Hirdetés
- Mobil flották
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Megjelent a OnePlus 13T
Új hozzászólás Aktív témák
-
rasky
senior tag
Nekem már korábban megjött az update, anno be is írtam ide. Nincs jó véleményem az updateről, azóta néhány alkalmazás random befagy, a futó alkalmazásokat bezárja a rendszer, vagy nem kap internetet (mintha valami blokkolná), ilyenkor mindig az újratelepítés ami segít.
Kamera is rosszabb képeket készített legutóbbi túránkon...egy szó mint száz én személy szerint nem vagyok megelégedve.
Ha nem céges lenne...már nem lenne meg az tuti.
-
rasky
senior tag
Érintés probléma nálam is előfordul, ha előveszem a zsebemből. Ilyenkor képernyő kikapcs, végighúzom a pólómon a kijelzőt és működik minden...érdekes.
Nekem céges telefon és utálom a samsungot, mióta munka során beleláttam az üzletpolitikájukba, illetve a termékeivel sem voltam sosem megelégedve, de ez egy jól sikerült típus, ezt még én is elismerem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma És semmi, ami nem? Az A50 egy nagyon kiegyensúlyozott szolgáltatáskínálatú telefon, amelyben van egy csomó extra, hord magán három kamerát és általánosságban kifejezetten jól sikerült.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mobil flották
- OLED TV topic
- Nintendo Switch 2
- Politika
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- 5K-s monitor a ViewSonic portfóliójából, akár Mac-ekhez is
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest