- A Qualcomm bemutatta a Snapdragon 7 Gen 4-et
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsubaby91
friss újonc
Hívásvárakoztatást megtalálta valki, hogy hol kell beállítani?
-
harry3
őstag
válasz
Black_Raven #3046 üzenetére
Igen. Most azon gondolkodom, hogy csinálok egy visszaállítást, de Smart Switch-csel. Nem tudom, hogy segítene-e.
-
attilam
őstag
válasz
Black_Raven #3043 üzenetére
Így van. Valaki belepiszkált Odinnal, és ebben a kombinációban nincsenek frissítések. Lehet Odinnal javítható valahogy, de nem biztos.
-
junkhead
aktív tag
válasz
Black_Raven #1839 üzenetére
ezt hol kell beállítani?
mert párszor megnéztem Oklaaval itthon hihetetlen alacsony értéket mutat 3-4 mbps, feltöltés 1 alatt..megy de lassan tölt be holott cella info szerint közel a torony
telekomos vagyok
érdekes.... -
harry3
őstag
válasz
19ati93 #3031 üzenetére
Kajakra már minden nap megnézem ötször. Az, hogy kb. minden hónapra van kitéve firmware, de május óta itt ül az ember... Tetszik, amit a One UI nyújt, de a frissítés kritikán aluli.
Most mondhatjátok, hogy sírok a frissítés után, de sajnos ezek a frissítések pont olyan fejlesztéseket tartalmaznak, amikért van ok sírni.
-
kugli
aktív tag
Sziasztok!
Van lehetőség egyéni értesítő hang beállításra? -
snecizero
senior tag
Most jött valami frissítés ! Újítások között az újjlenyomat olvasó is benne van. Kb 40mb frissítés.
-
snecizero
senior tag
Ma beléptem a klubba. 73000 vettem egy euronicsben vásárolt (2019.06.30) a50 et.
Sokat vaciláltam az a70 és ez között. Remélem nem bánom meg. -
ViTToRe
aktív tag
válasz
tomboy84 #3021 üzenetére
Köszönöm a tagoktól az eddigi segítséget. Visszavittem ahol vásároltam (3 munkanapos történet...) és visszakértem a pénzt.
A telefon pedig alapvetően jó lenne (P10-el összehasonlítva is), nagy kár ezért a hibáért, mert így ebben a formában 2 SIM-el, korlátozottan használható...
-
Zen_Ronin
tag
Sziasztok!
A telefonomról véletlenül
töröltem az öszes sms-t .
Van valami lehetőség a visszaszerzésükre?Recovery programokkal nem mentem semmire. Root-olni kellene és akkor talán?
Mit javasoltok?Örök hála
-
ViTToRe
aktív tag
Köszönöm az eddigi segítségeket. Természetesen az általad említett programmal teszteltem csak a Network Cell Info felugró ablaka mutatta a SIM1 és SIM2 adatait.
Minden lehetőséget kipróbáltam, de ilyen sebesség értékeket csak a Huawei P10 adott esetleg 50-70 közt a Redmi 4X. Teszteknél fura, hogy néha felugrik 20-30mbit/s közé és bezuhan 3-5re... Visszaérve Veszprémbe javul a helyzet de alapvetően a probléma továbbra is fennáll.
Van egy másik A50, elsők közt vásárolva --> ott semmilyen ilyen jellegű probléma nem tapasztalható, igaz 1 db SIM-el van használva.
(#3018) kokopo
Ilyen problémát tapasztaltam Én is, hogy bejövő hívást nem, csak SMS értesítést kaptam nem fogadott hívásról.(#3019) attilam
Köszönöm, ilyen sebesség értéket megközelítve sem kapok...(Visszaérve Veszprémbe persze..
)
Visszaolvasva a topic-ot, részletesebben, más is küzdött ezzel a problémával és SIM beállításokkal, volt aki úgy vettem észre inkább túladott vagy visszaküldte a telefont. Tényleg ennyire nagy a szórás egy nevesebb gyártó terméke esetén is?
-
kokopo
aktív tag
válasz
ViTToRe #3016 üzenetére
Ez service lessz
En visszavittem a FirstPhone-hoz (ahonnan vettem) és kell varjak kb 1 hetet, valószínű hogy alaplap csere lesz
Rákérdeztem hogy volt-e mar panasz, azt mondta rengeteg, és hogy a Samsung service-vel amikor beszelt, ott említették hogy a A20-50-70 szériával van a legtöbb gondjuk
Sms jön hogy hívás volt, aktív 4G+ mellet semmi net, ez a legtöbb panasz -
-
ViTToRe
aktív tag
válasz
ViTToRe #3015 üzenetére
Elnezest a suru uzenetert, de a teszteles miatt kifutok a szerkesztesi idobol.
Annyi valtozas tortent, hogy 3g/2g-re allitva a SIM2-t mar van net, ha lassu is... Eddig, ilyen problema nem jelentkezett, napokig mobilnetrol hasznaltam Veszprem es Balaton kornyeken.
Azert egy 80-100ezer forintos kategoriaju Samsung telefontol, aminek a nyito ara 120e is volt, nem semmi ,,teljesitmeny," ugy hogy lassan fel eve a piacon van. Feltetelezem, ha szoftveres gond lenne, mar javitottak volna. -
ViTToRe
aktív tag
válasz
ViTToRe #3008 üzenetére
Sziasztok,
Elozo uzenetemet kiegeszitve: vegig probaltam a beallitasokat: LTE/3g/2g-t allitottam sim1 es sim2 eseten. Ezzel valamennyire javult a helyzet, de a mobilinternet hasznalhatatlan. Speedtest vagy le sem fut vagy feltoltesre hibat dob. Olyan, mintha nem tudna valtani megfeleloen az elerheto es legjobb halozatok kozt.
Eddig megyeszekhelyen es kornyeken nem tunt fel, de videken abszolut rossz, nem elerheto, fuggetlenul attol, hogy 3/4 vagy 4/4 a terero es mit mutat (4g vagy H+).
Elozo telefonok (Redmi4x es P10) ilyen hibat nem produkaltak soha.
Ezek szerint ez a telefon alkalmatlan ket sim kartya esete eseten a mobilinternet hasznalatra? Nyilvan nem fogom minden alkalommal ha netre van szukseg, percekig kezzel allitani, probalgatni a beallitasokat, hogy legyen internet. Szervizt eselytelennek tartom ilyen hiba elismeresere, par napja vasarolt telefonrol van szo.
Van barmilyen fix megoldas vagy beallitas ami orvosolja a problemat? -
ViTToRe
aktív tag
Sziasztok,
Kovetkezoben kernem a segitsegeteket:
Mi okozhatja azt a problemat, hogy max terero es 4g ikon mellett sincs aktiv mobilnet? Meg egy emailt sem lehet kuldeni, vagy egy honlap sem toltodik be. Urainditas illetve rep.uzemmod ki/be volt mar.
Telekom/Telekom SIM kartyakkal, kb 1eves mindegyik. Mindketton van elo net elofizetes es boven van felhasznalhato adat. Eddig ilyen nem fordult elo es mas telefonnal sem...
Koszonom. -
marquuard
veterán
Helló, van aktuális szervizár alkatrészekhez? Kifejezetten olyan, ahol az A50 már listázva van. Köszi előre is!
-
polgi803
őstag
Kapott a masina egy Xpro 5D-t. Minden frankó vele. Passzolt és simán rásimult. Egy helyen volt biztos infó róla meg 5D-s a többi csak 3D-s volt. Nem volt óccó de inkább megvettem mint véletlen nem véd aztán ráfizetés legyen. Most jön majd egy Fusion X még és kész is.
-
junkhead
aktív tag
Lassan 3 hónapos a telefonom, hibátlanul működik, akksi, appok nem akad, minden ok.
Nagyon sok helyen használom városban, vidéken, falun, tanyán, EU/nem EU, mindig talál jelet, nem szakad le GSM-ről netről, wifiről, soha sehol, nem indul újra, bluetooth tökéletes.Ami érdekes korábban J5 volt, az a Speedtest szerint legalább 80 mbps-sel töltött mobilhálózaton Magyarországon bárhol, most az A50 lakásomban városban ugyanott soxor a 10-t sem éri el a feltöltés 1 alatt marad.....
DS, mindenhol 4G-t használ, telos kártya 2G-re állítva.
Nem értem, holott a net sebességben semmi különbséget nem érzékelek.Érdekes az is, hogy a Waze nem talál rögtön jelet, de működik, a Google Maps viszont rögtön talál.
A telom egyiptomi, ma hajnalban tapasztaltam először, hogy az időjárás location egyiptomi városra váltott, de visszahúzhattam magyarra, érdekes.
Az aug.-i frissítés óta ujjnyomatolvasó is jobb, lett, de azt még lehet újból reggelem.Szóval árérték arányban ez egy jó telefon, nem BMW, de egy komfortos, erős Astra pl.
Én így kezelem, nekem több, mint tökéletes.+1 milyen tokot használtok?
Nekem még a gyári üvegfólia van rajta, még nem karcolódott meg.
Tegnap asztalról arcra esett, semmi baja nem lett. -
bmt50
senior tag
válasz
#04430080 #2994 üzenetére
Sziasztok,
.Z. kollegával értek egyet.
Május eleje óta használom az A50-et, a vásárlást követő 3. nap óta több helyen végig repedt kijelzővel.
Tokban hordom, így az esés okozta sérüléseken kívül teljesen karcmentes.
A kijelzőt így is nagyon szépnek találom úgy, hogy nem ez az első amoledes telefonom.
Gombjai kifogástalanul működnek.
Térerőm mindenhol annyi van, mint a többi jól működő telefonnak. Ahol van pálcika, ott el is érnek.
Nagyon sok live mixet hallgatok, értelmes hangerőn a kihangosító nem torzít, nem recseg.
A kocsiban egy Roidmi 3-as, szivargyújtós BT eszközt használok zene hallgatásra a rádión.
Stabilan kapcsolódik, bejövő híváskor sem szakad meg.
GPS jelet gyorsan és pontosan talál.
Nekem a One UI rendszer gyors és nem laggol, pedig használok a Bixby rutinokat is.
A kamera képei PC-n visszanézve már kicsit életlenennek tűnnek, de ebben a kategóriában simán jó.
Ha valamit komolyan meg akarok örökíteni pl. egy kirándulás, nyaralás során, akkor meg kölcsönzöm a haver Nikon D3100-as gépét, és nem panaszkodom a nyakamon lógó 1,5-2 kg-os súly miatt.
Megkockáztatom, hogy azzal 5 év múlva se fog egyik telefon se pariban lenni, pedig nem mai fényképezőgép.
Ami a panaszokat illeti: sajnos a térerő/wifi problémákat néha nem könnyű a szervízzel elfogadtatni. A Telemaxtól kezdve a Samsung szervízig a mérés eredményét elég laza toleranciákkal értékelik ki.
Ilyen nagy számban gyártott készüléknél több gép, és több beszállító is gyárt félvezető alkatrészeket. Nyilván csak egy tágabb határon belül egyformák ezek, bőven lehet érzékelhető szórás benne.
Az, hogy ezt a magyar szervizek "há jólessz ez" alapon kezelik, az csak a mohóságukat és a lustaságukat mutatja.
Ami viszont nem mindegy NEKEM, az az értékvesztés egy telefonnál. Ha megnézzük, hogy 2.5 éve mennyibe került egy S7edge , nem újonnan, hanem csak használtan és mennyiért lehet eladni most.. Középkategóriában jóval kevesebbet lehet bukni rajta.
Tegye fel mindenki magának a kérdést, hogy mire keres, és mennyi pénzt von el a telefonos hobbijára a családtól. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest