- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One UI zápor szórta meg Európát
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomy86
addikt
válasz
Grawens #1189 üzenetére
Random jön elő. Van amikor már a lezárás után rögtön, nem tudom a képernyő duplkakoppos felébresztése nélkül újra működésre bírni az ujjlenyomatolvasót, máskor hosszabb tétlenség után. Az esetek kb. 25%-ban jelentkezik a probléma, tehát nem ritka.
Az értesítésekkel kapcsolatos hiba (lezárt képernyőn kb. fél fényerővel jelenik csak meg az értesítés a szokásoshoz képest és ilyenkor hiába próbálom a kijelzőt feloldani ujjlenyomattal csak rezzen és kiírja, hogy "hibás ujjlenyomat") ritkább, de pár naponta az is előfordul.
Az AOD beállításaim: be, megjelenés új értesítésekhez.
Köszönöm, hogy kipróbálod. -
tomy86
addikt
válasz
Grawens #1185 üzenetére
Milvel a legtöbb embernél ez rendesen működik és a szerviz szerint sem normális, így gondolom, hogy van értelme. Azt is megírtam a szerviznek, hogy csináltam factory resetet is és a probléma a kezdetektől megvan. Ezzel a hibával kiegészülve: "ha kikapcsolt képernyőnél jön értesítés, akkor az kb. fél fényerővel jelenik csak meg a szokásoshoz képest és ilyenkor hiába próbálom a kijelzőt feloldani ujjlenyomattal csak rezzen és kiírja, hogy "hibás ujjlenyomat". Ilyenkor szintén csak a képernyő dupla koppos felébresztése segít."
Már odinnal is újratelepítettem a firmwaret (ezt nyilván nem említettem a szerviznek), de az sem használt. Ezért nem hiszem, hogy szoftveres probléma lenne.
Az hogy nélkülöznöm kell a telefont nem számít, mert megvan a korábbi Note 7-es telefonom, ami legalább rendesen működik.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Sokoldalú és jó középkategóriás konstrukciót kínál a Samsung, a baj csak az, hogy a tavalyi modellt nem sikerült lekörözni.
- Windows 11
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Formula-1
- Azonnali informatikai kérdések órája
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Home server / házi szerver építése
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest