Hirdetés
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- IFA 2024: Kezünkben az Ulefone apró strapamobilja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ulefone Armor 27T Pro - hőkamera mindenáron
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kevin8997
tag
folyamatosan lassult a fejlődés, és akkor most meg is állt. A tavalyi ajánlatok nemcsak pariban vannak az ideivel de van amikor jobbak is. Innentől a logikus ciklus bőven ki kellene, hogy tolódjon a 2 évről 3-4re. Semmi új nincs a telókban a procik érdemben 3 éve nem erősödtek legalábbis mindennapi használat során nem veszem észre.
-
browned
csendes tag
válasz dethroner #49 üzenetére
Nyilván használati szokásoktól függően alakul ez a 6 és 8 óra közötti SoT, nagy átlagban ennyit fog bírni egy töltéssel.
Azt mégsem írhatják le egy tesztben, hogy 16 óra a képernyőidő, mert akkor a legtöbben ezt az időt várnák a készüléktől, és valószínűleg kevesen használják a telefont csak videó nézésre...
-
janeszgol
félisten
válasz dethroner #49 üzenetére
Nézd. Ha videót nézel, akkor a telefon nem járatja magát csúcson (ráadásul dedikált eljárások vannak kodekekre, szóval nem a cpu izzad), plusz a tesztben azt is oda szokták írni, hogy milyen fényerőn teszik ezt. Filmet otthon nézel, nem kint a napsütésben általában, így a fényerőt leszabályozza az automatika vagy a felhasználó amúgy is.
Innen van ez a különbség. -
dethroner
veterán
válasz janeszgol #54 üzenetére
Értem. Csak azért kérdezten, mert se én, se az ismerettségi körömben soha senki nem nézett még filmet telefonról youtube-ot igen, de ugye azt se órákon keresztül. Az átlagos használat, pl rápillantok mennyi az idő, jött-e új üzenet, pár fénykép és főként netezés se izzasztja akkor szerintem.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Borika11
friss újonc
Az nekem baromira nem tetszik, hogy nincs AOD, mert az nagyon jó volt, hogy nem kellett a telót nyomkodni ahhoz, hogy látszódjon van-e értesítés. Lehet emiatt nem is fogom ezt választani, pedig már örültem, hogy lenne olyan új középkategóriás samsung ami tetszene, és még árban is elfogadnám.
Az A7-esemet cserélném le, de ezek után mi legyen? Ez a nagy kérdés. -
t72killer
titán
Kevesebb mint 1 évnyi plus supporttal jár a 33, szóval kb 0 gyakorlati előny. Ráadásul ha nincs töltőd, még azt is venni kell, mert az újba már nem raktak.
Szóval, ha meg tudsz csípni egy a52s-t boltban, akkor jobbat kapsz olcsóbban.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
janeszgol
félisten
Meg az is, hogy ezt még olcsóbban el lehet majd csípni előfizuhoz. Mivel ez a bevezető teljes ára. Ez szerintem egy jól sikerült telefon. Igen ott az A52s, ami baromi jó áron van és igen jó telefon, de kifutó. Ott a Realme GT Master, de kamerában és szoftveres szolgáltatásokban elmarad a Samsungtól.
-
t72killer
titán
A "túl jó" max abban merül fel, hogy csinál-e a samu valami direkt szoftveres szivatást, hogy 1-2év múlva ne legyen annyira jó. Viszont ezt már figyelik, mióta kiborult már a bili és a versenyhatóságok büntetik tudtommal, úgyh nem hiszem, h újra meg merné lépni bármelyik nagyobb gyártó.
-
noezmegmi
tag
Samu szervizben 17 kőrül cserélnek akkumulátort, nekem is A7 van és S20FE az már járt a szervízben mindent cseréltek 5 hónaposan naponta kétszer volt töltve. Akinek nem égető a csere az most jobban jár ha vár egy kicsit.
Samsung Galaxy S Advance GT-I9070 \ Sony Xperia SP C5303 \ Honor 4x
-
noezmegmi
tag
Szerintem még kevés embernek lett jó a frissítés, Nekem S20FE kamera gyengébb lett, két napos üzemidő egy nap aztán naponta kettő töltés és utána szerviz.. Gyengébb térerő vagy inkább engem nem tudnak hívni mert ki vagyok kapcsolva .. én is teszteltem és ugyan ez volt nekem is, voltam szervízben de semmit nem láttak.
Samsung Galaxy S Advance GT-I9070 \ Sony Xperia SP C5303 \ Honor 4x
-
Pipi75
tag
válasz pècsimunkás #75 üzenetére
Nem,mert Android 10-zel jött ki és ez az első főverziója, a 12 pedig a 3. Nem kap többet. De ez nem is baj.
-
gps76
őstag
Vicc az ára ennek a telefonnak.
Értesítő LED-et kérjük vissza, több haszna lenne mint az AOD-nek a beégéssel együtt. Diszkrét, mégis tudod, hogy történt valami, kapják be a gyártók azt a bizonyost, hogy majmolják egymást, egyik kitalál valami hülyeséget, a másik megy utána. A jack aljzat is néha azért jól jön, simán elfér a telefonban, rossz indok hogy nem fér.[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
-
t72killer
titán
És belehalsz 1db főverzió-különbségbe ?
Jó töltőd van?
Ha annyira a hosszú táv a fontos (mert ugye mialatt mindkét teló supportja fut, szoftveresen mind2 szinten lesz), akkor miért is veszel gyengébb hardvert , ráadásul drágábbért?Egyszerűbb bevallani, hogy lusti vagy felhívni 3-4 telekom boltot, hogy van-e még náluk a52s
-
elfelejtette
veterán
válasz janeszgol #79 üzenetére
Főleg annak tükrében kezd egyre feleslegesebb lenni, hogy egyre olcsóbban lehet okosórákat kapni, amik ugyanúgy jelzik az értesítéseket, akár el is olvashatod rajtuk az üzenetet.
Viszont ezt a "minden modell tepsi méretű a belépő és közép kategóriában" vonalat már igazán elengedhetnék. Ha nem lenne kereslet a kis méretű modellekre, akkor miért lett az S22 még kisebb, mint az S20 és az S21 volt???"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Pipi75
tag
válasz pècsimunkás #77 üzenetére
Köszi, átszámoltam...3 főverziót kap,ebbe beleszámít a 10-es,amivel kijött.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
#83: akkor ne szenvedj itt, hanem hozz döntést . Azt nekünk hiába próbálod bemagyarázni, hogy az a33 jobb döntés.
[ Szerkesztve ]
-
pècsimunkás
addikt
-
Nekton
aktív tag
Ma megnéztem ezt a telefont az Alleeben. Hát a kijelzője szebb, mint az A52s-é. A fehérek tényleg fehérek és élenkebbek a színek. Kellemesebb rajta olvasni. Nekem pl. ez fontos szempont.
Más:
Mi a különbség az A53 és az A33 között? -
razorka777
veterán
-
Nekton
aktív tag
válasz razorka777 #89 üzenetére
A specifikációt néztem, de ez alapján nem látom a két készülék közti különbséget.
Ennyivel jobbak lennének az A53-ban a lencsék, szenzorok? Vagy mi értelme két ennyire egyforma készüléknek? Miben jobb a drágább? -
razorka777
veterán
A kamera és a kijelző közti eltérés ami jelentősnek mondható, de átlag felhasználóként elhanyagolható.
A két telefon egyidejű létezése számomra rejtély.
Ha mindenképp idei telefont vennék, az az A33 lenne az ára miatt.
90 Hz-s telefonom már volt, valóban elég smooth.
Nem tudom hogy a 120 Hz-es kijelző megéri-e a felárat.Szerintem nem.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
elfelejtette
veterán
válasz razorka777 #91 üzenetére
"Legoptimálisabb talán az adaptív 120 Hz-es kijelző, ugyanis ez képes a 60, 30 és 24 képkocka per másodperc sebességű tartalmat egyenlő interpolációval, a 120 fps-t pedig natívan megjeleníteni. A filmes iparági sztenderd például a 24 képkocka per másodperc, a játékfilmek és sorozatok szinte összese ilyen képfrekvenciával készül. Ahhoz, hogy egy ilyen tartalom megfelelően jelenjen meg egy gyorsabb képfrissítéssel bíró kijelzőn, megfelelő számítás kell a processzortól, gyenge minőségű feldolgozás rezgést, vibrálást idézhet elő a képben."
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
dave987
aktív tag
-
Nekton
aktív tag
válasz elfelejtette #92 üzenetére
és razorka777!
Köszönöm szépen!
Az adaptív kijelzőről nem tudtam.
-
elfelejtette
veterán
Sajnos csak az S szériában van adaptív kijelző, de enélkül is jobb a 120 Hz a 90-nél.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
csoe
tag
Hali, a jack kimenettel kapcsolatban: a chiphiány miatt nem kerül a termékekbe részben: horror áron van most az amúgy filléres DAC, HA egyáltalán tudnak adni a beszállítók három hónapnál rövidebb idő alatt. Egyszerűbb elhagyni, mivel a BT az esetek többségében elég a mezei júzernek.
-
Noukoum
veterán
válasz razorka777 #91 üzenetére
Tényleg nagyon hasonló a két modell, de azért vannak olyan különbségek melyek a specifikációkban nem feltétlen tűnnek fel.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- PlayStation 5
- Amazon Fire TV stick/box
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Formula-1
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al
- Projektor topic
- Ukrajnai háború
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest