Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Apple iPhone 11 - népalma
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-01-01 (Frissítés: 2025-01-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-11-01 (Frissítés: 2025-01-05) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
válasz
DrKapocs #11978 üzenetére
Nálam is telepítve van (+ szintén ADB -zve..) , de ahogy a korábbi készülékeinken, nekünk is helytelen értéket ír (ezen is...) például az akku-elhasználódásra, amely a saját mérések alapján , a mi példányunkon például 20% feletti, de annak kapacitását 91% -nak "írja".
Ugyanakkor, ad információt a töltési ciklusok számáról is. Tavasszal volt valamikor, amikor ez az APP 500 -as ciklust írt, és akkor csináltam egy saját mérést közvetlen FR -után, belakatlan állapotban, mert úgy volt, hogy helyette megkapja a kölök az anyja Flip3 -asát, de az kitolódott mostanra. Így, akkor: újrabelakás, majd az APP számlálója nulláról indult ismét mivel a korábbi adatai 'root nélkül' nem migrálhatóak. Szóval volt egy korábbi 500 -as érték, amelyhez jött az, amelyet azóta számolt, és ezek összegét rontottam tovább (több lett) azzal különbséggel, amelyet az akku-kapacitás értéknél könyveltem, mert az én megközelítésemmel azt sem firkálja: pontosan közelihez sem.
A mi példányunkon, így lett 618 ciklus.Én plö, csak azért használom, mert a korábbi készülékeinknél is szépen látható volt a grafikonján az, amikor az akku hiba miatt hirtelen nagyot esik a töltöttség, amelyből biztosan tudható ("számunkra"), hogy annak cseréje már nem halogatható, és az bekövetkezhet az első éven belül is (ahogy azt könyvelnünk kellett nekünk is, korábban..) . Szóval, ilyen szempontból, ez is egyfajta segítség lehet egy hibafeltárásban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- Samsung S22 Ultra // 256/12Gb // PhantomWhite 45w töltővel
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3264, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest