- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiszu
senior tag
És ha tudnád,hogy a Lenovoshop.hu-nál meg 110e a Lenovo z2 pro ,valamint kupon akcióban meg 102 az edigitalnál,akkor még jobban meglepődnél.2 év Gyári garanciával
6 col,szebb kijelző mint a Note 4-nek,4000-es akksi,fém ház,dual sim,értesítési led,stb
2 hete használom,Note 3 után és imádat a köbön. -
Szerintem itt már sok minden ízlés kérdése. De a Z2 Pro-hoz képest is vannak előnyei, de persze hátrányai is. Én pl. olyan vagyok, hogy az extra üzemidőért képes vagyok kiadni sokkal több pénzt még úgy is, ha gyengébb a hardver. Egyébként épp most adom el a Z2 Pro-mat, szóval tudom, hogy mennyire jó készülék (igazából csak egy hiányossága van, mégpedig a hangminőség). Én pl. biztos ezt a Samsungot választanám a Z2 Pro helyett, de megértem azt is, aki fordítva választana.
-
MeGabee
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged