-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
Köszi sxxorp, gerner1! Telekomnál tényleg anarchia van, 1414-en azt mondták, hogy a DunaPlázában van zöld telefon, ráadásul több is. Odamentem azt mondták semmi A52s telefonuk sincs, csak egy csere zöld. Újrahívtam a 1414-et állították, hogy nekik tényleg úgy látszik van telefon a DunaPlázában, iylen még nem volt, majd utánanéznek. Se ők, se az ügyfél nem tudja elérni az üzleteket, személyesen kell egyesével végigjárni az összeset, és megkérdezni, mi van nekik. WestEndben pont zöld volt kiállítva, teszteken erőteljesebb vol a színe, nekem túl halvány volt élőben, így inkább feketét vettem végül.
Szerintem lehet azért is van kevés jelentkező a csereprogramra, mert használni is kellett a telefont. Pont tavaly sokat variáltam SIM kártyákkal, így az első érintőképernyős telefonomat ZTE Blade-t is bekapcsoltam. Most elbúcsúztam tőle.Egyébként lehet nem is kell Telekomosnak lenni, mert szolgáltatás nélkül vesszük. DunaPlázában ráadásul azt mondták, nem is vehetek telefon, mert előfizetés is kell hozzá. Pont ez a lényeg, semmi sem kell hozzá. Igaz én Dominós vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Fekete Benks Magnetic Armor Air Kevlar Case Metal Frame 600D (0067) tok
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest