Új hozzászólás Aktív témák

• Donki Hóte

veterán

Volt már valakinek baja az ujjlenyomat olvasóval? Nekem egyszerűen nem akar működni :U

Nem az a baja, hogy nem ismeri fel az ujjlenyomatomat, hanem ma közölte, hogy nedves vagy koszos az érzékelő, ezért legyek szíves 60 perc múlva próbálkozni :Y

Mondom, hogy mi az anyád 3.14-csája van????? Be van állítva PIN kód, tessék azt kérni!!!

De nem lehetett rávenni arra, hogy kérje a pint, ragaszkodott a 60 perc pihihez. Jól van, kivártam a 60 percet.

Csakhogy a 60 perc letelte után az ujjlenyomattal való feloldásra megint azt mondta, hogy nedves, vagy koszos az érzékelő, várjak 60 percet :O

Na, mondom, ennek fele sem tréfa, akkor kikapcs. Kikapcs után vártam 5 percet, bekapcs. Erre közli, hogy az érzékelő nedves, vagy koszos, várjak 55 percet :W :W

És ez így ment 5 órán keresztül :( :( Ma gyakorlatilag nem tudtam használni a telefonomat :U

Délután sikerült életre lehelni, szerintem mindenki kitalálja, hogy mi volt az első dolgom: úgy kikapcsoltam az ujjlenyomat érzékelőt, hogy füstölt :P :P :P Ennyit a biztonsági funkciókról :K

Új hozzászólás Aktív témák