Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A40 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
eclipse19 #4089 üzenetére
A forint euró alakulását nézed akkor év elején a forint volt 330 körül most van 350 körül ez mennyi % növekedés?
A telefonok árazásában meg jelentkezett 15% drágulás.
Megnézed a régi telefonok pl s7, s8 árdiagramját szépen csökken a kifutás végéig.
A mostani kifutó telóknál is ha számoljuk az áresést, még az euró forin alakulását figyelembe véve, rosszabb esetben is tartani kellett volna az árát, nem hogy 15% készülék drágulást hozzon.
A lényeg van rá kereslet van rá elég madár, hogy megvegyék ennyiért is amennyiért adják.
Akik megszokták ,hogy évente cserélnek telót azok nem szaroznak rosszabb feltételekkel is kihozzák az új drágaságot a szolgáltatóktól.
Ezt tudják jól! -
István89
tag
válasz
eclipse19 #4082 üzenetére
Szia,
Szerintem már teljesen kifutott a telefon a hivatalos helyekről.A GSM boltok pedig mind bolti garancia, ami jobb esetben 1 év. Valamelyik MediaMarkt-ban még talán lehet 1-2 db, bár szinte 1-2 helyen csak a telefon van kirakva, de dobozt nem látni a vitrinekben.
Én a Diginél vásároltam, viszont az se volt egyszerű, mert már nem nagyon van nekik se és ráadásul keveset is kaptak az elmondásuk alapján, 4-5 DIGI pontot végig kellett kérdeznie az eladónak telefonon mire találtak egyet, ahol lehet még vásárolni. Mammut-ban kettő volt még 1,5 hete, ebből vittem el egyet. Diginél kell lennie valamilyen szolgáltatásnak a neveden, csak akkor tudod megvenni. A telefon független.Amúgy én se értem az árképzést. Azt gondoltam kifutó lesz, akkor tuti jobban lemegy az ára, de nem így történt. Mondjuk a kereslet is nagy volt erre a telefonra így a kifutás pillanatáig.
borix: Elvileg nem, mert nem hivatalos viszonteladó, tehát ha két évet adnak az bolti garanciának felel meg.
-
válasz
eclipse19 #4082 üzenetére
Én innen venném jelenleg:
linkKérdés, hogy melyik Digi ponton van raktáron...
De messze ez a legjobb ár, amit találtam. Meg az is kérdés, hogy nem Digis is vehet e. Az viszont biztos, hogy kártyafüggetlent árulnak. Márcsak a dualsim miatt is.
A többi bolt nem szimpatikus, de a legolcsóbb helyen is 70 ezer felett van. Az Emagos közel 100 ezer forintos ár meg nevetséges. Mondjuk megnéztem az A50-et is, az még kapható pl a Turbadonál, meg Samu saját boltban is, viszont annak az ára is meghökkentő. Annyi, amennyiért anno én vettem, sőt drágább, mert amikor én vettem, 100 alatt volt az ára, most meg felette van. Egyáltalán nem olcsóbb. Ha belegondolsz a forint iszonyúan gyengül folyamatosan, minden más is drágul. A pénzünk egyre kevesebbet ér. Ezért a drágulás. -
Ryoo
senior tag
válasz
eclipse19 #3055 üzenetére
De egy külső app nem biztos, hogy nem csinál még vmit a hívás közben, rögzíti vhova a hívást, telefonszámokat mondjuk nem csak a saját fiókodban tárolja, hanem továbbítja vhova, keylogger, és a bank telefonos ügyfélszolgálatánál máris loggolja a beírt azonosítódat, stb...betűméret az pedig változtatható rendszer szinten sztem már minden mai telefonban. De ez csak az én félelmem, simán lehet, hogy az általatok felsorolt appok megbízhatóak, de én maradok inkább a gyári megoldásoknál.
-
nyitom
aktív tag
válasz
eclipse19 #2989 üzenetére
Én is így jártam az a50 nemmel, és ahogy írtad, képernyőkép és ezután szervíz, ahonnan alaplap csere után 2 napra rá visszaadták. Azóta is hibátlan hónapok óta és az érkező frissítések csak javítottak rajta. A páromnak kb 4 hónapja van meg az a 40e és hibátlan. Mind a két készülék független és digis kártya van bennük.
-
eclipse19
senior tag
válasz
eclipse19 #2861 üzenetére
Lehet, hogy megfejtettem.
Játszottam egy kicsit a router beállításaival.Eredetileg 13-as csatornára volt állítva, ott nem látszik repülő módban.
Elkezdtem állítgatni:
12: nem látszik,
11: itt megjelent, csatlakozott, minden OK.
10: látszik. csatlakozik, OK
8: látszik. csatlakozik, OK
4: látszik. csatlakozik, OKTovább nem próbálgattam.
Úgy tűnik 11 feletti csatorna esetén jön elő a hiba (vagy lehet, hogy fícsör, ki tudja)
Ez az első mobilom, ami ilyet "tud".
Bámulatos hol tart már a tudomány!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az új A széria határozottan meggyőzően kezd, ideje is volt rendet tenni a termékpalettán, de ez az A sorozat már nem a prémium kategóriát támadja.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS ROG Ally
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest