- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
beteg
őstag
Tudtommal csak szükrkeimportost lehet kapni, samsung garost nem. Ezek után gyakorlatilag mindegy, hogy melyik sufniban veszi meg az ember, ha gariztatni kell mindegyik szívás. De szerintem még így is megéri a kockázatot, mert 130-140-ért brutál jó az ár/értékaránya a telónak. Nekem jobban tetszik, mint a note 4-em, amit egy évig használtam. Szerintem nagyon jól sikerült készülék!
-
beteg
őstag
válasz
#45553408 #128 üzenetére
Nekem még mindig nagyon tetszik, annak ellenére, hogy már sokkal lassabb, mint amikor kivettem a dobozból. Laggol, lassul. Az aksiidőtől nem vagyok elájulva, nem veszem észre, hogy jobb lenne, mint mondjuk a note4-em, de nem is rossz. Este ugyan úgy felteszem a töltőre.
A kijelzője csodaszép képet ad, tök jó vékony a teló, jó érzés megfogni, használni. A hátlapja irgalmatlan jó. A gps-t egyszer használtam, semmi különöset nem vettem észre.
Amúgy stabil, működik rendesen a blouetooth, wifi, 4g. telefonálni is rendesen lehet vele. Mondom nekem egyedül a laggolás ami nem tetszik, de ez lehet, hogy a goggle accountom miatt van, lehet, hoyg abban van valami csoda. Csinálnom kéne egy újat és leresetelni. -
beteg
őstag
válasz
szlovibuki #112 üzenetére
Az xxl-nél tudom, hoyg el van írva az adatlapja, mert én is ott vettem és nem snapist kaptam. Egyébként pedig az A800YZ azonosítja, hogy exynos.
-
beteg
őstag
válasz
szlovibuki #110 üzenetére
nem pont fordítva van?
-
beteg
őstag
válasz
babosmiki #95 üzenetére
Az összes note, sok s és sok más teló után az a véleményem, hogy ennek a hátlapja a legjobban eltalált! Samuk között magasan a legszebb szerintem, nem csúszik, nem gyűjti az újlenyomatokat. Ezután tuti nem leszek hajlandó üveg hátlapos telefont venni!
Nekem az átlagosnál hosszabb újam van, nekem nem nagy.
A laggolásról annyit, hogy nálam gyakran meg-meg reccsen! Nem mondanám, hogy mindig siklik! Nem vészes, nem idegesítően, de néha megtorpan gondolkozni! -
beteg
őstag
Új még, egész nap nyomkodtam, installáltam, állítgattam, zenét hallgattam, 26 hívásom volt, igaz rövidek, kb össz fél óa. Ehhez képest nem olyan rossz:
De úgy is minden este töltöre rakom, úgyhogy azt a szintet hozza, hogy estig bírja.
Képet még csak beltérben lőttem párat, attól nem vagyok eléjulva.Amúgy eddig nagyon bejön a teló, tetszik!
-
beteg
őstag
válasz
Ricardo128 #78 üzenetére
Nem értem, miért szántál ennyi időt a poszt megírására!
-
beteg
őstag
válasz
Depression #62 üzenetére
igen, így csak személyesen érdemes átvenni
-
beteg
őstag
válasz
Depression #59 üzenetére
Fent van, csak hibásan. Mentem ma átvenni és a srác a boltban azt mondta, hogy A8 még nem is létezik
Persze aztán előkerült a teló, megkaptam. Fehér és dual simes, Exynos verzió. Persze nem 127.900.- hanem 148.000.- de két óra nyomkodás után nagyon tetszik!
Ahogy nézem aktív dual simes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest