- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- A karcsúság ára
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A40 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalanchoe
senior tag
válasz
Viktor0610 #2599 üzenetére
Vodafone talán függő, ott még a legtöbb telefont hálózati zárral adják.
-
-
aszti75
senior tag
Azoktól kérdezném,akik előfizetésre vették a készüléket...
Függő vagy független?
Párom is szeretne egyet,de az üfsz-on azt mondták neki,mivel 2 éves hűségre hozná ki,ezért nem független a készülék
Nem hinném,hogy ez így van.Mi értelme lenne akkor a dual sim-nek -
aszti75
senior tag
Ahogy írod is,a kompakt készülék a nekem való...
Igazából nem zavar az AOD hiánya.A5 2017-nél is kikapcsoltam.
Viszonylag sokat használom,de ettől még nem nevezném magamat hard user-nek.Sokszor egyszerűbb a telefont használni,mint a notit.
Lehet a lustaság beszél belőlem
Ebből a szempontból jobb lett volna az A50 nagyobb akksival.... -
-
aszti75
senior tag
Sziasztok!
Rendeltem én is egy ilyen készüléket,elviekben holnap hozza a posta
A50 és A40 között kellett választanom.Remélem nem bánom meg,hogy A40 lett a kiválasztott.Tudom,jobb az A50,de egyenlőre nem sok bizodalmam van a kijelzőbe épített biometrikus azonosítóval.
Lehet rá üvegfóliát kapni,olyat,ami normálisan rajta is marad?Okos tokot támogatja? -
szenesember
aktív tag
-
Thusor
őstag
Nehany hozzaszolassal feljebb volt akinek ugyenezen hiba jelentkezett, meg az utan is hogy garanciaba javitottak. SIM kartya cseret javasoltak neki. Egyebkent ha skype vagy viber alatt is ugyanez a helyzet akkor ott tuti a keszulek rossz. Az mondjuk elegge nyugtalanito, hogy rovid idon belul ez a masodik hasonlo hiba. Ennyire gyari hibasak lennenek?
-
kisqp
tag
Sziasztok! Nektek is recseg kicsit a fülnél lévő hangszóró telefonálás közben?
-
elfelejtette
veterán
Nálam az előző Honor 7A, és az LG Q6-ban is benne volt a beállításokban a képernyővédőnél az opció, hogy soha ne kapcsoljon ki...
-
Har_melin
addikt
válasz
szenesember #2582 üzenetére
Köszönöm, power bank persze van, az nem gond. Azt nem tudom, mennyire számít statikusnak, ha a térkép követi a haladást - persze, nem egy videójáték, de nem is ugyanazt az jelenítik meg a pixelek állandóan.
-
szenesember
aktív tag
-
válasz
Har_melin #2580 üzenetére
Ha folyamatosan ébren lévő képernyőt akarsz, kerüld el nagy ívben az oled kijelzős mobilokat. Csakis ips kijelzőst válassz. Az oled kijelző nem szereti a statikus dolgokat, be fog égni.
Egyébként meg nem tudok olyan mobilról, aminél be lehet állítani, hogy sose kapcsoljon ki a kijelző. Egyedül bizonyos alkalmazások esetében van lehetőség ilyesmire, olyanokban, amikben van "keep screen on" beállítási lehetőség. Ha már itt tartunk, a navigációs programok, pl a Térkép is ilyen. -
Har_melin
addikt
Van-e lehetőség arra, hogy a képernyő soha ne kapcsoljon le? bringás Navigálásra is használnám, ott rohadt idegesítő, ha max tíz percenként böködni kell, hogy jöjjön már vissza a kép. Most egy lassan elhalálozó Huawei P8 Lite van, annak a leváltására kellene. Nem tudom, hogy az AoD hiánya ezt menyiben befolyásolja.
-
-
A Zéé
addikt
egy hívótól jelentkezik csak ez a hiba, vagy többektől is?
Nekem a céges telón pár olyan szám van, akiknél rendszeresen gond van a hangerővel, és a minőséggel (talán mind Vodás szám, én Telenoros vagyok), míg a többivel semmi gond nincs.Illetve noob kérdés, de van tok a telón, vagy nem? Nekem a gyári flip tokot is hátra kell fordítani, mert hiába van ott a lyuk, ahol kell mégis totál lefogja a hangot.
-
Vandie
tag
válasz
Viktor0610 #2570 üzenetére
Kicserélik simán? Akkor új számot is kapok?
-
-
Vandie
tag
Odáig jutott a dolog, hogy hard reset se segített a hívás közbeni hangerő és minőség probémán, így ma leadtam Samsung szervízben és mondta a nő, hogy többen panaszkodtak a hangszóróra. Kaptam ma egy ugyanilyen másik, fekete telefont és dettóra ez a probléma vele: kritikán alul hangerő hívás közben, recseg, ropog a hang, alig hallom a másikat. Senkinek nincs rajtam kívül ilyen panasza? Azrt az durva, hogy a második vadiúj készülékkel is ugyanaz a gond. Most vigyem ezt is szervízbe?
-
pjen
félisten
válasz
Viktor0610 #2566 üzenetére
De nemveszi fel,hiába böködöm.
-
-
pjen
félisten
Üdv.Mostanában ha hìvnak és netezek a telón,kirakja a hívást,ott a zöld kagyló a felvételhez,de hiába húzom el.nem tudom felvenni és a hangerő g
ombal se.Valami ötlet. -
szucstom
őstag
válasz
kalanchoe #2561 üzenetére
A 10.09-én kiadott update biztonsági, a 10.25-én kiadott update pedig átfogó stabilitási és funkcionális fejlesztések. Elég sok baja lehetett, ha 660 megás a pakk. Semmi konkrétum.
szerk.: nálatok jelentkezett olyan jelenség, az október eleji frissítés után, hogy töltéskor nem a gyorstöltés aktiválódott, hanem a normál? (csak a töltő ki/be opció vagy telefon restart után érzékelte rendesen nálam)
-
szucstom
őstag
Hm... ez elég érdekes. Ma reggel kapott az A20e egy újabb update-et. Ugyanúgy októberi security patch, csak épp laza 660 mega. Nálatok mi a helyzet?
-
Dhampir
félisten
válasz
szucstom #2555 üzenetére
Köszi, az megnyugtató, de a régi (nem-okos, vagyis nem "smart") tévékhez csak például Google Chromecast vagy kábeles USB Type C-ről HDMI-re történő adatátvitel lehetséges.
Utóbbi kiesik, mert csak USB 3.1-en működik és csak az S és Note szériás készülékek támogatják ezt a funkciót, az S8, S9 és S10, valamint a Note 8, Note 9 és Note 10 modellek.Tehát ilyen esetben megoldásként a Chromecast jöhet számításba, vagy egy modern TV-készülék, vagy egy okosabb, a megfelelő adaptert támogató telefon. Talán a Chromecast lehet a legolcsóbb megoldás ebben az esetben.
-
szucstom
őstag
Azt nemtom, de a sima smart view simán tükrözi bármilyen tévére a képet.
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata arról, hogy Google Chromecast-el jól működik az adatátvitel?
-
Vandie
tag
válasz
Viktor0610 #2549 üzenetére
most lehet butának fogok tűnni,de mi az a hard reset?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az új A széria határozottan meggyőzően kezd, ideje is volt rendet tenni a termékpalettán, de ez az A sorozat már nem a prémium kategóriát támadja.
- Villanyszerelés
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Diablo IV
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Politika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gitáros topic
- HTPC (házimozi PC) topik
- További aktív témák...
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 16GB I 256SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest