- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én 13
csendes tag
válasz
galuska95 #6005 üzenetére
Egy napot mindenképp kibír .
Remi 4a jó választás , most rendeltem 3db-ot (ismerősnek , kollégának , barátnőnek). Nem véletlenül . Esetleg még vernee thor . Eustockon van mindkettő , bár ott 4a pro van , nagyobb tárhely - nagyobb akksi - értesítő led- usb otg - infra , ezekben jobb a 4a . Thorban pedig 3 giga ram van plusz ujjlenyomat olvasó , mindenki döntse el neki mi a fontosabb . Én a helyedben 4a vennék, mégis csak új telefon. Bár nem tudom mennyiért mennek a használt 15ös A3ak.Magamról szólva két év után tökéletesen működik az A3 , és mivel a közeljövőben nem hiszem , hogy lesz elérhető áron kompakt méretű telefon újonnan , ezért magamnak ér-érték aránya miatt ha lesz majd a redmi 4 -nek is a 4a mintájára global verziója , akkor azt fogok venni , 4100-as akksi miatt elsősorban .
-
ben11
őstag
válasz
galuska95 #6005 üzenetére
Attól is függ, hogy az előző tulaj mennyire kímélte meg.
Nekem másfél éve van meg és nem szeretném még lecserélni, ugyanolyan jól teszi a dolgát, mint új korában.Talán még idefér. Anyum most akar venni telefont. Ha lehetne még kapni ezt az A3-mat, akkor ezt ajánlanám, de így, mivel normális áron hasonló tudású/minőségű telefon nincs ebben a méretben a 4a-at ajánlottam én is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konteó topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- AliExpress tapasztalatok
- The First Berserker: Khazan
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független 100% hibátlan új akku
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-12.gen. 30+ típus!!!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest