- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Firmware letöltése
XEH (független) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
TMH (Telekom) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
Felhasználók fotói az A70-nel
Galéria
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Én is nagyjából így használnám. Plusz még Waze, de persze az meríti nagyon, szóval azzal kalkulálok is.
Annyi, hogy én 20-93% között használom. Az a töltési tartomány. Abba viszont nem igen jön ki a két nap sztem. Nem tűnik egyébként rossznak. De én a tesztek, meg a 4500-as aksi alapján sima (laza) 2 napot vártam volna.
-
samujózsi
senior tag
Pedig elég bugos, de valószínű, hogy beállítás függvénye, kinél jön elő.
Nekem az ujjlenyomatos azonosításon túl...
- a kék fény szűrő hol működik, hol nem. Ha nem megy, akkor kikapcsolom ezt a funkciót és újra be, akkor a köv. alvó állapotig jó.
- a lezárt képernyő feloldása után a lenyíló menüben bekapcsoltnak jelez szinte mindent (wifi, mobil net, lámpa, gps stb.) miközben mind ki van kapcsolva
- színhőmérséklet állítás egyáltalán nem, az új fw-rel sem.
- wifit (AP-t 5 GHz-en) hol megtalálja, hol nem. Ha nem, akkor wifi off, on és megvan -
hogabesz
aktív tag
-
bul07
nagyúr
Keres vissza ez a tok volt az egyik itteni fórumtag telefonján és leesve kijelző halott lett (csak emlékszek hogy linkelte hogy ilyen volt rajta)
Nem azt mondom hogy rossz tok de ezzel a tokkal már ilyen megtörtént
Szerk;
Közben megtaláltam [link]
Csak halkan alin minden olcsóbb(na jó nem csak a cuccok 97%-a)
-
Dimond G
senior tag
Sajnos egyetértek Veled!
Mármint ahhoz, hogy a Xiaomi jobban ért a kijelző alá integrált ujjlenyomatolvasóhoz!
Tegnap kezemben volt egy Mi 8 pro! kíváncsiságból az én ujjlenyomatommal volt ellátva és huuuu...az anyja mindenit! Nem csak gyorsabb feloldást szavatolt, hanem elég volt egy ujjlenyomat!
Miután elővettem az A70-et.....majdnem sírtam!
Persze az arcfelismerés letörölte képzeletbeli könnyeim!Persze senkit ne tántorítson el az A70 használatától! Az aksi lever mindenkit!
-
-
bul07
nagyúr
Én azt vettem észre hogy a A70-nek jobb a wifi vétele mint a A5(2016) telefonom esetén
A5 esetén egy vagy nulla páca volt, A70-nél meg egy két pálca között ugrálÉn AnySoftKeyboard billentyűzetet használok már ZTE Blad(első) óta, nincs vele gondom
Nekem kell a dedikált ékezetes betű, most lőttem nálam így néz ki (bár még be kell nézzek és finomhangolni)Amúgy ti milyen témát és ikon készletet használtok, én alig találtam nekem tetsző animáltat vagy videós már nem is tudom
Enyémek jelenleg ezt használom(telefont használva kell rányomni akkor lép oda)
Téma [link]
Ikonok [link] -
Gaba#10
csendes tag
Igen, ehhez hasonló, vagy pont ilyen. Minden oldalról kitakar vagy 2mm-t, de legalább megvédte a telefonomat. Amíg nincs jobb, addig marad ez.
Ténylegesen linkeltek már külföldi oldalakról rendelhetőeket a többiek, de remélem itthon is lesz hamarosan normális, használható.
-
hogabesz
aktív tag
Nekem is megvan. Minden oké, rendesen működik, az illesztések rendben vannak. Mondjuk ez - elvileg - gyári kijelző úgyhogy gond nem lehet. Kötöttem gyorsan rá a telekomnál biztosítást sose lehet tudni. Havi 1790, azt mondta a csaj ha leejtem, akkor törjem inkább sz@rrá és kapok egy masikat, nem érdemes alkatrészeket cseréltetni benne.
-
hogabesz
aktív tag
Nem tudom, hogy megy ez a náluk, de nekem a székesfehérvári szerviz ennyiről adott hivatalos ajánlatot kijelzőcserére. Én úgy voltam vele, hogy 10.000Ft megér annyit, hogy megmaradjon a 2 év gyártói garancia 1 hónapos készülék esetében. Igazából már tényleg csak a beszerzési idő zavar.
-
Freerider90
kezdő
Ez személyes tapasztalat, én sem játszottam vele, de nekem nem csak töltésnél jelentkezett...
Egy mezei weboldal betöltése is (mint pl a PH) is nagyon nyögvenyelősen ment neki, még a Face is laggolt elég keményen, és az akku időtől sem voltam teljesen elájulva, hogy őszinte legyek, de azt hittem, hogy konkrétan az én készülékemmel van a hiba, de aztán hozzám került egy A50 az meg még katasztrofálisabb volt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Mercedes topic
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- The Alters teszt
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest