- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Így néz ki a Vivo X300 Pro, és két vele rögzített 4K 120fps videó
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
SL-27
tag
Ma délelőtt letöltött a 12, aztán fél 5 után rányomtam, hogy telepítse. Minden rendben lezajlott. Pörög szépen, akadás nincs, mindent is csinál, amit kell... eddig
Eddig ilyen kis hangyafasznyi változásokat láttam, mint: kis finom animáció, ha xy lista végére pörgetek meg vissza + némi funkcióbővülés: pl eddig nem kérdezte meg Messengernél tartalom megosztásakor, hogy sztoriba akarom-e vagy direktbe.
Lett valami "Extra elsötétítés" gomb a gyorsmenüben...Egy kérdés: Hol tudok olyat állítani, hogy lássam (az óra megnyitása nélkül), hányra állítottam ébresztést? Motoroláim voltak eddig, és a felső menüt lehúzva mindig láttam, hogy pl. reggel 6:30-kor ébreszt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Linux kezdőknek
- OLED monitor topic
- Windows 11
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3444, 93% Akkumulátor
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3505, 93% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest