- iPhone topik
- Yettel topik
- Egy óra, két rendszer
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
Nem mondom, hogy csúnya mert nem az, de nekem hiányzik belőle a kreativitás, valami egyediség, valami plusz mint pl. amit Sensation/Rezound/Incredible hátlapjában mutatott a HTC. Ez ahhoz képest ez egy nagy nulla, főleg ha a kategóriát nézzük.
(#134) Edenyke: nekem sem jönnek be ezek az "újítások", de sajnos egyre több gyártó beáll ebbe a sorba
A Nokia és a Sony is elkezdte ezt.
-
jooker82
nagyúr
Nem a gyorsaságról van szó...a 2x is tud veszett gyors lenni,de az 512mb ram,sokszor megfogja, nem siklik úgy mint az sgs2,v prada...
és én is kezeltem sok 512mb rammal rendelkező telefont,de egyik se tudta azt mint az 1GB Rammal rendelkezők....
Xaels,neked se a Prada milyenségét akarom,hangsúlyozni,az,hogy az ikonok,v hátlap bejönnek e,egyéni kérdés.... a kezelésére akartam kitérni....AS: én is pont néztem,h jól felkúszott ez a gyártó is...
-
jooker82
nagyúr
Az LG az ICS-t teljesen új kezelőfelülettel adta ki.....ami szerintem sokkal jobb lett az elődjénél...Mellesleg 10-ből 8 valaki úgyis lecseréli....
Tavaly alapból elcseszték a 2.2-es kiadás miatt,szinte az összes telefont....de most azért más a helyzet...Idén következő frissités meg szerintem úgyse várható,ugyh hülyeség azon elmélkedni,hogy vajon kiadják e,erre az 5.0-át.... (99%-ig biztos vagyok,hogy ki)
A hátlap elsőre valóban kétes...vagy műanyag,v bőrhatású vmi..De a prada hátlapjáról is szinte mindenki rosszat irt,amig kézbe nem vették....
Az LG azért sok más formájú telefont is kiad,nem csak a szappantartókat..
PL ez az L7 és ez fémes lesz... ICS-el...4,3 NOVA kijelző... -
Xaels
félisten
-
Kismaci
tag
A telefon vastagságával operálhatnak úgy, hogy egyszerűen nem érzed nagyobbnak.
Nekem jelenleg egy HTC Leo-m van (HD2) és már hónapok óta tűkön ülve várom a kicsikét.No a lényeg, hogy a Leo-nak 4,3-as kijelzője van.
Megtapiztam a HTC Titan-t, és nem éreztem, hogy annyival nagyobb lenne a készülék mind méretében, mind képernyő méretében.Természetesen ez majd akkor derül ki, hogyha végre meg lehet tapizni a kicsikét élőben is.
@Szabeszka:
Ha és AMENNYIBEN rendesen optimalizálnák, akkor egy ilyen 1,5 gigás proci alaphangon egy magot használna, nem fogyasztana többet, mint egyébként egy ilyen procival szerelt kütyü.
Viszont ha 3D-s játékot futtatsz vagy leterheled - gondolom én - akkor kapcsolódnak be a többiek. Szerintem valahogy így lenne az ideális a magokkal, nem pöröghet fullon az egész kütyü...Szerintem egyébként bődületes akksi kell hozzá majd...
-
feliks
senior tag
"Kíváncsi leszek meddig tunkolják még bele a magokat a telefonokba." Amíg több nem lesz bennük, mint egy szotyiszacskóban..
Én arra leszek kíváncsi, mikor jön a nagy ötlet, hogy teljes pc-t helyettesít ki a telefon dokkolóba kötve, ha már úgyis több mag van benne, mint az átlagjúzer pc-jében.. Bár épp idén jön az MWC-re a canonicaltól az ubuntu for android, de az ha jól tudom, nem teljes ubuntu lesz (de az is jön 2014-re)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest