- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Telekom mobilszolgáltatások
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeth
tag
Sziasztok!
Több min három hónapja használom ezt a telefont és eléggé megvagyok vele elégedve. Eddig egy problémája volt, az ujjlenyomatolvasó. Nem mindig akarta az igazságot, és tízből jó ha ötször oldott fel. Vizes esetleg izzadt kézzel meg kb. esélytelen volt a a feloldás. Azt hittem hogy az érzékelő volt a hibás, mivel elég korán, a megjelenéstől számítva kb 1 hónappal vehettem meg, így gondoltam hogy ez még nem kiforrott darab. Vissza vinni nem tudtam mert se időm, se energiám nem volt rá. De tegnap csináltam egy gyári vissza állítást, és most úgy néz ki hogy eléggé jól működik.
De hogy jót is írjak róla. Kijelző nagyon szép, az ereje nekem bőven elegendő, és a kamerájával is megvagyok elégedve. Az akku használat inkább vegyes, ha nagyon nyüstölöm egy nap, ha kevésbé akkor másfél, de inkább kettő (AOD nélkül). Viszont a készenléti ideje az egész jó. Csak telefonálára használtam pár napig, semmi facebook, messenger, böngészés, sőt még az energiatakarékos mód is ki volt kapcsolna, úgy volt majdnem 4 nap.
Annyi kérdésem lenne, hogy erre a telefonra mikor várható valami frissítés, mert nekem még eddig nem jelzett semmit se a telefon. A biztonsági frissítése is decemberi (Telenoros készülék).
Köszönöm előre is a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Fekete Benks Magnetic Armor Air Kevlar Case Metal Frame 600D (0067) tok
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest