Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem is első dolgom kikapcsolni, elég értelmetlen és idegesítő dolog. A rezgés híváskor szintén. Egyetlen esetben szeretem, ha rezeg a telefonom, mégpedig akkor, amikor némán hagyom, és hívnak, egyetlen egyet rezzen a zsebemben, akkor is, ha maga a rezgés ki van kapcsolva. Ezt imádom.
-
iNfAntRy
senior tag
-
Ricardo
titán
Jobbat? Mivel az Amoled ebben a kategóriában szinte csak Samsung készülékekben van, már az kizár minden mást. A méret kérdés meg szerintem túl van kicsit tolva. Azt elhiszem hogy van akinek nem kell "tepsi" de az aki azt mondja hogy a 4,7-et még meg tudja fogni az 5-öt esetleg 5.1-et nem azt leginkább kifogásnak tartom.
Főleg amikor az iphone esetében volt hogy "de az csak 4,7 ezért jobban kezelhető". Amellett elegánsan elsiklottak, hogy maga a készülék nagyobb volt mint más 5 körüli kijelzős darab
Itt ez nem áll fenn, de valljuk be milliméterekről beszélünk.
Visszatérve a készülékre.
Még mindig úgy gondolom, hogy túl van árazva. A proci (szerintem az is kevés ennyiért), még csak csak, de a 2 giga ramnak már alapnak kellene lennie . Ebben az árban meg már kötelezőnek. Egyszerűen kevés. Az alkalmazások egyre többet megesznek belőle. Nem hiszem el, hogy annyival drágította volna a telefon árát.
Gondolom nem véletlen, hogy az ideibe már belefért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged