Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szári
tag
Feature vagy bug? Tegnap ugye megjött a frissítés. Eddig minden reggel mikor feloldottam a telefont csak a beállított kóddal lehetett felnyitni mivel az ujjlenyomat olvasó mellett az arcfelismeréses feloldást is használom és ha jól tudom legalábbis eddig mindig 4 óránál több használati időn kívül kellett a kód mivel az arcfelismerés csak feature nem biztonságos feloldás "megjegyzem marha idegesítő". De ma reggel nem kért kódot simán unlockolt ujjlenyomatra. Szóval feature vagy bug.?
Szintén ehez a 4 órás inaktivitási időhöz és feloldáshoz kapcsolódóan van köztetek aki egyszerre használja a bixby és google asszisztenst? Ugyanis frissítés előtt kénytelen voltam kikapcsolni a bixby-t mert a fent említett inaktivitási időt követően mikor feloldottam a készüléket a telefon mikrofonja inaktívvá vált "értsd semmilyen beviteli módon telefonálás, hangrögzítés, voip, stb." nem müködött a telefon miktofonja ujraindításig. Nem volt egyszerű rájönnöm, hogy ha kikapcsolom a bixby-t akkor ezt nem csinálja. Szóval valaki használja egyszerre a két aszisztenst a fent említett jelenség nélkül? És ha már írkálok sokan kifagyó "alkalmazás váratlanul leáll" hibára panaszkodnak. Ezt ugye most tudjuk, hogy a webview app hibája miatt történik és első körben persze mindent is frissíteni és kell és újraindítani majd ezután keresni a megoldást ha még fennál a hiba. De azért halkan jegyzem meg, hogy az A40-em factory reset és frissítések után is tök random módon nem csak a google appokkal is ezt produkálta kiszámíthatatlan módon kiszámíthatatlan újraindulássokkal megfűszerezve 1 éven át "sohasem mókoltam vele odinnal stb." mire bevittem szervízbe ahol a teljes belét az aksi kivételével kicserélték majd megszűnt a gond "szerintem valami vagy a rammal vagy a rommal nem stimmelt" És még egy tapasztalat a végére mert látom páran írjátok az ujjlenyomat olvasóval kapcsolatos tapasztalatokat frissítés után mintha többször sikeresen feloldana lehet csak placebó de mintha kevesebbszer tévedne ehez is hozzátenném, hogy egy ujjam van 3x regisztrálva, hogy minél nagyobb legyen a találati pontosság.
-
Szári
tag
Valaki futott már bele olyan hibába, hogy a mikrofon nem működik csak újraindítás után? Hívnak messengeren nemhallanak hívnak normálban nem hallanak. Nem müködik a bixby sem a google assistant mintha kikapcsolna a mikrofon. ujraindítok és helyreáll. ötlet?
-
Szári
tag
Sziasztok Valaki tudja hogyan lehet a Google asszisztenst vagy a bixby t előhívni kikapcsolt képernyő mellett?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Persze hogy elég, ha önmagában nézzük. Ha viszont az elődmodellt használjuk referenciaként, akkor már nem biztos.
- Last Epoch
- Google Pixel topik
- BMW topik
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Home server / házi szerver építése
- Hamarosan debütál az MSI elegáns, Project Zero szériás alaplapja
- További aktív témák...
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest