- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Firmware letöltése
XEH (független) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
TMH (Telekom) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
Felhasználók fotói az A70-nel
Galéria
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Beszéltem az edigital-al
Elméletileg küldenek rendes Hu-s garancia jegyet
Akinek nem küldtek tessék telefonálni, melléket ne kérdezzétek fene se tudja már
Majd este visszahallgatom mit intéztem még jó hogy a telefonom minden beszélgetést rögzítDe azért felhívtam a Strong & Unique Kft. Budapest, Csillagszem u. 15
Ők vannak a dobozra matricázva mint forgalmazó
És a telefonba azt a választ kaptam hogy rendesen a Magyar Samsungon keresztül szerzik be a telefonokatMost itt tartok telefont közben kibontottam, várom hogy megjöjjön a garancia papír
Nagyon hiányzott ez így nekem tegnap reggel 7óta fent vagyok
-
samujózsi
senior tag
Épp ez az, hogy az előző Samsungom egy A5 volt, úgy egy hónapja ment tönkre, akkor vettem az A70-t. Azon még játszva is kb. 10%/óra tempóban csökkent a töltés, ezen ha játszom, 15-20%/óra. Ugyanakkor ha csak netezek, olvasok, akkor 5-7%/óra a fogyasztás.
Mindezt kijelző időben számolva. -
janes1976
őstag
Meg ugye világújdonságként reklámozzák a 64 megapixeles kamerát (ráadásul az első telefon, amibe ilyen lesz), tehát valószínű, hogy igen vastagon fog fogni a Samsung cerkája
Úgy gondolom, hogy 150k körül lesz a nyitója, ez mire lemegy, hát lesz az jövő év is. Véleményem szerint jól döntöttetek. Az akksiidő meg a kijelző is átlagon felüli. A kamerát meg majd javítják szoftveresen. Samsungnál mindig így van.
Nordik: akksiidő nem tisztázott. Elvileg 4000-res lesz, tehát kisebb. Másban elvileg megegyezik. Sokkal jobb lesz a kamera, de ez nem fog megérni kb. 50k-s felárat, legalábbis nekem biztos nem.
-
samujózsi
senior tag
És a sokat emlegetett gcam hol érhető el?
A magam részéről: ujjlenyomat szkenner gyalázatos, a hangja (bt hangszóróval, vezetékes fülhallgatóval) szintén, a kamera kritikán aluli, az akksi csak addig jó, amíg nincs komolyabb terhelés rajta, egy Kingdom Rush pl. zabálja az áramot stb. Sajnos már nincs lehetőségem másra cserélni, de ennél ócskább samsungom még nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest