Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem fair: lemarad az Android 14-ről a Fairphone 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpongyaBob
veterán
Szerintem az
Ha ilyen a nyelvünk akkor használjuk úgy, ahogy kell. Szerintem.
Már csak azért is, mert van olyan szövegkörnyezet ahol teljesen mást jelent az ékezet nélküli írás. Öcsémmel "vesztünk" össze a félreértések miatt ezért, mert másképp volt értelmezhető amit írt. Ékezet nélkül írt természetesen -
xZer0kidx
senior tag
Ezt az álláspontot is abszolut elfogadom. Nekem a One ui felülete (más rendszeren nem tetszett a dark mode) sötét módban sokkal szemrevalóbb-kontrasztosabb, de elismerem, hogy világos témánál még mindig egységesebb "klínebb"
úgy általánosságban a megjelenés. Ott ugye egy fajta fehéret használnak, míg a sötét módban a samsung a saját appjainál inkább a feketét, a google meg inkább a sötétszürkét favorizálja ami ugyan kíméli a szemet, de az akksit semennyire...
-
cinemazealot
addikt
Ez nem a fóliagyártók, hanem a Samsung f@$zsága a hajlított kijelzővel.
Még mielőtt bárki is megszólna, nekem is nagyon tetszik a két- vagy több oldalt lehajló kijelző látványa, épp csak műszakilag érzem gusztustalan húzásnak. Tegyük fel, hogy fóliagyártó vagy: tervezz meg egy olyan, lehetőleg karcálló módon kemény fóliát, ami széltében pontosan olyan ívben van meghajlítva (belül), mint a telefon kijelzője (kívül), ugyanakkor az egység sugarú júzer is képes feltenni úgy, hogy közben hosszanti irányban is képes meghajlítani ÉS még por vagy légbuborék sem kerül alá felhelyezéskor. Ez ugye mérnökileg nem kis kihívás.
Amikor asszony bejelentette, hogy ilyen készüléket vesz, már tudtam, hogy $z0póágon vagyok. Az első fóliát ő próbálta felhelyezni, kuka. A másodikkal már én próbálkoztam, az a szélein nem fekszik fel (nem képes, mert annyira sík és merev), így várhatóan egy-két héten belül fel is fog jönni.
De azért legyen a kijelző Gorilla Glass, hogy legyen rugalmas és ne törjön el a legkisebb koccanásra. Ennek viszont az az ára, hogy mindenféle karc meglátszik rajta...
-
GEPESZ66
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Samsung S24 Ultra - Gold - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest