Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dan77
tag
Mint újdonság: okosfelvétel. Mi a különbség közte és a fénykép között?
-
llaci63
tag
válasz
freezespider #2854 üzenetére
A bekapcsológomb+hangerő fel csak akkor működik, ha számítógéphez vagy laptophoz csatlakoztatod a telefont, és akkor nyomod meg!
-
Tuomas
addikt
Megjött T-mobilos készülékekre is a frissítés!
-
osonte
őstag
Gyári alaphelyzetbe állítás volt a frissítés után? Nálam napok alatt csak 1x volt, hogy nem vette le a fényerőt, de amúgy más hibába nem futottam bele (bár nekem ez legyen a legnagyobb). Amennyiben eleged lett a telefonból, egy jó tanács, ne Xiaomi irányba menj.
Nekem ahhoz képest megváltás a Samsung (évekig Xiaomi márkahű voltam, de egyszer betelt a pohár, pedig voltak jó telefonjai amiket nagyon szerettem). Itt most a szoftveres dolgokról beszélek, mert hardverben jobbnak tartom pl. a Xiaomit.
-
feka0118
tag
A messenger buborék másnak is ablakként nyílik meg és nem tölti ki a képernyőt mint korábban, vagy csak nálam? Plusz a buborék nem oldalt van hanem kijelző közepén?
-
kutga
félisten
Sok változást nem tapasztalok ha csak azt nem hogy az adaptiv fényerő még erőszakosabban bugos. Srácok nekem most lett elegem a telefonból.
-
ktomcat
senior tag
Sziasztok! Arra esetleg van valami ötlet hogy a spotify miért tölti le kb. minden alkalommal az "előre letöltött" számokat? Normál esetben heti egyszer frissült eddig (amíg más telefonjaim voltak) de akkor is csak az "eheti kaland" miatt, most meg kb. mindennap szedi le az összes listát és hozzá tartozó számokat
-
Hanz
tag
És végre nem sárgásak a vakus képek
-
thboxx
aktív tag
Nekünk TMH-ra január végén jött egy biztonsági frissítés. Szerintem XEH azért csúszott el mert inkább a főverzióra mentek rá. Amit mi még nem kaptunk.
-
kutga
félisten
+1
Ide is megjött.
OFF
Nyilván nem vagyok egy verzió huszár, de azért a Samsung elmegy a fe***be. Az enyém november 1. óta nem látott update-et, közel öt hónapja. Most megkapjuk a szokásos negyedévest, ami ráadásul az ígérettel ellentétben nem is a 3.1. Jó a 4 év támogatás ígérete, a nagy kérdés, hogy mikor kapjuk meg. -
Bacusuz
őstag
Sziasztok, segítségeteket szeretném kérni azzal kapcsolatban, hogy az A71 hibát produkál.
Alkalmazások elindulnak majd bezár rögtön. Gmail email, Waze,
Messenger jó.
Azt az üzenetet dobja, hogy "a ... alkalmazás állandóan leáll"
A waze-t újratelepítettem, az most jó, de a gmail alkalmazást nem tudom törölni.
Jártatok már ilyen cipőben és mi volt a megoldás? -
saca23
aktív tag
Köszi a segítséget , mèg szórakozik frissitès utàn is , de majd jobb lesz , gondolom vàrni kell.
-
saca23
aktív tag
sziasztok ,nem tudja valaki ,hogy mitől lehet esteleg ,hogy állandóan leállnak az alkalmazások a gmail , google folyamatosan hibaüzeneteket dobál a telo , szinte csont üres a telo másfél hónapos.
-
zzola
titán
válasz
freezespider #2856 üzenetére
Akkor szervíz. Vagy saját felelősségedre Odinnal megpróbálhatod helyrehozni.
Smar switch-el próbáltad esetleg helyrehozni? -
zzola
titán
válasz
freezespider #2854 üzenetére
Mi történt, mit csináltál?
-
freezespider
tag
Az a baj, hogy még a bekapcsológomb+hangerő fel sem működik. Egyszerűen újraindul a telefon :/
-
zzola
titán
válasz
freezespider #2852 üzenetére
Nyomj egy FR-et.
-
freezespider
tag
Segítsetek nekem légyszi!
A frissítés után a kezdőképernyőn marad a Samsung Cloud és sehogy sem tudom levenni.
Van rá ötletetek?Előre is köszi
-
Gabesz11
tag
Odin van macre?
-
Gabesz11
tag
Meg tudjátok mondani milyen régióra kell váltanom hogy OTAn tudjak frissíteni 11.re
-
Dimond G
senior tag
válasz
#46894336 #2839 üzenetére
Igen van dual sim, amibe akár 1 sim + SD kártya mehet bele!
Ráadást a töltők is különböznek! Mert az A52 adatkábele usb/type -C, míg az A72-nél az adatkábel type-c/type-C!!! Nekem A52 5G-m lesz (remélem már hétfőn) és így nem kell vennem 25W-os töltőfejet, mert van itthon.
A 60fps viszont ha jól láttam ebből a szériából is kimaradt!A képstabilizátornak viszont örülök!
-
törölt tag
A Samsung megint adott és elvett (szokásához híven)
Az A52/72 telefonoknál a sim tálcát hybridre cserélte, 2 sim+ micro sd így felejtős, sajnos minden leírás és unboxing video erre utal!
Ez sok embernek lesz probléma !
-
pprod94
aktív tag
Sziasztok! Aki feltette a 11-et, azoktól szeretném kérdezni: van már 60fps videózási lehetőség?
-
ktomcat
senior tag
Köszönöm szépen az instrukciókat megtörtént a telepítés, elkezdtem visszatölteni a cuccokat rá első körben nem volt bent a sim, beállítottam a hívásfelvételt aztán újraindítottam és leellenőriztem újra hogy ott van e majd betettem a simeket és a felvétel rész rendben van most már simekkel újraindítva is
De a google tárcsázós kódnál most nem csinál semmit csak visszadob a névjegyzékbe miután elírtam :S Származhat ebből hátrányom ha nem csinálom meg?
-
zzola
titán
válasz
ktomcat #2830 üzenetére
S10 topikból néztem a CSC-t. Ha nincsen benne, akkor marad Odinnal a flash! Ebben az esetben ne a home CSC-t használd.
Egyébként igen, a tárcsázóval/kóddal lehet CSC-t váltani.Odinnal told fel a letöltött romot, majd nézd meg milyen régióra állt be a szoftver. Ha nem a megfelelő, akkor a G tárcsázóval tudod beállítani a megfelelőt.
FR-t tolj majd a frissítés és váltás után is, biztos ami biztos.
Sim-et vedd ki, az a tuti. Én bent hagytam a kártyát, amikor váltottam CSC-t.Samsung drivert ne felejtsd el telepíteni, bár ha a smart switch ent van, akkor a driver is.
-
ktomcat
senior tag
Beírtam a google tárcsázóba a kódot fel is jött egy menü (sales/net,net2 code) XEH és alatta sorolja a 3 betűs rövidítéseket de INS nincs
Illetve akkor ez most úgy működne hogy lényegében a tárcsázóból váltok régiót és akkor engedi a 10et leváltani, aztán amikor felteszem az update-l akkor már lesz is hívásrögzítés? Vagy amíg frissítem akkor vegyem ki a sim kártyát? -
ktomcat
senior tag
Köszönöm szépen, még kis nyomozás után nekifutok, egyik helyen láttam a smartswitch appot addig azzal mentek egyet hátha megkönnyíti valahogy a költözés folyamatát így root nélkül
pont előző héten vettem meg a swiftbackupot de végül az sms és a hívás lista visszaállításnál többre nem futotta@zzola
TD3 (XEH)-et ír a smart switch, az INS verziót már letöltöttem de akkor ha felteszem ebből valami hátrányom származhat?
az más kérdés hogy jelenleg az aktuális firmware-t keresem több órányi letöltési várakozás nélkül, hogy ha netán valami balul sül el legyen hova visszatérni -
osonte
őstag
válasz
ktomcat #2824 üzenetére
Szia!
Én innen töltöttem: link
Minden működik (2 telefonon, független és dualsimes) és azt a verziót ajánlom ami törli az adatokat is, mert főverzió frissítés is történt, ez miatt ne a Home CSC-t válaszd.
Első belapcsolásnál ne legyen benne sim kártya a biztonság kedvéért és ha lejöttek a frissítések, illetve bekapcsoltad az automatikus hívasrögzítést, akkor mehet vissza a sim kártya/kártyák.
Angolul írja lépésről-lépésre a telepítést Odinnal. Letöltési idő nekem 5-7 óra volt, természetesen ha fizetsz, akkor gyorsan lejön.
-
ktomcat
senior tag
Sziasztok!
A héten kaptam egy ilyen telefont céges készülékként, és a kérdés az lenne hogy ha frissíteni szeretném 11re és úgy hogy működjön a hívásrögzítés akkor jó ha ezt az indiai verziót töltöm rá a mostani 10es A715FXXU2ATC1-re? Dual simes verzióm van nem tudom számít e
Adatvesztéssel is járhat vagy ota szerűen recoveryből is lehet telepíteni?
-
H2o-pok
senior tag
Üdv
Tudna valaki segiteni? Páromnak most vettem 1 a71 et. Always-on mód bekapcsolva, de ha kiválasztok egy óra stilust, nem jelenik meg. Miért?
Köszi -
-
Tényleg igaz, hogy nem lesz A72 5G? A 24.hu-n ezt l állítják..
-
nünüke1975
aktív tag
Nem is olyan vészes az A72 ára. Most néztem a jelenlegi csomagommal, nyáron vettem az A 71 et 4545ftx22 törlesztővel. Az A 72 kb 400ft tal kerül többe és itt 17 havi a futamidő. Plusz ha jól értelmezem akkor kapnék hozzá egy fülest is.🤔
-
func93
senior tag
Valaki tudja esetleg, hogy a készülék ház itt műanyag vagy alumínium?
-
osonte
őstag
Közben a Play árúház is lefrissítette magát, így má le tudom tölteni a megvásárolt appjaim. A Bixby is okosabb lett, mert előtte csak tól ig tudtam idő szerint feladatot adni, most viszont van csak sima időpont pl.: Minden reggel 7-kor bekapcsolja a Wifit (előtte úgy tudtam beállítani, hogy 7-kor bekapcsolja és 6.59- lekacsolja, persze éjfél körül már kézzel lekapcsoltam).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Persze hogy elég, ha önmagában nézzük. Ha viszont az elődmodellt használjuk referenciaként, akkor már nem biztos.
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest