Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
xZer0kidx
senior tag
válasz
burriebonz #868 üzenetére
Ha jól tudom (de javítsatok ki ha tévedek) forumszabályzatba ütközik direkt linkekekkel reklámoznom a termékekeket, de link nélkül a két legjobban bevált vezeték (gyorstöltéssel is működő) nekem a samsung gyári (3000huf) és az ikeás (1000huf) mindkettő a saját márkaboltjában megtalálható
-
nexplo
őstag
válasz
burriebonz #738 üzenetére
Igen költői kérdés volt
-
nexplo
őstag
válasz
burriebonz #735 üzenetére
Mi értelme ennek a "fícsőrnek" eleve?
-
xZer0kidx
senior tag
válasz
burriebonz #735 üzenetére
Szia harveres limitje van.A szuperlassítást lehetővé tevő, közvetlenül a szenzoron elhelyezett saját memória a korlát. Ha ebből a ramból kevés van, akkor nem tud annyi képkockát tárolni és feldolgozni mint a csúcsmodellek.
-
xZer0kidx
senior tag
válasz
burriebonz #586 üzenetére
Üdv a klubban. Nem csak a speckó számít. Szoftveresen sztem magasan a Samsung vezet. Ha vevő vagy az ilyesmire a Samsung sok nagyobb válalattal van kollaborációban, így hasznos appokat épít a One-ui kezelőfelületbe. Microsoft integráció, spotify,netflix, stb..., plusz a Knox miatt nekem az adatbiztonság is megnyugtatóbb mint egy kínai telefonon
-
xZer0kidx
senior tag
válasz
burriebonz #583 üzenetére
Szerintem kijelzőben gyengébb minden másban erősebb a Redmi. GG5, több ram, jobb proci, nagyobb akksi, gyorsabb töltés, stb...
Kamera összehasonlításban meg segíthet a youtube, elég sok versus video van fent a két telefonról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest