- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
válasz
Ricardo128 #81 üzenetére
Ez a samsung nem a csúcskategóriát képviseli, ezért nem is pakoltak bele mindent. Én például még 2 giga ramot hiányolok belőle.
Ha burkoltan az a kérdésed, hogy érdemes-e egy valag pénzt kidobni telefonra, olyan embernek, aki nem szenved krónikus információéhségben, a válasz nem.
A mobilok pokoli gyorsan fejlődnek, viszont az alkalmazások egyre éhesebbek.
Ha nem használod ki a benne rejlő lehetőségeket, értelmetlen befektetés.
Összehasonlításképp megvizsgálhatjuk a német autógyártást. A porsche és a trabant is remek termék a maga nemében. Havonta meglátogatni a nagymamát a szomszéd városban, szerintem tökéletesn kiszolgál a trabi is.
A fejlesztésekre visszatérve: az első pofon akkor ért, amikor kiiktatták a flash támogatást a rendszerből. A második, amikor letiltották a memóriakártyára való írás lehetőségét. A remek készülékem, ami root és minden egyéb nélkül tökéletesen kiszolgált, hirtelen ellenem dolgozott. Bütykölhettem megint, hogy olyan legyen, ahogy én szerettem.
Most, úgy jó, ahogy van. Gyári rendszer egyéb nyalánkságokkal. Még mindig fürge, akkumulátort talán érdemes lenne cserélni, mert ebben még lehet. A múlt évben nem jelent meg olyan készülék, amire azt mondtam volna, hogy megérné váltani. Idén viszont valódi bivaly procik jelentek meg, akár négy ekét is utánuk köthetsz, könnyedén felszántják a internet mezejét.
-
bostone
addikt
Kár h szolgáltatói kínálatba nem kerül.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged