- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebgutkopf
őstag
válasz
kogamester #2345 üzenetére
Sziasztok,
nekem is feljött az új fw frissítés a kies-el. Ráengedtem letöltötte a fw-t, de a készülékre töltésnél megakadt 60%-nál a folyamat és nem megy tovább már kb fél órája. Ilyenkor mi van? Ha lehúzom utána be lehet egyáltalán kapcsolni a készüléket és újra lehet próbálni?
A telefon azt írja, hogy downloadign... és ne húzzam le, de a végtelenségig nem maradhat így. -
szemesi69
addikt
válasz
kogamester #2314 üzenetére
Szia! Itt nézd meg, hogy neked melyik verzió van fent:
http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-A300FU/
Lehet neked már a legfrissebb van, azért nem jelez.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
kogamester #2271 üzenetére
De ez még csak terv!
A Sony Xperia L-nél is volt terv a 4.3-ra, de nem lett belőle semmi.
Se perc alatt törölték. -
szemesi69
addikt
válasz
kogamester #2247 üzenetére
Vissza állításhoz nem kell odin, a telefon menüjéből is megoldható, ha az nem használ, akkor jöhet odin-nal az újrahúzás. A játékaid és alkalmazásaid mindkét esetben elvesznek.
-
szemesi69
addikt
válasz
kogamester #2241 üzenetére
Csinálj egy gyári vissza állítást első körben, ami fontos mentsd le, mert minden törlődni fog, vissza fog állni, mint amikor megvetted, ha utána se javul a helyzet, akkor odinnal újra kell húzni az egészet.
-
Attila57
tag
válasz
kogamester #2241 üzenetére
A gyári tökéletes! Biztos, hogy a gyári 5.0.2 rom van a telefonon? szemesi69 kolléga esetleg tud segíteni abban, hogy ODIN-nal újra rakd a gyárit.
-
Attila57
tag
válasz
kogamester #2218 üzenetére
Szia! A megoldás: Zárd be a kamerát, Húzd le az értesítési sávot, nyomj a fogaskerékre, görgess az alkalmazáskezelőre, válasz a "mind" fület, keresd meg a "fényképező"-t, nyisd meg, majd ott az "adatok törlése"-t válaszd. Ha ezzel megvagy, restart.
-
AliasB
senior tag
válasz
kogamester #2218 üzenetére
Ó ez érdekes mert nekem nem így néz ki. Az alkalmazáskezelőbe a "mind" fülön keresd meg a fényképezőt és töröld az adatokat és a gyorsítótárat mert akkor visszaáll alapra ami ha jól tudom nem így néz ki.
-
Attila57
tag
válasz
kogamester #2215 üzenetére
Üdv, az A3 boldog tulajdonosok táborában.
-
AliasB
senior tag
válasz
kogamester #2215 üzenetére
Szia
Ha belépsz a kamerához akkor a kis fogaskerék ikonnál tudod előhozni amit a sarokban találsz. Utána a három kis ponttal jön elő az egész felhozatalOtt ha valamin folyamat rajta tartod az ujjad ki tudod tenni a gyors menübe ami folyamat látszik a fogaskerék mellett. Remélem így érthetően magyaráztam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 12/512 ÚJ! 36 HÓ HAZAI GARANCIA!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest