- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
somogyib
őstag
Ez a smile válaszként elég kevés információ részemre, kifejthetnéd bővebben is
(#828) aryes: "Minden újabb generációs gorilla üveg egyre rugalmasabb, ellenállóbb az oldalirányú ütésekkel szemben, de ezzel együtt egyre puhább is lett."
Egy ütésnek ellenállóbb üveg "puhább", tehát jobban karcolódik. Én is pont ezt mondtam.
-
somogyib
őstag
Azt azért vedd számításba, hogy a GG nem törés ellen, hanem leginkább karcok ellen véd. Mivel ha karcállóbb, akkor annál merevebb az anyag, viszont így annál törékenyebb is.
Kb. ugyanúgy mint a zafírüvegnél: órák számlapján megállja a helyét, viszont olyan nagy felületen, mint pl. egy 5" teló már nagyon törékeny felület lenne. Nem csak az ára miatt, hanem ezért sem alkalmazzák telefonoknál.
Minden bizonnyal a kialakítás is sokat tesz a latba egy földet érésnél - meg persze a beérkezési szög is - , de alapvetően nem ez dönti el, hogy törik vagy sem, hanem az anyag amiből készült.
-
artid
aktív tag
Helló,
Minden telefonom töltötem már USB-ről, mindet töltötte eddig, akár 2-es,akár 3-as USB. Természetesen nem annyira gyors, mint a gyári töltő, de mindenképpen tölt.
A Qi jó lenne, de inkább maradok a kábelnél egyelőre.Szóval van valakinek tapasztalata ilyen kábellel?
#747) kovimre: Nem, nem melóban játszom. Főleg munka után.
// Lényegében nem is az én szokásaimról kellene értekezni.
-
maszibmw
tag
Teljesen normalis. A kamera adja a hangot. A samsung faq-n fent van. En is megijedtem eloszor.
https://www.google.hu/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.samsung.com/pk/support/skp/faq/1077447&ved=0ahUKEwiszb-2ycLSAhWiApoKHbdFDrkQFghIMAw&usg=AFQjCNFbsLeWdJ8yJyGq4DlQhTaT_gLWYQ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OTP Bank topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- Motoros topic
- Escape from Tarkov
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest