- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- Ulefone Armor 27T Pro - hőkamera mindenáron
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpongyaBob
veterán
Szerintem az
Ha ilyen a nyelvünk akkor használjuk úgy, ahogy kell. Szerintem.
Már csak azért is, mert van olyan szövegkörnyezet ahol teljesen mást jelent az ékezet nélküli írás. Öcsémmel "vesztünk" össze a félreértések miatt ezért, mert másképp volt értelmezhető amit írt. Ékezet nélkül írt természetesen[ Szerkesztve ]
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
xZer0kidx
senior tag
Ezt az álláspontot is abszolut elfogadom. Nekem a One ui felülete (más rendszeren nem tetszett a dark mode) sötét módban sokkal szemrevalóbb-kontrasztosabb, de elismerem, hogy világos témánál még mindig egységesebb "klínebb" úgy általánosságban a megjelenés. Ott ugye egy fajta fehéret használnak, míg a sötét módban a samsung a saját appjainál inkább a feketét, a google meg inkább a sötétszürkét favorizálja ami ugyan kíméli a szemet, de az akksit semennyire...
[ Szerkesztve ]
"Csak óvatosan, nehogy túl korán elsüljön az a morálpisztoly"
-
cinemazealot
addikt
Ez nem a fóliagyártók, hanem a Samsung f@$zsága a hajlított kijelzővel. Még mielőtt bárki is megszólna, nekem is nagyon tetszik a két- vagy több oldalt lehajló kijelző látványa, épp csak műszakilag érzem gusztustalan húzásnak. Tegyük fel, hogy fóliagyártó vagy: tervezz meg egy olyan, lehetőleg karcálló módon kemény fóliát, ami széltében pontosan olyan ívben van meghajlítva (belül), mint a telefon kijelzője (kívül), ugyanakkor az egység sugarú júzer is képes feltenni úgy, hogy közben hosszanti irányban is képes meghajlítani ÉS még por vagy légbuborék sem kerül alá felhelyezéskor. Ez ugye mérnökileg nem kis kihívás.
Amikor asszony bejelentette, hogy ilyen készüléket vesz, már tudtam, hogy $z0póágon vagyok. Az első fóliát ő próbálta felhelyezni, kuka. A másodikkal már én próbálkoztam, az a szélein nem fekszik fel (nem képes, mert annyira sík és merev), így várhatóan egy-két héten belül fel is fog jönni.
De azért legyen a kijelző Gorilla Glass, hogy legyen rugalmas és ne törjön el a legkisebb koccanásra. Ennek viszont az az ára, hogy mindenféle karc meglátszik rajta...
[ Szerkesztve ]
-
GEPESZ66
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Active 2
- KERESEK ---- SAMSUNG S9 ROSEGOLD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256/8 dual sim
- Szép állapotú Samsung Galaxy A54 5G lila gyárilag független - 1 év magyar bolti garival! -
- Motorola G75 8/256gb kek es szurke szinben Teljesen Uj bontatlan Teljesen uj dobozaban, bontatlanul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest