- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-01-01 (Frissítés: 2025-01-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-11-01 (Frissítés: 2025-01-05) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crow
tag
Ráadásul elég megbízható szoftveresen is.
Ez az ami nekem Xiaomi tulajként nagyon hiányzik, és én ezt tartom ma a Samuk fő előnyének.
Mi 9T Pro-m van most. HW-ileg egész jó, bár ott is van 1-2 apróbb malőr. SW-esen viszont addig van egyben a dolog, amíg csak a felszínt kapargatod. Amint megpróbálod mélyebben testre szabni a működését, úgy buknak ki egyre-másra a hibák, hiányosságok. 10-15 ticketet írtam kb. a vásárlás utáni első hónapban. Ezeknek a 90%-a máig nincs kijavítva. Szóval Xiaomit én mindezek után csak azoknak az ismerőseimnek merek ajánlani, akikről tudom, hogy alapfelhasználásra vennék és a beállításokba véletlenül sem merészkednek be. Arra ideális. Mellesleg ma is -szándékosan - egy régi, elavult gyári ROM-ot használok, mert az azt követő verziókban egységesen 30-40%-kal magasabb a standby fogyasztás. Tudom én, Samsung is elbaltáz időnként dolgokat a SW-ben, viszont nagyobb eséllyel javítja őket, mint a Xiaomi. Sokkal több erőforrást fordítanak a SW-es oldalra, a középkategóriában is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest