Hirdetés
- Android szakmai topik
- Megjelent a OnePlus 13T
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
Attol függ melyik Huawei. Mate 30 ig biztos, Huawei és Samsung a 2 teszt gyártó, ill P10 ről már kaptam fájlt vele.
PA80, milyen nyomtató? Legtöbbnek van mobil appja azzal NFC. Nekem egy Samsung M2026W van, Samsung Mobil Print appal szépen fogad NFC, wifi direct részét még nem próbáltam (bár van neki mert látja teló wifi halózatok között), abban se vagyok biztos hogy pl egy pdf et fogadna e. De hálózatban van így telón is szépen megjelenik minden appban ami tud nyomtatni, meg persze PC-n is. Ezek közül valamelyik nem járható út nálad?
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Android 10-re tudtok telefonhívás rögzítőt? Idáig ACR-t használtam, de az új (Samsung A30s) telefonomon már nem működik. Írják is, hogy Samsung A telefonokon nem megy.
-
Próbáld meg átnevezni a fájlt txt formátumra. Ha átment, vissza pdf-re.
Ha nem segít, vannak a Play áruházban wifi direct alkalmazások.
Egyébként már én is többször tapasztaltam olyan hibát különféle eszközök esetében, hogy bár látták egymást wifi directen keresztül, mégsem lehetett fájlt küldeni. Legalábbis a gyári megoldással. -
PA80
tag
Egy pdf dokumentum és a Huawei Tab-omra (Mediapad T5) szeretném átküldeni. Azért szerettem volna kipróbálni ezt a funkciót, mert ma hoznak nekem egy nyomtatót, amin Wifi Direct-en keresztül telóról/tabról nyomtatnék. PC-m, laptopom nincs, szóval más nem jöhet szóba.
-
MadMancs
veterán
-
PA80
tag
Sziasztok!
Tudna valaki nekem segíteni abban, hogy a Wifi-Direct-et hogyan kell beállítani és használni? Addig eljutottam, hogy a telefonom felismeri a másik eszközt és tudnak is csatlakozni egymáshoz, de a fájlátvitel valamiért nem megy.
Köszi előre is!
-
törölt tag
válasz
szaboi6512 #7333 üzenetére
Köszönöm szépen
-
bmt50
senior tag
Az utolsó frissítés nemcsak az AR Emoji-kat tette számunkra tökéletessé -bocsánat! még tökéletesebbé
- de a fejlesztői beállításokban a kényszerített sötét mód sem zavarja már az ujjlenyomat olvasót.
-
szaboi6512
őstag
-
z.z
csendes tag
válasz
#31816946 #7330 üzenetére
Csak saját felelősségedre. Végignézve azt a fórumot, ott se mindenkinek segített és a resetnél minden korábbi elmentett S Health adatod és beállításod törlődni fog.
Első lépésben csak egy újraindítást csinálj, ha még nem volt.
Ha az nem segít, akkor először csak a cache-t törölni:
Beállítások -> Alkalmazások -> Samsung Health -> Tárhely -> lent: Gyorsítótár törlése
Majd újraindítás.
Ha az se oldja meg, akkor az alkalmazás resetje: ugyanott lent 'Adatok törlése' néven. Utána újraindítás.
Ha utána se OK, akkor még megpróbálhatod az alkalmazást újratelepíteni. -
z.z
csendes tag
válasz
#31816946 #7310 üzenetére
Úgy tűnik, hogy nem vagy egyedi eset.
Ott a Samu fórumon többeknek segített a Health alkalmazás resetje, cache törlése és egy telefon újraindítás. Érdemes megpróbálni, ha még nem tetted meg. -
PA80
tag
Családtagjaim 2-3 éves A-s Samsung-okat használnak és semmi gond nincs egyikkel sem. Én is ezért vettem a sok sz.r kínai után pont Samu-t és eddig tényleg egy rossz szavam nem volt rá. Ez is olyan gond, hogy nem gyakori, meg nem egetrengető, de attól még picit idegesítő. Összességében fain kis teló ez, én is azt mondom!
-
-
rasky
senior tag
Érintés probléma nálam is előfordul, ha előveszem a zsebemből. Ilyenkor képernyő kikapcs, végighúzom a pólómon a kijelzőt és működik minden...érdekes.
Nekem céges telefon és utálom a samsungot, mióta munka során beleláttam az üzletpolitikájukba, illetve a termékeivel sem voltam sosem megelégedve, de ez egy jól sikerült típus, ezt még én is elismerem.
-
PA80
tag
Sziasztok!
Eddig maximálisan elégedett voltam ezzel a telefonnal, de az utóbbi pár hétben elkezdett kicsit fura dolgokat produkálni. Jópárszor előfordult pl. olyan, mintha nem is érzékelné az érintést, hiába "böködöm" a kijelzőt, semmi. Aztán egy jó fél perc múlva megint minden ok. Ma viszont olyat csinált, amit eddig sosem: egyszer csak teljesen elsötétült a kijelző és érintésre egyáltalán nem reagált. Szerencsére egy újraindítás után minden a régi lett. Kicsit aggasztó, jövő hónapban lesz 1 éves, de eddig semmi különös gondom nem volt vele. Valakinek fordult már elő esetleg hasonló probléma?
-
bmt50
senior tag
válasz
c64fanhun #7319 üzenetére
Igen, és sok mást is. Ha lesz egy kis időm utána nézni, hogy egy custom recovery felrakása és utána a kernel felflash-elése jár-e garancia vesztéssel (magyarán ugrik-e tőle a Knox), akkor a választól függően vagy ebben a hónapban, vagy jövő májusban felrakom a Quantum Kernelt
Nem szívesen akarnék én Szamszung papára várni, hogy pusztán marketing megfontolásból mikor fogja behozni az A51-nél már meglévő fícsöröket, meg az olyanokat, amiket mondjuk az A50/A51 is tudna, de nem vennének annyian A71-et, ha ezekben is benne lenne
-
törölt tag
válasz
Mr. Nimbus #7315 üzenetére
Elméletileg igen.
Tudsz küldeni egy képernyő képet, hogy Nálad mik vannak engedélyezve a Samsung Health alkalmazásnak? -
bmt50
senior tag
válasz
fdani0807 #7311 üzenetére
Lövésem sincs, hogy mi értelme volt ezt az AR Emoji-t kiemelni a frissítésben. Ennyien készítenek magukról vicces animációkat a szelfi kamerával??
Volna mit fejleszteni, márcsak azért is, mert a privát developerek az XDA-n már nagyon stabil és frankó kerneleket és romokat hoztak ki az A50-re. Pl. kijelző frissítés 75Hz-re, meg Magisk 2.0, a oneui 2.5-ről nemis beszélve
Szóval ezekből inkább látnék szívesen az officiális update-ekben, mint az AR Emoji-kból
Ok, Magisk tuti nem lesz -
törölt tag
Sziasztok!
Valaki tud segíteni abban, hogy a Samsung Health alkalmazás miért nem méri a lépéseket (folyamatosan nullát ír)?
-
bmt50
senior tag
Nem nálad van a hiba. Nekem is lassan kapcsolódik.
Inkább azon múlik szerintem, hogy a kapcsolódás előtt mit használtál utoljára. Én legalábbis ezt tapasztalom.
Mikor a Roidmi-t használtam utoljára és újra bekapcsolom a bluetooth-t, akkor gyorsan kapcsolódik. Ha viszont a munkahelyi adapteres bluetooth erősítőt, akkor várni kell néhány mp-et, mire kapcsolódik. -
Klon
aktív tag
En ezt találtam eddig a legjobbnak, de a so reklám miatt nem hasznalom. A premium meg szerintem drága.
"Olcsositott" valtozatot meg nem találok akárhohy is keresem...
https://bluetooth-auto-connect.en.uptodown.com/android
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma És semmi, ami nem? Az A50 egy nagyon kiegyensúlyozott szolgáltatáskínálatú telefon, amelyben van egy csomó extra, hord magán három kamerát és általánosságban kifejezetten jól sikerült.
- OLED TV topic
- Android szakmai topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Megjelent a OnePlus 13T
- Telekom mobilszolgáltatások
- EA Sports WRC '23
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hobby elektronika
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- 88 - Lenovo ThinkBook 16p G4 (IRH) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest