- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kami11
őstag
válasz
Zoroaszter #345 üzenetére
Ha ismered és/vagy megbízol a boltban, nyugodtan megveheted bolti garanciával is.
Mint ahogy az utánam hozzászólók is írták, ha probléma van a telefonnal, akkor nem a márkaszervízbe kell visszavinni, hanem a boltba és ott javítják, javíttatják. Ha ez ez üzlet közel van hozzád, és nem jelent gondot a megközelítés, akkor szerintem megveheted ott is, de ha már postázni, szállíttatni kell akkor ez növeli a javítás költségét, idejét. Ezt nem árt átgondolni vásárláskor.
Megoldás lehet még az ún. háztól-házig garancia, ami azt jelenti, hogy garanciális időn belül ha bármi gond van, a cég futárt küld a telefonért, majd javítás után futárral szállítja vissza, ingyen. Ez az első kiszállításnál jelent pár száz forint költséget, de kényelmes dolog, bár ez nem sok cégnél van.
A bolti garanciánál viszont ha jól tudom, nem lehet a Samsungnál regisztrálni a terméket, így eleshetsz + pár hónap garanciahosszabbítástól. Erre az infóra viszont ne vegyél mérget, nem volt még bolti garis telefonom. -
ancsako
tag
válasz
A telefon hibátlan, én 1 hónapja vettem. Maga a tökély!
Ne vásárolj sufni gsm-nél! Csak valamely közismert nagy cégnél: Edigit, MediaM... hasonlók. Velük tutira okés minden, és tudod a telefont a samsungnál regisztrálni! A szürke importosokat nem tudod. -
kasaf1
tag
válasz
A MM-ban 88e Ft-ért vettünk múlt héten függetlent. Azon gyártói két év gari van + a 2 hónap prémium gari. Szerintem megéri a gyártói gari, már csak azért is, ha később el akarnád adni, többet kapsz érte.
A bolti két év gyakorlatilag ugyanaz, mint az egy év, csak kitolva... tehát ugyanúgy a boltban érvényes.szerk: arról nem is beszélve, hogy 76 volt előtte egy nappal ugyanott...
-
janoskaz
csendes tag
válasz
Most néztem a gyári 2év garis és gyárilag független teló 85e az általad említett üzletben.
Ami olcsó az vodás és valszeg már nem is bontatlan készülék. (ettől még lehet jó)
A bolti garanciával meg csak az a gond, hogy mit csinálsz, ha holnap megszűnik vagy más néven fut tovább az üzlet?
Valamint, ha például vidéki vagy elég sokba lesz felutazni pestre csak a garancia miatt. -
Kami11
őstag
válasz
Zoroaszter #343 üzenetére
A tapasztalatok jók, bátran megveheti, eddig ez a legjobb telefonom az android volalon!
Az árral kapcsolatban: a válasz a garancia idejében és helyében rejlik. Ezek a készülékek ált. szürke importból származnak és 2 év helyett 1 év garancia jár és az is bolti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest