Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ricardo128

senior tag

válasz Rusi #80 üzenetére

A te véleményed is jogos. Akadt már a kezeim közé minőségi telefon, alapból már a felépítése, a tapintása is másabb, mint olcsóbb társainak. Pontosabban az eddigi csúcstelefon, melyet az Android táborból sikerült tüzetesebben átnéznem, az egy Xperia Z3-as. Eszméletlen egy telefon, azt meg kell hagyni. Talán, a távoli jövőben lehet, hogy nekem is mások lesznek az igényeim, és szeretném én is a maximális minőséget élvezni, de az nem most van. Egyébként a Z3-ban leginkább a 4k videó felvétel fogott meg, ami eszméletlen gyönyörű, nem beszélve a 120FPS-ről! Egyébként hiányolom én is ennél a Samsungnál az előbb említett videófelbontást.

Egyébként nem vagyok benne ebben a mobilos témában annyira, mint a szakik, ezért is lenne egy kérdésem. Ezek a drága telefonok is belassulnak x hónap/év után, ugyanúgy mint olcsóbb társaik? Hogyan hatnak a telefonokra a rendszerfrissítések? Hatásosabbak, mint a gyári beállítás?

• Ricardo128

senior tag

válasz Rusi #75 üzenetére

Teljességgel megértem, hogy a nagy márkáknak az újabbnál újabb telefonjainak árai mindig 100ezer forint fölött lesznek, elfogadom. Elfogadom azt is, hogy újabb technológiával dolgoznak, és teleteszik finomabbnál finomabb hardverekkel, eszközökkel, extrákkal. Csak ugye vannak emberek, mint például én, akiknek a telefon az telefonálásra kell. Jelenleg 5ezer forintos telefonnal járkálok, tökéletesen tudok vele telefonálni, beszélgetni, ébreszt reggelente, mellesleg dual simes (kihasználom ezt a lehetőségét is). Anno volt egy 50ezer forintos, kínai telefonom. Android, FHD, 4mag, stb. Minden ami kell. Elvoltam vele, vannak jó alkalmazások, játékok, lehet rajta zenét tárolni, hallgatni, filmet nézni. Ha legközelebb telefont vásárolok, azaz ha visszatérek újra az okostelefonok világába, akkor újra egy olcsó, ár/érték arányban a legmegfelelőbb telefont fogom megvenni.
    Lehet, hogy jobb benne a fényképező, vagy szebb a kép, de van itthon szép nagy, lapos TV, van fényképezőgépem, amivel hobbiként foglalkozok, aktívan. Szerintem ez a három bőven kiegészíti egymást. Drágábbnak drágább az én verzióm (drága a TV, viszont mindenkinek van, drága a fényképezés, de ez a hobbim), de ugyanúgy tudok alkalmazásokat letölteni, használni egy olcsóbb, kínai telefonon is. Ha valamit kifelejtettem, vagy csúnya a fogalmazásom, azt az éjjelre kenném, ha lehet. :)

Új hozzászólás Aktív témák