Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• balazs0102

senior tag

válasz Ricardo128 #81 üzenetére

Fél évig használtam z3 mat. Nagyon szerettem, egy dolgot leszámítva, az pedig hogy szar fényképet készített. Automata módban meg egyenesen pocsékot. Nem lassulnak be amúgy mint az olcsó androidosok, nekem fél év alatt sose volt vele még akadás sem, somán hozza smooth-ságban, bármelyik iphone szintjét. Na ez pl a mostani note 4 ről nem mondható el, viszont olyan gyönyörű képeket készít hogy az kárpótol azért a pár megröccenésért. Nova launcher el meg egész tűrhető :)

• bostone

addikt

válasz Ricardo128 #81 üzenetére

Ez a samsung nem a csúcskategóriát képviseli, ezért nem is pakoltak bele mindent. Én például még 2 giga ramot hiányolok belőle. :)

Ha burkoltan az a kérdésed, hogy érdemes-e egy valag pénzt kidobni telefonra, olyan embernek, aki nem szenved krónikus információéhségben, a válasz nem.

A mobilok pokoli gyorsan fejlődnek, viszont az alkalmazások egyre éhesebbek.

Ha nem használod ki a benne rejlő lehetőségeket, értelmetlen befektetés.

Összehasonlításképp megvizsgálhatjuk a német autógyártást. A porsche és a trabant is remek termék a maga nemében. Havonta meglátogatni a nagymamát a szomszéd városban, szerintem tökéletesn kiszolgál a trabi is.

A fejlesztésekre visszatérve: az első pofon akkor ért, amikor kiiktatták a flash támogatást a rendszerből. A második, amikor letiltották a memóriakártyára való írás lehetőségét. A remek készülékem, ami root és minden egyéb nélkül tökéletesen kiszolgált, hirtelen ellenem dolgozott. Bütykölhettem megint, hogy olyan legyen, ahogy én szerettem.

Most, úgy jó, ahogy van. Gyári rendszer egyéb nyalánkságokkal. Még mindig fürge, akkumulátort talán érdemes lenne cserélni, mert ebben még lehet. A múlt évben nem jelent meg olyan készülék, amire azt mondtam volna, hogy megérné váltani. Idén viszont valódi bivaly procik jelentek meg, akár négy ekét is utánuk köthetsz, könnyedén felszántják a internet mezejét.

• Rusi

senior tag

válasz Ricardo128 #78 üzenetére

Nos, amiket leírsz, tulajdonképpen semmi baj sincs, hiszen egyértelmű, hogy nincs mindenkinek szüksége egy ennyire komoly (és még komolyabb meg még drágább) készülékre. Az sem kérdéses, hogy a legolcsóbbakat leszámítva már 30-40 ezerért is lehet kulturált, a maga szintjén nagyon jó okostelefonokat találni, amelyek a mobiltelefont használók nagy részének igényeit már ki is tudják elégíteni. Ugyanakkor ha valaki 100 ezret vagy még többet kiad egy telefonért (tudatosan, nem divatból!), jogosan várhatja el, hogy minden téren komoly kiszolgálást nyújtson számára. Ez az A8 a hatalmas kijelzője miatt amúgy is rétegmodell (phablet), ám azok között egy igen korrekt készülék, rengeteg pozitív tulajdonsággal és képességgel, aminek viszont ára van, mert ilyet vagy hasonlót azért senki sem tud nyújtani 40-50 ezer forintért. :)

Laca7601

A cikkben szerepel, hogy dual standby üzemmódot tud a készülék, illetve ugyanez az adatlapjánál is fel van tüntetve. Amúgy, ha a címben azért nem, de a leadben általában már kiemeljük, ha duál aktív telefonról van szó, viszont magában a cikkben mindenképp szerepeltetjük, hogy melyik üzemmódot tudja az adott készülék. :U

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés