- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Külföldi SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
csalafinta65
senior tag
válasz
babosmiki #149 üzenetére
ez mellébeszélés...ki a franc akar a zsebedben turkálni? az életszerű az, hogy valaki 2 hétre előre nem látja, hogy milliókra lesz szüksége? nem az. az egész csak duma. Olyan persze van, hogy nem tettszik egy készülék, és eladom. De felesleges rizsa nem kell mellé. Ennyi. ( ja..partnero gsm-ről életemben nem hallottam...igen, látom van honlapjuk. elég fapados.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
babosmiki #102 üzenetére
Nagyon szép telefon, végre a Samu is kedzi megtalálni a normális formavilágát.
Sokkal szebbek és igényesebbek ezek az A betűjeles telefonok, A5, vs A8, mint az S6 vagy EDGE, és még az áruk is jobb. Az EDGE tényleg érdekes, de gyakorlatban használhatatlan.Az is üdvözölendő, hogy végre vannak normális, igényes közép kategóriás telefonjai a Samu-nak.
-
beteg
őstag
válasz
babosmiki #95 üzenetére
Az összes note, sok s és sok más teló után az a véleményem, hogy ennek a hátlapja a legjobban eltalált! Samuk között magasan a legszebb szerintem, nem csúszik, nem gyűjti az újlenyomatokat. Ezután tuti nem leszek hajlandó üveg hátlapos telefont venni!
Nekem az átlagosnál hosszabb újam van, nekem nem nagy.
A laggolásról annyit, hogy nálam gyakran meg-meg reccsen! Nem mondanám, hogy mindig siklik! Nem vészes, nem idegesítően, de néha megtorpan gondolkozni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen processzort vegyek?
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Steam Deck
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest