Hirdetés
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrThomi
addikt
Sziasztok, tud valaki segíteni ? Gyári rom felrakása ügyében írok. Problémám a következő: A telefont magyarba vettem a médiába, viszont kint élek Luxemburgba. Samsung Phone infot appot letöltve láttam hogy xeh rom van rajta és a csc kódok közül is csak az elérhető. Logikus is mert otthon vettem viszont korábban volt egy note 10+om, ott az összes eu-s ország kódja benne voltak. LEtöltöttem a sammobile.com-ról a legfrissebb Lux-os romot, majd odinnal felraktam, gondolván hogy utánna átvált, de nem így lett. Ugyan az minden. A volte hívások miatt raktam fel mert ahhoz kell az aktív lux csc kód, de az is még mindig xeh. A rom felrakása után pedig sötét módban, a menübe lefelé görgetve kicsit kékesen szellemképes. Elcsesztem volna valamit ? Az usb hibakeresést nem engedélyeztem előre de azt hiszem ez nem volt előírás.
-
atosan
veterán
válasz
Black_Raven #1094 üzenetére
Szia,
Nálam mióta a dobozból kivettem (kb 1 hónapja) azóta jól működik. -
Chris0321
veterán
Helló.
Segítenétek, hogy hol lehet kikapcsolni a helyesírás ellenőrzőt? Állandóan átjavítja amit írok és már nagyon elegem van belőle de nem találtam a beállításokban semmit. -
thboxx
aktív tag
válasz
Titinho #1082 üzenetére
Szia!
Én Mi Band3-mal használom. Nincs gond vele. Bár én a gyári MiFit helyett a Notify&Fitness for Mi Band appot használom, amióta magvan a karperec. Első alkalomtól kezdve nem tudtam működésre bírni sem Nokia sem Huawei telefonon. Pedig volt Xiaomi telóm, így van mi accountom is. De hol bejelentkezni nem tudtam az appba, hol az órát nem látta... Már ott voltam, hogy kihajítom. Aztán az említett appal megy rendesen. Szerintem jobb is mint a gyári. Jobban személyre szabható. Xiaomi az utóbbi 1-1,5 évben nem tud szoftvert írni úgy vettem észre. Ezért is váltottam.Szerk.: Kérdés a többiekhez. Sötét mód mennyit fog az akkuidőn? Érdemes bekapcsolni? Van érezhető különbség?
-
Titinho
lelkes újonc
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy használ valaki okos aktivitásmérőt/órát ehhez a telóhoz? Nem Galaxy Watch-ra gondolok, azokat gondolom viszi, hanem inkább az olcsóbb kategóriából, mondjuk egy Xiaomi vagy hasonló kaliberű okosóra. Nézegetem mostanában és gondolkozok is hogy venni kéne, de nem tudom hogy ilyen "idegen" órákkal menniyre boldogulna. Pulzusmérésre meg 2-3 alkamazás értesítéseire használnám leginkább, meg ugye hogy legyen a kezemen egy óra, ami tudjon eztazt.
-
Forestjo
senior tag
Ha írok egy hozzászólást pl. a facén és nem tudom befejezni, később fél óra, vagy több óra múlva tudom folytatni, akkor azt vettem észre, hogy teljesen különböző idő múlva bár, de előbb-utóbb bezárja az ablakot, még akkor is, ha éppen az utolsó betűket írom. Ez elég idegesítő, ki lehet ezt kapcsolni?
-
Attila57
tag
Sziasztok! Nálam már 2x előfordul, hogy a kamera lett tiszta fekete. Az ikonok megmaradtak, de kép nem volt. Csak az ujraindítás segített. Frissítés megvolt.
-
thboxx
aktív tag
Azt hiszem volt már másnak is. Nekem is van néha fekete képernyő, nálam feloldásnál. Ujjlenyomatra nem reagál, kopogtatom a képernyőt, semmi. Aztán az oldalsó gomb megnyomásával magához tér,felvillan a képernyő, majd rögtön el is alszik. Innentől megy rendesen. Az aktuális frissítést még nem kaptam meg(telekom...). Aki tapasztalt ilyet és már van updateje, esetleg javították? Az is a baj ezzel a buggal, hogy tök random jön elő. De majd figyelem az összefüggéseket. Supportal van valaki kapcsolatban?
-
törölt tag
válasz
devpernull #1072 üzenetére
-
törölt tag
válasz
devpernull #1072 üzenetére
Lehet színes???Mert nálam mindig minden ikon fehér
-
devpernull
tag
Van arra valami megoldás, hogy az Always on display-en megjelenő alkalmazás értesítés ikonok ne színesek legyenek, hanem fehérek? Erős fényben egyáltalán nem látszanak. Valami téma esetleg?
-
mrThomi
addikt
Valaki tapasztalt olyat hogy napfényben sárga lenne a kijelző ? Mintha a kékfényszürö lenne bekapcsolva de nincs. Lehet csak a szemem csal, de pl első felkapcsolásnál is fura volt
-
dlaj
őstag
Nem tudja valaki, hogy hol lehet beállítani, hogy a mobilbankba ujjlenyomattal lehessen belépni és ne jelszóval?
Annyi történt, hogy hozzáadtam egy új ujjlenyomatot és utánna következő bankos belépésnél egy pillanatra kiírta, hogy hol lehet ezt megtenni. Sajnos olyan rövid ideig láttam, hogy el sem bírtam olvasni. És azóta sem találom. -
Dimond G
senior tag
válasz
ShadySzasza #1061 üzenetére
Szia!
Szintén zenész!
A70 volt és igaz én Honor 20-ra váltottam. Majd A71-re. Nem bántam meg. Mint ahogy előttem írták javult sok minden az A70-hez képest. Az ujjlenyomatolvasó is! -
Chris0321
veterán
válasz
Helló.
A hűségidő nem két év? -
atosan
veterán
válasz
Szia,
Volt A70-em, érezhetően gyorsabb az A70, jobb a kamera, gyorsabb is (fókusz pl), kijelzőt ismered, akku idő hasonló. -
ShadySzasza
csendes tag
Sziasztok!
Galaxy A70-m van, előfizetéses(Telenor), augusztusban lesz 1 éve hogy kihoztam. A kérdés az, hogy megéri e váltani A71-re szintén előfizuval a meglévőmre?
Köszi a válaszokat! -
nünüke1975
aktív tag
Samsung internet megnyitása beállítások, megjelenés szovegmeret
-
atosan
veterán
válasz
nünüke1975 #1056 üzenetére
Betű méret növeléssel?
Levmen Szia, nincs ilyen tapasztalatom.
-
Levmen
tag
Sziasztok!
Ti tapasztaltatok már A71-nél, hogy nincs kép? Hívásra reagál, csak a 3 gombos újraindítás segít.
-
thboxx
aktív tag
Haptikus visszajelzés a menüben ide-oda kolbászolás, gépelés közben nincs? Ez nagyon hiányzik... A pötyögő hang nem jó, az idegesít.
-
tisti1965
aktív tag
Sziasztok. Új vagyok a fórumon, Honorrol váltok erre a telefonra. Nem volt még Samsungom, de most jött el az idő. Nagyon remélem nem bánom meg.
-
nababika
aktív tag
Sziasztok. Azt hol tudom beállítani, hogy az egyes programok mit használhatnak mobilnet vagy wifit? Az istennek sem találom.
-
thboxx
aktív tag
Megjött a teló, már majdnem be is laktam. Egyet nem találok. Bixbi homeot hol lehet kilőni? Nekem nem kell... Más telefonon se szerettem az ilyet.
-
dssport
tag
Több hetes kutatómunka teszt olvasás és matekozás után beléptem a csoportba egy fekete modellel. Szóval Üdv mindenkinek!
-
dlaj
őstag
válasz
nünüke1975 #1037 üzenetére
-
kokokka
addikt
Már csak mi, Telekom vásárlók nem kaptuk meg a frissítést?
-
atosan
veterán
Van ez az új opció a kamerában: okos felvétel. Ez nem arra van, hogy több képből kiválasszam a legjobbat? Nekem rövid videót készít.
-
thboxx
aktív tag
válasz
Donki Hóte #1030 üzenetére
A telefon tiltotta neki a bejövő hívást erről a számról és visszahívni sem engedte. Szerintem lehet hogy van a samsungnak, vagy a szolgáltatóknak egy központi adatbázis, ahova feltöltik az ilyen kártékony számokat, amiket nem enged kapcsolódni senkihez. Vagy beépített vírusirtóban lehet ilyen funkció. Én ezt tudom elképzelni. Nem tudni amúgy, hogy ismeri is ezt a számot, vagy csak visszahívta volna hogy mit akar? Utóbbi esetben én fel se akartam volna venni, ha engedné is a teló...
-
-
kapper85
csendes tag
Sziasztok!
Tudom, hogy már kérdeztem, de azóta sokkal több felhasználó lett. Nekem csinálja csak a kamera, hogy videózásnál elveszíti a fókuszt? Gyerkőcöt videózom, és ha egy picit megmozdul, nem teljesen, de már homályosabb lesz, nem éles az egész, ami 4k videónál elég furcsa.
A másik az élő fókusz. Nem régen egymás után csináltam 10 képet, és abból kb 3 élő fókuszos, pedig nem mentem rá a menüpontra.
Téma volt még nálam a közelségérzékelő, azóta is van olyan nap amikor tökéletesen működik, de van olyan amikor hiába emelem el a fülemtől, sötét marad a kijelző.
Köszi a válaszokat!
-
válasz
nünüke1975 #1017 üzenetére
Meg a teszt szerint fényképezés terén is:
"Nem mondom, hogy minden szempontból kiemelkedő a multimédiás produkció, de az nagyjából látszik, hogy az A71 körülbelül tudja hozni a Galaxy S8 szintét..."
-
mrThomi
addikt
válasz
Halkow. #1015 üzenetére
Állítólag öngyógyító. Minőségre meg jobb mint a semmi. Engem csak az cseszet fel hogy mikor nyomta ki a gél, szépen átment a fölső hangszoró felett és 1-2 lukba beleragat. Van erre valami megoldás azt kitisztítani ? Valami nagyteljesítményű porszívó vagy mi ? Felb@szott, zsít új teló, még az unboxing elmenyt is elvették
-
Halkow.
senior tag
válasz
mrThomi #1002 üzenetére
Szia! Én úgy vettem, hogy kell Üvegfólia is erre az eladó rábeszélt erre a Clear Plex nevű szarságra, hogy kiváló minőségű üvegszálas fólia, már rá volt rakva mikor kibontottam.
?
+7K volt de 2k ha ér sokat mondok.Ráesett a hotspot a tefon kijelzőjére és ott maradt a nyoma ebben a fóliában.
Amint alkalmam lesz Üvegfóliát veszek rá, hogy mert törés ellen biztos nem véd ez meg.
-
válasz
nünüke1975 #1013 üzenetére
Szerintem az aktualis középkategóriasok már hozzák a 2 evvel ezelőtti csúcstelók szintjét mindenben.Hardveres erőben mindenképp.
[link] -
nünüke1975
aktív tag
Sziasztok
S8 után váltottam,tudom nem egy kategória de nekem eddig nincsenek hiányosságaim.1 azért van. A vibra motor vagy mi a neve az elég gyér az s 8-hoz képest. Amúgy tetszik a cucc de az s 8 hoz képest b...szott nagy ezt még szokni kell, -
mrThomi
addikt
Van köztetek olyan aki a média marktba tetetett rá fóliát ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Persze hogy elég, ha önmagában nézzük. Ha viszont az elődmodellt használjuk referenciaként, akkor már nem biztos.
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Futás, futópályák
- Bluetooth hangszórók
- HTPC (házimozi PC) topik
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest