Új hozzászólás Aktív témák
-
beteg
őstag
válasz
Ricardo128 #78 üzenetére
Nem értem, miért szántál ennyi időt a poszt megírására!
-
balazs0102
senior tag
válasz
Ricardo128 #81 üzenetére
Fél évig használtam z3 mat. Nagyon szerettem, egy dolgot leszámítva, az pedig hogy szar fényképet készített. Automata módban meg egyenesen pocsékot. Nem lassulnak be amúgy mint az olcsó androidosok, nekem fél év alatt sose volt vele még akadás sem, somán hozza smooth-ságban, bármelyik iphone szintjét. Na ez pl a mostani note 4 ről nem mondható el, viszont olyan gyönyörű képeket készít hogy az kárpótol azért a pár megröccenésért. Nova launcher el meg egész tűrhető
-
bostone
addikt
válasz
Ricardo128 #81 üzenetére
Ez a samsung nem a csúcskategóriát képviseli, ezért nem is pakoltak bele mindent. Én például még 2 giga ramot hiányolok belőle.
Ha burkoltan az a kérdésed, hogy érdemes-e egy valag pénzt kidobni telefonra, olyan embernek, aki nem szenved krónikus információéhségben, a válasz nem.
A mobilok pokoli gyorsan fejlődnek, viszont az alkalmazások egyre éhesebbek.
Ha nem használod ki a benne rejlő lehetőségeket, értelmetlen befektetés.
Összehasonlításképp megvizsgálhatjuk a német autógyártást. A porsche és a trabant is remek termék a maga nemében. Havonta meglátogatni a nagymamát a szomszéd városban, szerintem tökéletesn kiszolgál a trabi is.
A fejlesztésekre visszatérve: az első pofon akkor ért, amikor kiiktatták a flash támogatást a rendszerből. A második, amikor letiltották a memóriakártyára való írás lehetőségét. A remek készülékem, ami root és minden egyéb nélkül tökéletesen kiszolgált, hirtelen ellenem dolgozott. Bütykölhettem megint, hogy olyan legyen, ahogy én szerettem.
Most, úgy jó, ahogy van. Gyári rendszer egyéb nyalánkságokkal. Még mindig fürge, akkumulátort talán érdemes lenne cserélni, mert ebben még lehet. A múlt évben nem jelent meg olyan készülék, amire azt mondtam volna, hogy megérné váltani. Idén viszont valódi bivaly procik jelentek meg, akár négy ekét is utánuk köthetsz, könnyedén felszántják a internet mezejét.
-
Rusi
senior tag
válasz
Ricardo128 #78 üzenetére
Nos, amiket leírsz, tulajdonképpen semmi baj sincs, hiszen egyértelmű, hogy nincs mindenkinek szüksége egy ennyire komoly (és még komolyabb meg még drágább) készülékre. Az sem kérdéses, hogy a legolcsóbbakat leszámítva már 30-40 ezerért is lehet kulturált, a maga szintjén nagyon jó okostelefonokat találni, amelyek a mobiltelefont használók nagy részének igényeit már ki is tudják elégíteni. Ugyanakkor ha valaki 100 ezret vagy még többet kiad egy telefonért (tudatosan, nem divatból!), jogosan várhatja el, hogy minden téren komoly kiszolgálást nyújtson számára. Ez az A8 a hatalmas kijelzője miatt amúgy is rétegmodell (phablet), ám azok között egy igen korrekt készülék, rengeteg pozitív tulajdonsággal és képességgel, aminek viszont ára van, mert ilyet vagy hasonlót azért senki sem tud nyújtani 40-50 ezer forintért.
Laca7601
A cikkben szerepel, hogy dual standby üzemmódot tud a készülék, illetve ugyanez az adatlapjánál is fel van tüntetve. Amúgy, ha a címben azért nem, de a leadben általában már kiemeljük, ha duál aktív telefonról van szó, viszont magában a cikkben mindenképp szerepeltetjük, hogy melyik üzemmódot tudja az adott készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen program, ami...?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iPhone 16 Black 128gb BONTATLAN 3év gari Csere is
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest