- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kabri
csendes tag
válasz
Mercel #13353 üzenetére
A farzsebben hordáshoz biztos, hogy nincs köze ennek a jelenségnek, mert én nem ott hordom. Most ott tartok, hogy ahova tavaly besétáltam és leadtam a készüléket, Budaörs, TMX (Samsung szerviz) ott most már leadni csak úgy lehet, ha futárszolgálat viszi. A Samsung ügyfélszolgálat is csak emailben volt elérhető, ők azt mondták, hogy 2 év a vásárlástól számítva a gari, de ehhez hivatalos garancia lap kell. Ezt az Emagtól nem kaptam, így még nekik is fogalmaznom kell egy levelet, mert csak így adhatom le javíttatni. Szeptemberben telik le a 2 év. Ami aggaszóbb, hogy a villogás mellett kijött egy kamera hiba is, ami miatt a legutóbbi fotót nem menti el. Ez már jó térerőnél is jelentkezik, de nem minden esetben.
-
-
gerner1
nagyúr
válasz
Mercel #13355 üzenetére
"Ezek szerint ez egy konstrukciós probléma és a hálózati lefedettség hozza elő?"
- Itt, eddig nem sikerült tovább pontosítani. Többen, próbáltuk (akiknek eddig sem jelentkezett...) 2G -re kényszerítetten (és nem 14-es droid volt még akkor..), ügyelve, hogy lehetőleg nekünk is harmatos legyen a 2G térerő, de negatív lett.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mobil flották
- Path of Exile (ARPG)
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest