára a legrosszabb tulajdonsága.
-
Shyciii
veterán
140eFt-ért nincs benne sem állapotjelző LED, sem videózás közbeni autófókusz. LOL. Nem véletlenül jöttem el a Samsungtól (is).
-
Már nem azért, de ennyi pénzért mi a fészkes fenéért hagyták ki az értesítő LED-et?
Egyszerűen vicc, hogy ilyesmin spórolnak. Vagy inkább csak érzékeltetni akarják, hogy ez csak egy butított készülék, ha többet akarsz, végy Note-ot...A másik dolog, amit nem értek, hogy a cikk végén miért nincs konkurencia összehasonlítás. Azért nem értem a (Nagyon) Tetszett plecsnit, mert azért ha mellé rakjuk például az LG G3-at, amit most már (szürkén) 90e Ft körül meg lehet venni, akkor hirtelen mégse tűnik olyan jónak az A8 DuoS.
-
Ádám16
addikt
A Snapi615-ös variánst elhagyhatták volna szerintem.
Egyébként szép telefon, csak az ára megbotránkoztat.
Pár éve ez majdcsak a csúcskategória kezdőára volt. -
válasz
guriga1234 #12 üzenetére
Nem, nem láttam hozzá cerkát. És nem is bökdösnék egy telefont cerkával...
-
f(x)=exp(x)
őstag
Nem rossz, nem rossz...de vannak 140-ért jobbak (tavalyi csúcstelók).
-
Akárhogy nézem, most újra feltalálták a Note szériát?
Nekem sok, ennyiféle termék
Szépnek szép, de ennyi cuccal a piacon lenni...
Plusz nincs notiled sem... Ilyen bakit.. mennyibe fájt volna... 140-ért biztos jó vétel, de sajnos több dolog is problémásnak tűnik..
-
Zoja™
őstag
Szerintem a multimédiás részhez nem jó képek lettek linkelve...
-
Simi87
senior tag
Még aksi is van benne, le a kalappal.
Bár a dual-os tutti ázsiai régiós. -
rodrigez
senior tag
Ez így nagyon baba! Persze az Exynos-os variánssal. Az üzemidő meg parádés, tekintve, hogy mennyire kecses a készülék. Kellene, na.
-
szabakaa
aktív tag
dkface: Mindig valamin duzzogni kell...
A készülék remek lett, de 615-tel a kutyának se kéne.
-
dkface
aktív tag
Szóval egy 140 ezer forintos telefonban nincs állapotjelző LED. Oké.
-
roli543
őstag
Kellemes készülék, kellemes ár, egy Samsungnál először mondom ezt a kombót
pozitív a nagy kijelző kicsínyítésére szolgáló funkciók
azok a kávák nagyon dögösek
-
AS
félisten
Azért elég durva soc eltérés tényleg ,a 615 és Exynos 5 Octa 5430. Akkor lehetne másik 801 es simán, de 615 vicces.
-
Tud a Samsung, ha akar.
-
Chrys_
addikt
Lehet csak elkerülte a figyelmem és volt szó róla, de ez a készülék full active?
A ha nincs benne NFC meg infra, az nem akkora érvágás, de kivételesen beletehettek volna egy állapotjelző L.E.D.-t. Egyébként egész jó lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged