- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lujza0911 #903 üzenetére
Próbáljátok ki a Gboardot (ingyenes a play-ről)! A Samsung billentyűzetét már egy ideje a swiftkey csinálja, ha jól tudom, és azóta nekem egy kalap s...t sem ér, mert a szótár alig találja el a szavakat folyamatos bevitelnél. A gboard olyan, mint a Samsung saját billentyűzete volt - két éve.
-
KPistike
aktív tag
válasz
lujza0911 #856 üzenetére
Üdv!
"Pontosan, nem lehet eléggé bedugni a tűt, mintha falba ütközne, nincs kattanás és így nem nyílik a tálca."
Remélem, a probléma már meg lett oldva Nálad, de az idézett sor miatt felmerült egy kérdésem: melyik készülék esetében tapasztaltál kattanást a SIMtűvel való tálcanyitás során?
Eddig csak 3 olyan telefon volt nálam (beleértve ezt is, aminek a fórumába írok), amelyik SIMtálcás kialakítású, ezért is érdekel a válaszod - hátha a jövőben jól jön majd az ismeret.Azzal még kiegészítem, hogy a mostani A3 esetében én óvatosan toltam a falat (hogy az idézett mondatodhoz igazodjak), és amennyit mozdult a készülékbe a SIMtű, annyival mozdult kifelé a tálca - s amikor már körömmel meg tudtam fogni a szélét, húztam is ki.
Szerk.: Szerencsére még időn belül sikerült a gépelési, mondatalkotási hibákat észlelnem
-
retfirg
tag
válasz
lujza0911 #851 üzenetére
A sehogy se alatt azt érted, hogy nem sikerült bedugni a lyukon a tűt?
Mással a helyedben nem nagyon próbálkoznék, akkor inkább pattanj be vele ahova kell (ahol vetted, ahol garis, stb) és basszák el ők, ne te feszegesd kiA tálca viszont ugye dupla hosszú, szóval kicsit karcos az érzés, lehet csak megszorult - javaslom próbáld meg szép szóval!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest