Hirdetés
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nokia E51 - kecs és fém
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
shapphire
aktív tag
válasz
csaba1203
üzenetére
@Mágus2:
Nem mondom, hogy fotóstúdió minőség a cél, de azért a jelenlegi szinthez képest ugrás kellene.@csaba1203:
Nemcsak a samsung más gyártó stratégiája is ez. Kezdetben alsó közép felső kategória kialakítása, aztán az alsó és alsó közép megszűntetése. Mindenkit terelnek a középkategória fölé.
Régebben egy ace 4 kitkat rendszerrel igen jó ajánlat volt kb. 40 e forintért.
Ma, értelemszerűen nagyobb elvárások mellett kb. 70-80 alatt telefont venni hosszútávra nem ajánlott vagy komoly kompromisszumokkal kell számolni.A pixel3a nálam is felmerült, írtam is róla, de aztán olyat olvastam a hsz-nál, hogy egy fotózós napon (kirándulás) nem bírja a nap végéig. Kiábrándító.
Meg az országban kevés kereskedő árulja, jótállás kérdése, szervizelés lehet nem is itt történik. A stock droid felülettől kicsit tartok, megszoktam az SE-t, és az új UI is tetszik.
Ettől függetlenül kb. egyből megvenném a pixel3a-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest