Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
-
Mobilarena
Összefoglaló

Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
Frissítési ütemterv: megszűnt 

A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz
gerner1
üzenetére
Köszi! Valószínűleg az a probléma, ha egy kicsit erősebb a 2G, mint a 4G, akkor átvált arra.
Én pont a 2G-t szeretném elkerülni. Egyébként azon internet is van, vagy csak hang? Telefonálni még nem próbáltam, csak láttam, hogy Edge és nincs internet. Remélhetőleg, az 5G, 4G, 3G (ez utóbbival rejtély, hogy miért tudok telefonálni és engem is lehet hívni, amikor nincs is a Vodanál, ahogy az is, hogy csak 4G-vel miért nem) jó lesz. Ezzel a beállítással, az eddig problémás területen, Nyugati, Vígszínház környékén végig volt net. MobileVOIP hívás is tisztább volt, igaz lehet ez csak placebo.
Viszont nem mondták, hogy nem hallanak. 5G-t lehet nem is kapok DIGI-sként, ugye őket eleve kitúrták ebből. Jelezte, hogy nincs kapcsolódva, majd eltűnt. Egyébként igaz az még, hogy jobb kikapcsolni az 5G-t? Igaz nekem lehet mindegy, mert nincs is kapcsolatom.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Firmware letöltése
Viszont nem mondták, hogy nem hallanak. 5G-t lehet nem is kapok DIGI-sként, ugye őket eleve kitúrták ebből. Jelezte, hogy nincs kapcsolódva, majd eltűnt. Egyébként igaz az még, hogy jobb kikapcsolni az 5G-t? Igaz nekem lehet mindegy, mert nincs is kapcsolatom.
Dr Bubo