- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Android szakmai topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
nolez
csendes tag
válasz
iMPeRi0R #8103 üzenetére
Irtam am rudolfnak, hogy ezt cseréljék már ki h néz ki, mondta h "the final release will be having the original theme", na mondom zsír.(mert amugy a rom rohadt jó
, eddig rc3 is az nem akarom elkiabálni)
Másrészt ez h opcionális lesz tudod mit jelent, hogy te majd a frameworkot kicserélheted...csak épp azért kértem, h az origin legyen az alap, mert nincs elég system hely a framework cserére, nincs olyan alkalmazás amit el lehetne távolítani mert mindegyik bezavar.(letöröltem a swype.apk-t és ugy átraktam a frameworkot, de bekapcs után össze-vissza FC, meg rezgett, meg kikapcsolta a képernyőt..)
Mert am az oldalon most is az van kint, hogy opcionális, csak a fenti probléma miatt nem tudtam lecserélni.
Le lehet úgy cserélni am h az alap framework apk-kat letörlöm és helyükre másolom az ujat, vagy van vmi jelentősége annak, h rá kell másolni öket?( mert igy lenne hozzá hely)
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BlueGift @ Logout.hu
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- 12 részletre elérhető BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo Legion 5 15ACH6
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest