Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
Hölgyek/urak!
Hol találom a wifi hívás opciót 11 alatt? 10 alatt volt ilyen most se a telefonban, se a kapcsolatok között nem találom. Wifi van, volte van, wifi hívás nincs. Újraindítás megvolt simmel és sim nélkül is, semmi változás. Voda hálózat és Invitel net.
-
nünüke1975
aktív tag
válasz
nünüke1975 #2997 üzenetére
-
Teodor52
senior tag
válasz
nünüke1975 #2997 üzenetére
Na megvan a megoldás.
Néma üzemmód kikapcsolása.
-
Teodor52
senior tag
-
nünüke1975
aktív tag
Háttér képet teljes képernyőre hogy lehet egyénhez kötni hiváskor ?
-
törölt tag
válasz
Teodor52 #2988 üzenetére
A homályos háttérkép direkt olyan, nem lehet nem homályossá tenni.
A csak partnerek a névjegyeid között szereplő összes személyt jelenti, a kedvencekhez pedig úgy tudsz névjegyeket adni, hogy megnyitod a Telefont, majd ott a Névjegyzék fület, és ott lesz, hogy Kedvenc névjegyek hozzáadása.
Azért van csak egy kis előugró ablak, mert úgy van alapértelmezetten beállítva, hogy ha használod a telefont, akkor az jelenik meg, ha nincs használatban, akkor teljes képernyőn. Tudod módosítani, hogy mindig teljes képernyős legyen: Hívás megjelenítése alkalmazások használatakor, itt a Teljes képernyőt kell választani. -
laca891
aktív tag
Nálam még nincs fent a 11-es verzió. Kártyafüggetlen a telefon, telenor sim kártyával...
-
Teodor52
senior tag
válasz
kokokka #2979 üzenetére
Akkor nálad is ugyan azt produkálja.
A frissítéssel többek között új funkció került be ez pedig a hívások közt megjeleníthető háttérkép ami nem működik csak a kis kagylót helyezi ki az értesítési sávba, hogy lehet ezt beállítani?
Másik kérdésem a néma üzemmóddal kapcsolatos.
Belehet állítani a kivételek közt hívások, üzenetek esetében, hogy partnerek és kedvencek hozzáadása amikre jelzést engedélyez néma üzemmódban, azonban erre semilyen kiválasztási lehetőséget nem találok sem a telefon sem a névjegyzék és az üzeneteken belül sem.
Van erre megoldás?
-
kokokka
addikt
válasz
-Faceless- #2980 üzenetére
Nekem ez is hibátlan, egyszer sem tapasztaltam azt amit írsz.
-
-Faceless-
őstag
Üdv!
Nem tudom, hogy másnak is vannak háttérszolgáltatás bajai?
Nem kapok értesítést otp-től mikor kellene, gmail fél órával a 4 éves iPhone után jelez, messenger üzenetet 2 nappal később dobja fel, stb...
Energia takarékos mód kikapcsolva, altatás kikapcsolva, adaptív akkumulátor kikapcsolva, és mégis ez van. -
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Frissítést követően, hogy lehet módosítani azt a háttérképet ami mutatkozik az alkalmazások mögött és itt nem a zárolt és a kezdő háttérképre gondolok, hanem mikor a kezdőképernyőn fehúzást követően elérhetővé válnak az egyes alkalmazások ikonjai és ott a háttér a zárolt és a kezdőképernyőn beállított háttérkép homályosítva látható?
-
nünüke1975
aktív tag
Köszi ujratettem a telefont
-
törölt tag
válasz
nünüke1975 #2966 üzenetére
Hello.
Probáld meg az óra appban jobb felül három pötty - beállítás - jelzések és időzítők rezgése kikapcsolni?
kettővel lejebb van hang és rezgés ki-be kapcsolási lehetőség is!
lehet itt a probléma! -
nünüke1975
aktív tag
Ne mááár ez most komoly.?Akkor ezt is elcseszték
-
nünüke1975
aktív tag
Tudom csak érdekel hogy miért nem jó a gyári.
-
Chris0321
veterán
válasz
nünüke1975 #2968 üzenetére
Nem tudom mi lehet a gond, nem találkoztam még ilyennel.
-
-B-
senior tag
válasz
nünüke1975 #2970 üzenetére
Nem amiatt kérdezem, ha ez nekem szól.
-
nünüke1975
aktív tag
Miért nem jó a sima gyári visszaallitas?
-
-B-
senior tag
válasz
Nálam is működik.
Más:
Recovery menübe hogy lehet belépni? Eddig működött a hangerő fel + power gomb, de most csak simán újraindul. -
Chris0321
veterán
válasz
Hello.
Kipróbáltam most, nekem működik akkor is ha lenémítom a telefont. -
nünüke1975
aktív tag
Az Android 11 óta ébresztést nem működik Hanggal csak ha ráadom a csengőhang ra s a hangot. Addig rezgőn használtam. De így most be kell kapcsolni a csengohangot hogy hangosan ébresszen. Ez ilyen?
-
törölt tag
-
nicu71
addikt
válasz
#72630400 #2960 üzenetére
hmm és ezt hogy lehet igy megcsinálni,ezt a képmetszést?én is huzogatom csoportositom,stb ,de használni az Edge panelt ritkán-elfelejtem hogy ilyen is van.A főképernyőm enélkül is tiszta ,/a háttérképet én is szeretem ha látszik/ az ikonokat a 2.-3. oldalra teszem be,elől csak a 4 fix van meg 2 csoportos-a fontosaknak.
-
kokokka
addikt
Sokat használom a képmetsző részét, napi szinten behúzom oldalról. Az ikonokat úgy csoportosítod ahogy akarod, azt teszel oda amit akarsz, ergo a fontos dolgok egy pillanat alatt megtalálhatók. Ráadásul mappákba is rendezheted őket, ha kevesled a helyet. Én nem szeretem ha tele van az asztal ikonnal, ha nem latszik a háttérkép sem miattuk, ezért hasznos ez a szél-funkció.
-
kokokka
addikt
Roppant hasznos dolog, hihetetlen jól személyre szabható. Én nagyon szeretem.
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok A71 tulajok
Megtudnátok nézni, hogy a hangerő szabályzó mellett a kijelzőn ti is láttok egy függőleges csíkot?
-
sohi83
tag
Valakinek van ötlete, hogy mi baja lehet a Spotify appal a telónak? Kb minden indításakor az appnak azt írja, nincs internet kapcsolat (fullos 4G kapcsolat van persze...).
10-ből kétszer app bezárás, megnyitás megoldja, többi alkalommal az sem.
Most töröltem, újra pakoltam, konkrétan már a bejelentkezés sem sikerül...
Ez elég gyászos, 5 évig egyszer sem volt ilyen Huawei/Honor fronton. :( -
nicu71
addikt
hadd szoljak én is,mert ma vettem észre hogy nem jelentek meg a PC-n a Onedrive fotók,sebaj ,majd később szinkronizál,volt már ilyen.Viszont később sem akart,sőt a frissités óta egyáltalán nem.Probáltam manuálisan ösztökélni minden oldalról,akkor sem.
Remélem összekapja magát mert ez igy nem lesz jó,megszoktam hogy ment a felhőbe.Google fotok szinkronizálás az hálistennek megyen.
Az automata fényerőt sem vettem észre hogy bagzana,bár erre nem vagyok kifejezetten háklis moita anyum Xiaomi telefonján észleltem a létező legnagyobb bakit,minden lock után ugy nyilt meg ujra hogy full alacsony fényerőn kezdett,ki is kellett kapcsolni az automatikát ,mert ez a készülék ismert hibája...na az aztán bug,és mai napig fennáll/nem őskövület telefon és nem is a filléres fajta/ -
kokokka
addikt
válasz
#53876480 #2942 üzenetére
Ez a teljes FR a frissítés után egy agyfosás. Soha, egyetlen telefonomon, egyetlen frissítés után sem csináltam meg, mert semmi értelme a világon. Volt, hogy csináltam persze, de nem azért, mert firmwaret frissítettem. Ha előtte minden hibátlan volt, nem volt semmi gond a működésben ami FR-t igényelt volna önmagában is, akkor teljesen felesleges. Nem mellékesen nálam is teljesen jó a telefon, semmi negativ nem ért a frissítéssel. Sőt, az ujjlenyomat olvasó jobb lett egy picivel, ezt mostmár határozottan állítom. Fényerő gondom sincs. Szerencsére.
-
törölt tag
Nekem viszont épp ellenkezőleg, az a fura, hogy... Nem változott semmi. Pedig idő hiányában még FR-t sem tudtam csinálni, lefutattam a frissítést és használom tovább. Pár dolog stílusa változott, pl. Hangosítás, egy két apróság másképp néz ki, de használom tovább, mint eddig.
Hozzáteszem, sem adaptív fényerőt, sem ujjlenyomatolvasót nem használok, úgy tűnik ezzel a bugok 99%-át eleve kizártam.
-
woodworm
veterán
Van ötlete valakinek, hogy a frissítés óta miért kapcsol be a zseblámpa állandóan?
-
Forestjo
senior tag
Sziasztok! Az EDGE panel miben változott? Nekem csak külön appal működött eddig a szivárványos fényekkel való értékesítés jelzés, de a frissítés óta minden üzenetnél jelez körbe futó fénycsíkokkal. Hol lehet ennek a színét és egyebeket változtatni?
-
törölt tag
válasz
nünüke1975 #2932 üzenetére
És ha valóban kínai lenne? Vagy indiai? Orosz? Nem tök mindegy? Google fordító, hm? Üdv 2021-ben!
-
darkmore
tag
Emulátorokkal valakinek van negatív tapasztalata frissítés után? Citra, dolphin, ppsspp, exagear, epsxe, drastic... stb. ?
-
LacckaGy
csendes tag
Kíváncsi lettem volna erre a "tárgyeltávolító" (Object eraser) lehetőségre fotózáskor, de ahogy elnézem ez nálunk lemaradt sajnos.
-
kutga
félisten
válasz
nünüke1975 #2930 üzenetére
Nem kell hozzá angol, csak kapcsold be a rutint.
-
kutga
félisten
válasz
nünüke1975 #2927 üzenetére
Az tényleg sokkal tűnik, én éjszakára a Bixby akku kímélő módját használom.
-
kutga
félisten
válasz
nünüke1975 #2923 üzenetére
Milyen tekintetben? Éjszaka nálam ugyanannyit merül.
-
Szári
tag
Feature vagy bug? Tegnap ugye megjött a frissítés. Eddig minden reggel mikor feloldottam a telefont csak a beállított kóddal lehetett felnyitni mivel az ujjlenyomat olvasó mellett az arcfelismeréses feloldást is használom és ha jól tudom legalábbis eddig mindig 4 óránál több használati időn kívül kellett a kód mivel az arcfelismerés csak feature nem biztonságos feloldás "megjegyzem marha idegesítő". De ma reggel nem kért kódot simán unlockolt ujjlenyomatra. Szóval feature vagy bug.?
Szintén ehez a 4 órás inaktivitási időhöz és feloldáshoz kapcsolódóan van köztetek aki egyszerre használja a bixby és google asszisztenst? Ugyanis frissítés előtt kénytelen voltam kikapcsolni a bixby-t mert a fent említett inaktivitási időt követően mikor feloldottam a készüléket a telefon mikrofonja inaktívvá vált "értsd semmilyen beviteli módon telefonálás, hangrögzítés, voip, stb." nem müködött a telefon miktofonja ujraindításig. Nem volt egyszerű rájönnöm, hogy ha kikapcsolom a bixby-t akkor ezt nem csinálja. Szóval valaki használja egyszerre a két aszisztenst a fent említett jelenség nélkül? És ha már írkálok sokan kifagyó "alkalmazás váratlanul leáll" hibára panaszkodnak. Ezt ugye most tudjuk, hogy a webview app hibája miatt történik és első körben persze mindent is frissíteni és kell és újraindítani majd ezután keresni a megoldást ha még fennál a hiba. De azért halkan jegyzem meg, hogy az A40-em factory reset és frissítések után is tök random módon nem csak a google appokkal is ezt produkálta kiszámíthatatlan módon kiszámíthatatlan újraindulássokkal megfűszerezve 1 éven át "sohasem mókoltam vele odinnal stb." mire bevittem szervízbe ahol a teljes belét az aksi kivételével kicserélték majd megszűnt a gond "szerintem valami vagy a rammal vagy a rommal nem stimmelt" És még egy tapasztalat a végére mert látom páran írjátok az ujjlenyomat olvasóval kapcsolatos tapasztalatokat frissítés után mintha többször sikeresen feloldana lehet csak placebó de mintha kevesebbszer tévedne ehez is hozzátenném, hogy egy ujjam van 3x regisztrálva, hogy minél nagyobb legyen a találati pontosság.
-
szörnyecske
csendes tag
-
FZoleee
tag
Na hálistennek, végre nem kell egy felesleges applikációt felrakni, végre kikapcsolt képernyőnél is látom, ha messengeren írtak
Eddig ez tetszik legjobban a frissítésben.
-
Dan77
tag
válasz
szörnyecske #2915 üzenetére
Szerintem minden pörgősebb lett De lehet hogy csak pszichológia😂😂
-
didro88
tag
válasz
szörnyecske #2913 üzenetére
Pontosabb nekem is...
-
kutga
félisten
válasz
szörnyecske #2915 üzenetére
Az ikon a lezárt képernyőn mintha nagyobb lenne, könnyebb eltalálni.
-
kutga
félisten
válasz
szörnyecske #2913 üzenetére
Szerintem pont ugyanolyan.
-
szörnyecske
csendes tag
Sziasztok!Nekem tűnik csak úgy,de mintha az ujjlemyomat olvasó jobb lenne frissítés után?
-
Dan77
tag
Okok. Viva Samsung! Kezetmosok meg minden. Éjjel jött a frissítés
-
Dan77
tag
Most nem tudom ennyit dolgoztam, vagy rosszabb lett az ujjleolvasó.
-
Weareus
addikt
Üdv. Dokumentumokat szeretnék fotózni (szöveges könyvoldalakat), mert OCR-ezném őket. A71-em van, milyen felbontást javasoltok? Gondolom, a legnagyobb lenne a jobb. Asszonynak van egy S8-a, mondjuk az fényévekkel gyorsabban exponál, de nem hinném, hogy el tudom kobozni tőle, pedig több 1000 oldalról lenne szó...
-
Dan77
tag
Mármint a foglalt tárhely...
-
Dan77
tag
Jaja, az a kis napocska ami eddig is forgott a jobb alsó sarokban. Ok, csak gondoltam ez valami extra.
Amúgy tetszetős a frissítés. Mondjuk azt nem értem, hogy eddig nekem 35GB alatt volt a tárhely, most felugrott 38,5 re. Nem vagyok egy nagy letöltögetös, csak az eddigi frissítéseknél mindig lejjebb ment.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Persze hogy elég, ha önmagában nézzük. Ha viszont az elődmodellt használjuk referenciaként, akkor már nem biztos.
- Új AI funkciókkal bővült a Copilot+
- Yettel topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Házimozi belépő szinten
- Ukrajnai háború
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest