- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
@ollie: Megérnek mindezek a hátrányok mellett ekkora felárat? Kezdőár ide vagy oda? Vagy akkor vegyük a Lenovo Z2 Pro-t, ami detto az XXL GSM-nél 111e Ft. Miért ér ez (Nagyon) Ajánlott plecsnit ezek fényében (mert a Lenovo Z2 Pro is azt kapott)? Mert én ezt kérdőjeleztem meg...
@ctvagyok: Az értesítési LED-et azért hoztam fel, mert tényleg filléres tétel, és finoman szólva is nevetséges, hogy egy ilyen árkategóriás készülékből kihagyták... Az NFC hiányát is említhettem volna, az is legalább ennyire magától értetődő dolog (kellene) legyen már ilyen szinten.
-
Már nem azért, de ennyi pénzért mi a fészkes fenéért hagyták ki az értesítő LED-et?
Egyszerűen vicc, hogy ilyesmin spórolnak. Vagy inkább csak érzékeltetni akarják, hogy ez csak egy butított készülék, ha többet akarsz, végy Note-ot...A másik dolog, amit nem értek, hogy a cikk végén miért nincs konkurencia összehasonlítás. Azért nem értem a (Nagyon) Tetszett plecsnit, mert azért ha mellé rakjuk például az LG G3-at, amit most már (szürkén) 90e Ft körül meg lehet venni, akkor hirtelen mégse tűnik olyan jónak az A8 DuoS.
Új hozzászólás Aktív témák
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged