- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Firmware letöltése
XEH (független) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
TMH (Telekom) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
Felhasználók fotói az A70-nel
Galéria
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Freerider90 #230 üzenetére
Azt nem tudni mi hasznod van belőle, de. Ha állítasz valamit, mint itt, hogy nem ajánlod senkinek, mert egy videót sem lehet vele megnézni, azzal a következőket is állítod, ha akarod, ha nem, mert egyik következik a másikból :
Az összes eddig megjelent teszt hazudik, hiszen mindenhol elégedettek a telefon sebességével, miközben a hibáit (kamera, ujjlenyomatolvasó) mégis megemlítik.
Hazudik a fórumozók 99%-a, hiszen rajtad kívül szinte mindenki elégedett a telefon hardveres teljesítményével.
Ugyanez érvényes külföldi fórumokra, tesztekre, a youtubeos tesztek meg vannak hamisítva, stb.
Egyszerűen logikai hiba van abban, amit írsz. Legyünk jóhiszeműek, tegyük fel, hogy igazat mondasz. Nálad ilyen volt a telefon, szaggatott, nem tudtad használni. És ebből azt a téves következtetést vontad le, hogy bizonyára az összes ilyen típus szar, sőt az összes Samsung. Nem baj ez, egyszerűen az intelligenciahányadosod nem engedi egy ilyen dolog megítéléséhez szükséges gondolkodási képesség meglétét.
-
doooo
veterán
válasz
Freerider90 #230 üzenetére
Igen, azt állítom. Mert nonszensz (ha tisztában vagy a szó jelentésével). Vagy pedig hibás a telefon, és akkor meg felmerül a kérdés, hogy miért nem vitted azonnal vissza, hogy cseréljék, vagy hogy visszakapd a pénzedet? Mi az, hogy nem tudtad hogy szabadulj meg tőle? Nem jutott eszedbe garanciáztatni, vagy ismételten mondva, visszavinni elállási időn belül? Meg persze ha gyári hibás, akkor megint csak kár leszólni a telefont, mert nem normálisan működőt kaptál, ilyen pedig mindenhol előfordulhat, és mindig meg lehet oldani, hogy újat kapj, vagy visszavidd. Tehát akkor?
-
doooo
veterán
válasz
Freerider90 #183 üzenetére
Na jó, hacsak nem gyári hibás volt a mobil (vagy mobilok, az se világos, hogy hogy jön ide az A50, főleg, hogy semmi konkrétumot nem írsz róla, csak bedobtad a nevét), akkor szimplán nem igaz, amit írsz, lévén teljesen nonszenszek ezek az állítólagos hibák. (Mondjuk a nagy problémázás során az nem jutott eszedbe, hogy wifin is kipróbáld ugyanazt, amit mobilneten, hátha ott nem "szaggat folyamatosan"?). Tehát végső soron valószínűleg tényleg trollkodsz, és akkor kár is tovább folytatni ezt.
-
samujózsi
senior tag
válasz
Freerider90 #214 üzenetére
O.K., de ahogy más is írta: samsungèk az antennák körül nem remekelnek mostanság.
Ott, ahol a régi samsungom látott kb húsz AP-t, az A70 lát 3-4-et, a sajátomat csak hosszú próbálkozások után. -
samujózsi
senior tag
válasz
Freerider90 #211 üzenetére
Simán lehet, hogy gyengélkedik a térerő ott ahol vagy, emiatt lassú a neted.
Én megpróbálnám valami lokális forrásból, esetleg free wifin, ha nincs saját, mert amit írsz, az az elmondottak alapján inkább netes gond.
Páromat a munkahelyén nem lehet elérni a szokott előfizetésén, gondoltam, majd skype-on. Az is akadozott az árnyékolás, a rossz mobilnet minőség miatt. Szereztünk bele másik SIM kártyát, azóta minden jó. -
Kokzor
aktív tag
válasz
Freerider90 #198 üzenetére
Szerintem nem érted amit írtam. Nem írtad, hogy mégis milyen forrásból nézted a videót. Mert van egy ismert hazai videómegosztó, ami ugyanezt produkálja, ha csúcsidőben nézed.
-
janeszgol
félisten
válasz
Freerider90 #198 üzenetére
A Samsungok antennateljesítménye mesterségesen van visszafogva, így papíron szépen néz ki a sugárzási adat. A Huawei a P9 óta egyes modelljeit három antennával szereli, de amúgy is a jobbak közé tartoznak az antennateljesítményüket illetően.
-
Imi1981
veterán
válasz
Freerider90 #186 üzenetére
Hát én pont a böngészés /Facebook - on vettem észre főleg, hogy milyen gyors. Nekem vajsimám működik laggolás nélkül. Jó persze néha néha előfordul egy pici döccenés a működésben de általában gyors és laggmentes. Ez az én személyes tapasztalatom. Nem vitatom a tiéd de ott valami más oknak kellett lennie mert amiket írtál, hogy nyögvenyelősen tölti az oldalakat az nálam nagyon az ellenkezője. Az aksi az én használati szokásommal brutál jó! Amúgy igen van pár hibája de nálam pont nem azok amiket írtál.
-
atosan
veterán
válasz
Nálam TV GO és HBO GO alkalmazások alatt nem melegedett és nem szaggatott. Egyiken forma 1 másikon Csernobil ment (persze nem egyszerre
) mobilneten.
Böngészés gyorsabb, mint a Redmi Note 6 pro telefonon. Itt jegyezném meg, hogy sokan panaszkodtak a térerőre, volt aki azt írta hiába látszik csak egy csík a térerő kijelzésen, gyorsabb a net. Ezt alátámasztom. Munkahelyemen ha kimegyek az épületből szünetre, éppen hogy van 4g. Az említett Redmi teló küszködött az oldalak betöltésével, egy csík hálózatkijelzésnél. A70 ugyan azon körülmények közt vígan töltögeti az oldalakat.
Redmi telefonnal néhányszor navigáltam, télen oké volt, nyáron az is marha meleg lett. Pedig nem a szélvédőn volt, hanem a sebességváltónál árnyékban, A70 sem volt melegebb.
Nem vitatom a leírtakat, nálam viszont ezek a tapasztalatok. -
Kokzor
aktív tag
válasz
Érdemes online vásárolni és akkor nincs aggódás, hogy hogyan szabadulj meg tőle. 14 nap alatt csak kiderül ha nem tetszik. Egyébként ezzel a procival, elég rendellenes működés az, hogy a film szaggatott. Esetleg az is befolyásolta, ahonnan nézted. Lehet, hogy túlterhelt a szerver.
Főleg, hogy a P30 Lite egy gyengébb telefon. -
janeszgol
félisten
válasz
Na, tyar a tyamtyung? Akkor miért árulod a P30 Lite-ot?
-
Imi1981
veterán
válasz
Ezt a melegedést nem értem. Nekem nem, hogy nem melegedett de még enyhén langyos is csak gyorstöltéskor volt. Ez a teló nem melegszik. Jó nem játszom és az lehet kicsit feltolja a hőt.
A p30 lite is jó teló az biztos de az A70 is jó. És pont a böngészés rohadt gyors! Főleg az előző telómhoz képest de összehasonlító videókban is jól szerepel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Tőzsde és gazdaság
- Yettel topik
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Apple MacBook Air Megbízható társ a mindennapokra!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest